Skocz do zawartości

A czy E?

panna.marta

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Pytanie dotyczy moich koleżanek w pracy Dwie świeżo przyjęte Panie, które czeka przedłużenie umowy na dwóch warunkach. Jedna na lepszych zostanie u nas, druga na trochę gorszych zostanie przeniesiona do takiego poddziału. My kibicujemy jednej z Pań, ale nie zdradzę której.

Moje pytanie do kart brzmi. Która z Pań zostanie z nami a która zostanie przeniesiona?

Pani A:

królowa buław, 4 buławy, cesarzowa III dołożone 9 kielichów

Pani A zostanie, ma dużą wiedzę, jest charyzmatyczna. Cesarzowa siedzi na tronie, nigdzie się nie rusza.

Pani E:

5 mieczy, głupiec, 7 mieczy dołożone 3 buławy

Pani E zostanie rozczarowana, chyba będzie musiała przejść jakieś dodatkowe szkolenie?

Weryfikacja będzie pod koniec miesiąca lub na początku października.

Napisano

Pani A:

4 Buław świadczy o stabilnej pozycji, podobnie jak 9 Kielichów (ta karta może ukazywać też zadowolenie z ostatecznej decyzji). Ponadto osoba łącząca w sobie cechy Królowej Buław i Cesarzowej to nieoceniony pracownik, więc myślę, że pani A może liczyć na przedłużenie umowy.

Pani E:

Pani E będzie musiała pogodzić się ze zmianą oddziału, o czym informuje Głupiec (nowy etap). III Buław i VII Mieczy to karty wskazujące na badanie gruntu i konieczność odnalezienia się w nowej sytuacji.

Napisano (edytowane)

Pani A zostanie u Was a Pani E... Dostanie propozycję przeniesienia ale mam wątpliwości, czy z niej skorzysta ;)

Wymowne karty :)

Edytowane przez Trida
Napisano

pani A zostanie, Pani E zostanie przeniesiona, ale być może sama odejdzie... nie będzie zadowolona...

Napisano

Pani A. zostanie. Pani E. będzie się przenosić w nowe dla niej miejsce i nie będzie zadowolona.

Napisano

Pani A zostaje, a Pani E jak już chyba sama przeczuwa (5 mieczy) zostanie przeniesiona.

Napisano
Pytanie dotyczy moich koleżanek w pracy Dwie świeżo przyjęte Panie, które czeka przedłużenie umowy na dwóch warunkach. Jedna na lepszych zostanie u nas, druga na trochę gorszych zostanie przeniesiona do takiego poddziału. My kibicujemy jednej z Pań, ale nie zdradzę której.

Moje pytanie do kart brzmi. Która z Pań zostanie z nami a która zostanie przeniesiona?

Pani A:

Pani A zostanie, ma dużą wiedzę, jest charyzmatyczna. Cesarzowa siedzi na tronie, nigdzie się nie rusza.

Pani E:

Pani E zostanie rozczarowana, chyba będzie musiała przejść jakieś dodatkowe szkolenie?

Weryfikacja będzie pod koniec miesiąca lub na początku października.

Witaj,,

Pani A - najprawdopodobniej to właśnie ta Pani zostanie na tych lepszych warunkach , mam wrażenie że ona sama nie wierzy w swoje możliwości..

Pani E - Poczuje się oszukana, być może ma za małe doświadczenie, więcej mówi niż robi, dołożone 3 buław może sugerować jakieś kontakty zawodowe, poszerzanie horyzontów vel nauka :)

Pozdrawiam

Napisano

Pani A zostanie (czyżby to tej pani kibicujecie?- dla mnie 9 pucharów to radość w większym gronie, 4 buławy to satysfakcjonująca współpraca), a Pani E zostanie przeniesiona. Karty pokazują, że pani A jest bardziej kompetentna na to stanowisko, zwróciła na siebie uwagę , została zauważona,

Napisano
Pani A zostanie (czyżby to tej pani kibicujecie?- dla mnie 9 pucharów to radość w większym gronie, 4 buławy to satysfakcjonująca współpraca), a Pani E zostanie przeniesiona. Karty pokazują, że pani A jest bardziej kompetentna na to stanowisko, zwróciła na siebie uwagę , została zauważona,

tak, wszystkie kibicujemy Pani A, bo jest pracowita, miła, ma dużą wiedzę a Pani E jest taka raczej cwana, raczej leniwa. Krążą plotki, że Pani E może zostać kosztem Pani która wróci z wychowawczego...