Lena75 Napisano 18 Września 2014 Napisano 18 Września 2014 A tak z czystej przekory ...:) Czy zdobedę nagrode w aktualnym konkursie na Ezoforum? Tylko z AW Weryfikacja mam nadzieje jeszcze w tym miesiącu Gwiazda- Kochankowie - Księzyc Gwiazda - mam nadzieję na nagrodę... Kochankowie - ....mimo ze bedzie ciężka konkurencja/ wybór ( i tu pozdrowienia dla konkurentów :) ) Księzyc - i na marzeniach sie skończy :) W sumie wychodzi Kapłan...hmm..czyżby jednak tak ? :) 1 Cytuj
Trida Napisano 18 Września 2014 Napisano 18 Września 2014 Hmmm wydaje mi się, ze bd blisko jednak pierwsza lokata przypadnie komuś innemu. Jednak życzę powodzenia PS. Tak mi się skojarzyło, ze wygrana może być blisko, bo Księżyc często pokazuje 'internety' a to przecież konkurs internetowy Ja bym o ten księżyc podpytała jeszcze w sumie, co oznacza. 1 Cytuj
Eilidh Napisano 18 Września 2014 Napisano 18 Września 2014 Mi się wydaje podobnie jak tridzie kochankowie i księżyc nie wskazują na nic pewnego. Będzie blisko, ale pierwszego miejsca raczej nie zdobędziesz, możesz nawet czuć małe rozczarowanie, bo po kartach widać, że się zaangażowałaś. Cytuj
Lena75 Napisano 18 Września 2014 Autor Napisano 18 Września 2014 Trida...znalazłam...duża szansa i ...niespodzianka która sprawi radośc:) No nic ...zobaczymy :) Nie nastawiam sie bo nie mam szczęscia ani w grach losowych,ani w konkursach ( za to chyba w miłości ) Cytuj
Trida Napisano 18 Września 2014 Napisano 18 Września 2014 Trida...znalazłam...duża szansa i ...niespodzianka która sprawi radośc:) Ale w sensie, gdzie to znalazłaś? Cytuj
Eilidh Napisano 18 Września 2014 Napisano 18 Września 2014 Lena75 a z jakiej tali korzystałaś? Bo od tego też dużo zależy Cytuj
Lena75 Napisano 18 Września 2014 Autor Napisano 18 Września 2014 (edytowane) Księżyc - intuicja, wrażliwość, marzenia, plany, bujna wyobraźnia, ciąża, pierwiastek kobiecy, delikatność, troska o innych, niespodzianka, która sprawi radość, opieka, miły prezent, romantyzm. Wstawione przez Werona w interpretacjach kart Eilidh...generalnie korzystam z Tarot Dragonis....ale tym razem Tarot Świetlistej Drogi AW Edytowane 18 Września 2014 przez Lena75 Cytuj
Eilidh Napisano 18 Września 2014 Napisano 18 Września 2014 Ta karta raczej mi się nie kojarzy z taką optymistyczną interpretacją (zaznaczam, że wróżę od niedawna i nie mam dużego doświadczenia). Mimo wszystko życzę powodzenia w konkursie 1 Cytuj
Chilo Napisano 18 Września 2014 Napisano 18 Września 2014 Księżyc to też karta sprzyjająca sztuce, więc nie powinno być źle, patrząc na charakter konkursu. W innym wypadku połączenie Księżyca z Gwiazda oznaczałoby złudne nadzieje. Administracja będzie mieć twardy orzech do zgryzienia, ale według mnie zajdziesz wysoko. 1 Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 19 Września 2014 Napisano 19 Września 2014 chciałam właśnei dopisać żę księżyc też często oznacza niespodzianki i prezent, miałam dobre odczucia co do tego rozkładu, uważam że możesz coś wygrać, nawet jeśli to nie będize pierwsze miejsce Cytuj
Gość Euterpe Napisano 19 Września 2014 Napisano 19 Września 2014 mnie ta karta XVIII Księżyc kojarzy się z stanem błogosławionym, wyświęconym, wyróżnionym (ta pełnie jako aureola) więc jestem na tak Cytuj
afercia Napisano 20 Września 2014 Napisano 20 Września 2014 W księżycu biegnie wilk i pies... wydaje mi się że tutaj w nocy przed wynikami będzie duża rywalizacja... mi się wydaje że będzie blisko ale w końcu nie będzie wygranej Cytuj
Lena75 Napisano 26 Września 2014 Autor Napisano 26 Września 2014 Dziekuję wszystkim za gratulacje :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi