caronna Posted April 21, 2009 Share Posted April 21, 2009 czesc wszystkim, sorki ze pisze bez polskich znakow ale mam komputer wloski i tam nie mam. chcilabym, zeby ktos mi powiedzial co znaczy to co mi sie snilo: widzialam na niebie ksiezyc w pelni, z takim paskiem dokola (jak pierscien saturna) i sie dziwilam ze ksiezyc tez go ma, nagle ten ksiezyc zaczal sie ruszac po niebie, (po lini prostej, nie byle gdzie) w pewnym momencie zniknal i na jego miejscu pojawila sie gwiazda betlejemska (gwiazda piecio rozna z ogonem)(typowa z kartek swiatecznych )i ta tez znikla i w jej miejscu pojawil sie nastepny ksiezyc tylko ze byl lekko kolorowy i mial napisana litere "S" i on byl obok ksiezyca normalnego bialego w pelni. dzieki za ew. odpowiedzi.... buziaki z pisy....ania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
caronna Posted April 27, 2009 Author Share Posted April 27, 2009 niestety nie rozumiem po angielsku!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest truskawka Posted April 27, 2009 Share Posted April 27, 2009 niestety nie rozumiem po angielsku!!!!!!!!!!!!!!!!!! Caronna to był atak spamera - właśnie tamten post (i pozostałe) został usunięty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts