Gość paulinqa123 Napisano 11 Września 2014 Napisano 11 Września 2014 (edytowane) Gdzie się znajduja moje zapiski/notatki dotyczące pracy z kartami klasycznymi.... nie potrafię ich znaleźć, a czuję potrzebe powrotu do klasyków.... 7 mieczy , 10 buław , mag , 4 mieczy - hmm i teraz, albo zostały wyrzucone... albo leżą gdzieś wysoko,wcisnięte w coś, przywalone czymś , zostały przełożone przez kogoś... Edytowane 11 Września 2014 przez paulinqa123 Cytuj
aloa Napisano 11 Września 2014 Napisano 11 Września 2014 Musisz trochę pracy włozyć w ich znalezienie, zrobić ogólne porządki. Ja w takich sytuacjach zwracam się do Św. Antoniego-patrona od rzeczy zgubionych.Zawsze znajduje, jesli oczywiście sa w domu Cytuj
gucio19 Napisano 11 Września 2014 Napisano 11 Września 2014 Myslę ze leza ukryte, byc moze pod jakims ciezarem- np na regale miedzy ksiazkami, w magu (znalazlam gdzies w necie) potwierdza się, że w pokoju ,w miejscu gdzies w okolicach ksiazek czy jakis gazet jesli trzymasz,tam gdzie masz duzo rupieci lub na odwrot Cytuj
h20kas Napisano 11 Września 2014 Napisano 11 Września 2014 (edytowane) na moje oko to są w jakiejśc książce... przyciśnięte dobrze ukryte, bo schowane tak, że ich nie widać... musisz poszukać w miejscu gdzie mało ruszasz rzeczy... Edytowane 11 Września 2014 przez h20kas Cytuj
Ceres Napisano 11 Września 2014 Napisano 11 Września 2014 W ciemnym, zagraconym miejscu, ściśnięte, zgniecione. Cytuj
Czarownica Napisano 11 Września 2014 Napisano 11 Września 2014 Po tych kartach nie powiedziałabym, że wyrzuciłaś, 5 denarów mi śmietnik oznacza. Myślę, że mogą być złączone przez przypadek z jakimiś innymi notatkami (ze szkoły) i faktycznie gdzieś na półce/ w szufladzie na samym dnie. Cytuj
x-latek Napisano 12 Września 2014 Napisano 12 Września 2014 Jeśli wypadł Mag to musi to być gdzieś blisko. Ogranicz szukanie do jednego pokoju, tego w którym uważasz że powinno to być. 7 Mieczy też mówi o sprawach duchowych, m. in. o ezoteryce, więc może razem te notatki są w dalszym ciągu z innymi rzeczami od tego tematu. Czasem tak jest, że szukasz w tym samym miejscu kilka razy i niewidać, dopiero za którymś tam razem trafiasz na/widzisz to. Sam tak miałem. 4 Miecze? A może na łóżku pod poduszeczką? Czy pod kołderką? Cytuj
Trida Napisano 12 Września 2014 Napisano 12 Września 2014 7 mieczy , 10 buław , mag , 4 mieczy Ja bym się zastanawiała czy: a) nie dałaś ich komuś / ktoś sobie nie wziął nie wyrzuciłaś ich 'chcący / niechcący' Albo upchnęłaś je gdzieś z innymi rzeczami typu notatki etc. Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 12 Września 2014 Napisano 12 Września 2014 (edytowane) zrobie dziś gruntowny porządek i przeszukanie w swoim pokoju gdzieś tu musza być na pewno ich nikomu nie dałam, najprawdopodobniej faktycznie będą tu gdzieś wcisnięte pomiędzy innymi papierami dam znać ! dzięki za odpowiedzi Edytowane 12 Września 2014 przez Ciastko08 :) Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 12 Września 2014 Napisano 12 Września 2014 (edytowane) WERYFIKACJA właśnie je znalazłam, leżały wcisnięte w jedną z książek ,która była ustawiona na szafce (mniej więcej na środku) pomiędzy innymi książkami i teczkami z różnymi papierami i dokumentami, w moim pokoju przy wyjściu, musiałam je tam wrzucić "na szybko" podczas sprzątania, przed czyjąś wizytą karty pięknie wskazały miejsce, a Nam nieźle poszła interpretacja ) gratulacje Edytowane 12 Września 2014 przez paulinqa123 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi