Lena75 Napisano 14 Września 2014 Napisano 14 Września 2014 Matka ...zona...pracownik...wiodę spokojny żywot:) Ogólna aura: Moc- Król Monet-Głupiec / Rydwan / Sprawiedliwośc Ogólnie bedzie duzo radości i zaangazowania, otwartośc , beztroska z radosnym i ciepłym mężczyzna ( mąż?) Wszystko wskazuje na to ze dośc szybko minie mi najbliższy tydzień,bede pelna optynizmu i otworzę się na swiat i ludzi.Sprawiedliwośc to zbieranie plonów tego co sie zasiało...zobaczymy. Uczucia: 9 Buław - 2 Buław - Kapłan / Rydwan/Wieża W uczuciach dośc nieciekawie...owszem bedziemy sie z męzęm troszczyc o siebie,ufac sobie i bedziemy wobec siebie zyczliwi jednak wkradnie sie w ta relacje jakieś osamotnienie.Być moze bedzie to wpływ osób trzecich.Szykuje sie gwałtowne zerwanie relacji. Praca: 8 Mieczy- Królowa Mieczy- 5 Mieczy / Świat/Cesarzowa W pracy dobra organizacja, przezornośc i zapobiegliwośc, mimo wszystko cos moze pójsc nie tak i odczuje jakies straty.Chyba szykuje sie spotkanie z szefową DOm: Moc- 7 mieczy- Paz Mieczy /Kochankowie- kapłanka W domciu, wyglada na to ze sielanka ...miłosc,opiekunczośc,radośc zycia i zaangazowanie, cos tam moze sie podziac ,ale zostanie to wyjasnione. Generalnie wyglada na to ze szykuje sie całkiem sympatyczny tydzień Cytuj
SacralNirvana Napisano 15 Września 2014 Napisano 15 Września 2014 Ogólna aura:Moc- Król Monet-Głupiec / Rydwan / Sprawiedliwośc Ogólnie bedzie duzo radości i zaangazowania, otwartośc , beztroska z radosnym i ciepłym mężczyzna ( mąż?) Wszystko wskazuje na to ze dośc szybko minie mi najbliższy tydzień,bede pelna optynizmu i otworzę się na swiat i ludzi.Sprawiedliwośc to zbieranie plonów tego co sie zasiało...zobaczymy. Maz moze Ciebie czyms zaskoczyc. Ogolnie bardzo aktywny tydzien, bedziesz pelna energii. Moze nawet bedziesz rozwazala cos i probowala do tego przekonac swojego meza. W kazdym razie bedzie ladny tydzien. Uczucia:9 Buław - 2 Buław - Kapłan / Rydwan/Wieża W uczuciach dośc nieciekawie...owszem bedziemy sie z męzęm troszczyc o siebie,ufac sobie i bedziemy wobec siebie zyczliwi jednak wkradnie sie w ta relacje jakieś osamotnienie.Być moze bedzie to wpływ osób trzecich.Szykuje sie gwałtowne zerwanie relacji. Ja tu widze po prostu jakies rozterki i konkretniejsze dzialania. Moze jakas rozstrzygajaca rozmowa, ktora moze nagle i w sposob taki dosc gwaltowny, wiele zmienic. Praca:8 Mieczy- Królowa Mieczy- 5 Mieczy / Świat/Cesarzowa W pracy dobra organizacja, przezornośc i zapobiegliwośc, mimo wszystko cos moze pójsc nie tak i odczuje jakies straty.Chyba szykuje sie spotkanie z szefową Nie wiem, jaka prace wykonujesz. Jezeli jest to praca biurowa i stricte nastawiona na przerabianie informacji, to widac po prostu urwanie glowy w tej kwestii, duzo duzo roboty. Jezeli natomiast jest to praca innego rodzaju, takze np. kontakty bezposrednie z ludzmi itd. to moze byc to dosc ciezki tydzien, pod znakiem takiego dosc nastroju spode lba, poczucia niezrozumienia i moze tez pojawic sie niechec do pracy i koniecznosci tam przebywania. Rzeczywiscie wtedy moze to miec cos wspolnego z szefowa wlasnie. DOm:Moc- 7 mieczy- Paz Mieczy /Kochankowie- kapłanka W domciu, wyglada na to ze sielanka ...miłosc,opiekunczośc,radośc zycia i zaangazowanie, cos tam moze sie podziac ,ale zostanie to wyjasnione. No tu znowu widze jakies Twoje kombinacje w jakims zakresie. Moze bedziesz probowala do czegos przekonac meza. Albo ogolnie jakies plany powstana w Twojej glowie, ktore bedziesz probowala (lub na razie obmyslala jak) przeforsowac. 1 Cytuj
Trida Napisano 15 Września 2014 Napisano 15 Września 2014 Ogólna aura: Moc- Król Monet-Głupiec / Rydwan / Sprawiedliwośc Skojarzył mi się weekendowy wyjazd gdzieś dla odpoczynku Ogólnie fajna aura, poczujesz się pewnie, staniesz mocno na nogach. Jakiś przypływ gotówki ;>? Nowe plany, przedsięwzięcia. Potrzeba odpoczynku tu trochę wg mnie wybiła w Głupcu. Uczucia: 9 Buław - 2 Buław - Kapłan / Rydwan/Wieża Mogą być nieciekawy wymiany zdań i nie odzywanie się, foch etc. Takie nieciekawe te karty. Wielkiej wojny nie bd ale obraza i owszem. Praca: 8 Mieczy- Królowa Mieczy- 5 Mieczy / Świat/Cesarzowa Aj aj… Sporo pracy bd miała wg mnie. I to takiej nie do konca przyjemnej ale powinnas sobie poradzić. Dom: Moc- 7 mieczy- Paz Mieczy /Kochankowie- kapłanka Mała wymiana zdań z pociechą się szykuje jak dla mnie. Ale okażesz się dobrą matką i wszystko bd ok. Musisz pokazać swój autorytet. Uważaj, co by dziecina nie okłamała w jakiejś kwestii. 1 Cytuj
Lena75 Napisano 16 Września 2014 Autor Napisano 16 Września 2014 Wstepnie mogę zweryfikować... Mąz mnie wieczorem w niedziele zaskoczył i zaproponował wypad w na Babia Górę dnia nastepnego:) Było super...pojechalismy z jego kolega i koleżanką z pracy...zmachałam sie niesamowicie,ale było warto dla tych widoków i tego przyjemnego zmęczenia Był to tez moment kiedy mogłam sie zając moja pasja a mianowicie fotografowaniem:) Najlepsze jest to..ze mielismy to szczęscie spotkać i sfotografować Ryszarda;) ( rysia :)) Cytuj
Lena75 Napisano 22 Września 2014 Autor Napisano 22 Września 2014 Weryfikacja:) W poniedzialek byłam na Babiej Górze...czyli ruch,energia....w pracy spokojnie,chociaz przez jedna osóbke kierowniczce skoczylo cisnienie i nastapiła mała zmiana w domu ok ,bez wiekszych ekscesów.Koniec tygodnia zakończył się bardzo sympatycznie ...wyskoczylysmy z moja psibziółka na kolacje i drinka...świetowalysmy jej urodziny 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi