Nieuczesana 0 Report post Posted September 11, 2014 Baaaaardzo proszę o interpretację relacji. Ja 10.07.1987, On 23.07.1987. I jeśli ktoś by mi policzył te wszystkie dziwne rzeczy, będę bardzo wdzięczna, bo nic kompletnie z tego nie rozumiem. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Euterpe Report post Posted September 11, 2014 http://www.ezoforum.pl/prosby-o-interpretacje-numerologiczne/81658-ladnie-prosze-o-obliczenie-zwiazku-karmicznego.html#post629526 w tym wątki są ładnie pokazane prawie wszystkie wyliczenia Share this post Link to post Share on other sites
Nieuczesana 0 Report post Posted September 12, 2014 Wiem, ale nie umiem sobie policzyć tych trzech zielonych na końcu piramidy i na pewno tego nie zinterpretuję sama.. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Euterpe Report post Posted September 12, 2014 (edited) 1 wyzwanie = 2. punkt zwrotny - 1. punkt zwrotny (lub odwrotnie, ważne, aby wynik był większy od zera) 2 wyzwanie = 3. punkt zwrotny - 2. punkt zwrotny (to samo co w nawiasie wyżej) wyzwanie główne (to na samym dole) = 1. wyzwanie - 2. wyzwanie (to samo co wyżej w nawiasach) Edited September 13, 2014 by Euterpe Share this post Link to post Share on other sites
Nieuczesana 0 Report post Posted September 12, 2014 Dziękuję za wyjaśnienie Share this post Link to post Share on other sites