Skocz do zawartości

gdzie się podziały...(ZWERYFIKOWANY)

Gość paulinqa123

Rekomendowane odpowiedzi

Gość paulinqa123
Napisano (edytowane)

Gdzie się znajduja moje zapiski/notatki dotyczące pracy z kartami klasycznymi.... nie potrafię ich znaleźć, a czuję potrzebe powrotu do klasyków....

7 mieczy , 10 buław , mag , 4 mieczy - hmm i teraz, albo zostały wyrzucone... albo leżą gdzieś wysoko,wcisnięte w coś, przywalone czymś , zostały przełożone przez kogoś...

Edytowane przez paulinqa123
Napisano

Musisz trochę pracy włozyć w ich znalezienie, zrobić ogólne porządki.

Ja w takich sytuacjach zwracam się do Św. Antoniego-patrona od rzeczy zgubionych.Zawsze znajduje, jesli oczywiście sa w domu

Napisano

Myslę ze leza ukryte, byc moze pod jakims ciezarem- np na regale miedzy ksiazkami, w magu (znalazlam gdzies w necie) potwierdza się, że w pokoju ,w miejscu gdzies w okolicach ksiazek czy jakis gazet jesli trzymasz,tam gdzie masz duzo rupieci lub na odwrot

Napisano (edytowane)

na moje oko to są w jakiejśc książce... przyciśnięte :P dobrze ukryte, bo schowane tak, że ich nie widać... musisz poszukać w miejscu gdzie mało ruszasz rzeczy...

Edytowane przez h20kas
Napisano

Po tych kartach nie powiedziałabym, że wyrzuciłaś, 5 denarów mi śmietnik oznacza. Myślę, że mogą być złączone przez przypadek z jakimiś innymi notatkami (ze szkoły) i faktycznie gdzieś na półce/ w szufladzie na samym dnie.

Napisano

Jeśli wypadł Mag to musi to być gdzieś blisko. Ogranicz szukanie do jednego pokoju, tego w którym uważasz że powinno to być.

7 Mieczy też mówi o sprawach duchowych, m. in. o ezoteryce, więc może razem te notatki są w dalszym ciągu z innymi rzeczami od tego tematu. Czasem tak jest, że szukasz w tym samym miejscu kilka razy i niewidać, dopiero za którymś tam razem trafiasz na/widzisz to. Sam tak miałem.

4 Miecze? A może na łóżku pod poduszeczką? Czy pod kołderką?

Napisano
7 mieczy , 10 buław , mag , 4 mieczy

Ja bym się zastanawiała czy:

a) nie dałaś ich komuś / ktoś sobie nie wziął

B) nie wyrzuciłaś ich 'chcący / niechcący'

Albo upchnęłaś je gdzieś z innymi rzeczami typu notatki etc.

Gość paulinqa123
Napisano (edytowane)

zrobie dziś gruntowny porządek i przeszukanie w swoim pokoju ;) gdzieś tu musza być :P na pewno ich nikomu nie dałam, najprawdopodobniej faktycznie będą tu gdzieś wcisnięte pomiędzy innymi papierami :) dam znać ! dzięki za odpowiedzi

Edytowane przez Ciastko08
:)
Gość paulinqa123
Napisano (edytowane)

WERYFIKACJA :D właśnie je znalazłam, leżały wcisnięte w jedną z książek ,która była ustawiona na szafce (mniej więcej na środku) pomiędzy innymi książkami i teczkami z różnymi papierami i dokumentami, w moim pokoju przy wyjściu, musiałam je tam wrzucić "na szybko" podczas sprzątania, przed czyjąś wizytą :P

karty pięknie wskazały miejsce, a Nam nieźle poszła interpretacja :)) gratulacje

Edytowane przez paulinqa123