h20kas Napisano 12 Września 2014 Napisano 12 Września 2014 (edytowane) Pewnej kobiecie zagubił się dokument... kiedy ja siedziałam przy jej biurku.. więc podejrzenia padły na mnie... Zapytałam: Co się stało z tym dokumentem? rycerz denarów, 2 denary, giermek buław - facet chyba jakiś zabrał go.... Czy się odnajdzie? Wypadła karta Sąd dołożylam 6 buław 2 mieczy diabeł.... no odnajdzie sie pani sobie przypomni gdzie jest.. Czy to ja go zabrałam? Szukałam ale nigdzie nie mam... zreszta nie przypominam sobie zeby tam lezal jakis dokument, 4 denary giermek denarow as denarow.... no raczej nie wzielam, ale wszyscy myślą, że to ja.... cale szczescie chyba as mowi ze się znajdzie Edytowane 12 Września 2014 przez h20kas Cytuj
Seid Napisano 12 Września 2014 Napisano 12 Września 2014 Jakis facet zabrał przez przypadek. Czy się znajdzie trudno powiedzieć, jak coś diabeł ogonem nakryje, to o znalezienie może być trudno. Niewykluczone, że pani przypomni sobie kto mógłby go zabrać. Buziaki cmokasy Kass^^ 1 Cytuj
Trida Napisano 12 Września 2014 Napisano 12 Września 2014 Co się stało z tym dokumentem? rycerz denarów, 2 denary, giermek buław Stawiam na jakiegoś mężczyznę, młodszego stażem / wiekowo. Czy się odnajdzie? Wypadła karta Sąd dołożylam 6 buław 2 mieczy diabeł Odnajdą się ale po dłuższej chwili. I ktoś bd próbował 'zataić', ze je zabrał omyłkowo. Może dojść do ostrzejszej wymiany zdań. Czy to ja go zabrałam? 4 denary giermek denarow as denarow.... Tutaj bym była nawet na tak, bo na 4 denków osoba na mojej karcie (Boski Tarot) coś trzyma mocno przy sobie. OffTop Buziaki cmokasy Kass^^ Ktoś Ci się na konto włamał O_o ?? Cytuj
h20kas Napisano 12 Września 2014 Autor Napisano 12 Września 2014 (edytowane) Seid do mnie tak zawsze Nie mam tego dokumentu.... to jest najgorsze, nie zabralam go... nawet go nie widzialam.. Edytowane 12 Września 2014 przez h20kas Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 12 Września 2014 Maestro Napisano 12 Września 2014 Jak nic dokumenty zabrał facet z pracy, solidny pracownik, ale wziął je przez roztargnienie..Odnajdzie sie jutro, choć wielce prawdopodobne, że nikt nie bedzie laskaw Ciebie o tym poinformować.. Nie zabrałas go, ten co go ma chwycił go mocno i wypuścić cos nie umie, ale as rzeczywiście informuje o zwrocie, zresztą masz Słonce w podsumie, wyjasni sie jutro z rana:) 1 Cytuj
niiwa Napisano 12 Września 2014 Napisano 12 Września 2014 Co się stało z tym dokumentem? rycerz denarów, 2 denary, giermek buław -- sądzę, że od dawna jest w posiadaniu mężczyzny, który współpracuje z Panią - nie widzę w kartach aby go ktoś specjalnie zabrał. Rycerz Denarów nie działa znienacka - raczej jest powolny - nie sądzę więc aby zabrał papiery w momencie, gdy akurat siedziałaś przy biurku - no chyba, że urzędowałaś przy tym biurku kilka dni, a Rycerz Den. zdążył obmyśleć jakiś plan. Tak czy siak, to ma go osoba, która ma bezpośrednie interesy z Panią i może jej zależeć na wykorzystaniu tego dokumentu. Czy się odnajdzie - Sąd, dołożone 6 buław, 2 mieczy, Diabeł -- komuś go wcześniej dała, będzie jej strasznie głupio się do tego przyznać - no i nie wiadomo czy się w tym Diable przyzna oficjalnie. 1 Cytuj
Seid Napisano 15 Września 2014 Napisano 15 Września 2014 Ktoś Ci się na konto włamał O_o ?? Nie, ale Kass to Kass^^ Sentyment ze względu na stare czasy. Czy się odnajdzie - Sąd, dołożone 6 buław, 2 mieczy, Diabeł -- komuś go wcześniej dała, będzie jej strasznie głupio się do tego przyznać - no i nie wiadomo czy się w tym Diable przyzna oficjalnie. Moim zdaniem się nie przyzna i sprawa odnalezienia papiera wyjdzie niejako przypadkiem w rozmowie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi