Skocz do zawartości

Czy zdobędę nagrodę w konkursie? (ZWERYFIKOWANY)

Lena75

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

A tak z czystej przekory ...;):):)

Czy zdobedę nagrode w aktualnym konkursie na Ezoforum?

Tylko z AW :)

Weryfikacja mam nadzieje jeszcze w tym miesiącu :)

Gwiazda- Kochankowie - Księzyc

Gwiazda - mam nadzieję na nagrodę... :)

Kochankowie - ....mimo ze bedzie ciężka konkurencja/ wybór ;) ( i tu pozdrowienia dla konkurentów :):):) )

Księzyc - i na marzeniach sie skończy :):):)

W sumie wychodzi Kapłan...hmm..czyżby jednak tak ? ;):):)

• Lubię to! 1
Napisano

Hmmm wydaje mi się, ze bd blisko jednak pierwsza lokata przypadnie komuś innemu.

Jednak życzę powodzenia :)

PS. Tak mi się skojarzyło, ze wygrana może być blisko, bo Księżyc często pokazuje 'internety' a to przecież konkurs internetowy :)

Ja bym o ten księżyc podpytała jeszcze w sumie, co oznacza.

• Lubię to! 1
Napisano

Mi się wydaje podobnie jak tridzie :) kochankowie i księżyc nie wskazują na nic pewnego. Będzie blisko, ale pierwszego miejsca raczej nie zdobędziesz, możesz nawet czuć małe rozczarowanie, bo po kartach widać, że się zaangażowałaś.

Napisano

Trida...znalazłam...duża szansa i ...niespodzianka która sprawi radośc:)

No nic ...zobaczymy :):):)

Nie nastawiam sie bo nie mam szczęscia ani w grach losowych,ani w konkursach :)( za to chyba w miłości ;))

Napisano
Trida...znalazłam...duża szansa i ...niespodzianka która sprawi radośc:)

Ale w sensie, gdzie to znalazłaś?

Napisano (edytowane)

Księżyc - intuicja, wrażliwość, marzenia, plany, bujna wyobraźnia, ciąża, pierwiastek kobiecy, delikatność, troska o innych, niespodzianka, która sprawi radość, opieka, miły prezent, romantyzm.

Wstawione przez Werona w interpretacjach kart :)

Eilidh...generalnie korzystam z Tarot Dragonis....ale tym razem Tarot Świetlistej Drogi AW

Edytowane przez Lena75
Napisano
TSD_XVIII-Ksiezyc.jpg Ta karta raczej mi się nie kojarzy z taką optymistyczną interpretacją (zaznaczam, że wróżę od niedawna i nie mam dużego doświadczenia). Mimo wszystko życzę powodzenia w konkursie :)
  • Lubię to! 1
Napisano

Księżyc to też karta sprzyjająca sztuce, więc nie powinno być źle, patrząc na charakter konkursu. W innym wypadku połączenie Księżyca z Gwiazda oznaczałoby złudne nadzieje. Administracja będzie mieć twardy orzech do zgryzienia, ale według mnie zajdziesz wysoko.

• Lubię to! 1
Gość paulinqa123
Napisano

chciałam właśnei dopisać żę księżyc też często oznacza niespodzianki i prezent, miałam dobre odczucia co do tego rozkładu, uważam że możesz coś wygrać, nawet jeśli to nie będize pierwsze miejsce

Napisano

mnie ta karta XVIII Księżyc kojarzy się z stanem błogosławionym, wyświęconym, wyróżnionym (ta pełnie jako aureola)

pMBNp2.jpg

więc jestem na tak :)

Napisano

W księżycu biegnie wilk i pies... wydaje mi się że tutaj w nocy przed wynikami będzie duża rywalizacja...

mi się wydaje że będzie blisko ale w końcu nie będzie wygranej