WróżkaZębuszka Posted September 18, 2014 Share Posted September 18, 2014 Witajcie, od jakiegoś czasu co noc miewam sny, które świetnie zapamiętuję, wszystkie pełne symboli, żaden nie był dla mnie jednak oczywisty. Zastanawia mnie to, ponieważ rzadko zdarzały mi się wcześniej sny zapamiętane i symboliczne, ostatnio we wczesnym dzieciństwie. Jestem ciekawa, czy może to mieć coś wspólnego z medytacją i pracą z czakrami, które od dłuższego czasu praktykuję? Czy ktoś z Was wie, co można zrobić, żeby lepiej zrozumieć swoje sny? Dodam, że w przeszłości miewałam tzw. sny prorocze i jestem ciekawa, czy znów wrócą. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trida Posted September 19, 2014 Share Posted September 19, 2014 Tak, może mieć związek. Jesteś teraz bardziej wyczulona i skontaktowana ze swoją podświadomością, więc może ona podsuwać Ci różne obrazy - na chwile obecną mocno symboliczne. Lepiej rozumieć sny - spisywać je i próbować samemu interpretować. Próbować stwierdzić związek z medytacjami / dniem codziennym / dniem kolejnym etc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WróżkaZębuszka Posted September 19, 2014 Author Share Posted September 19, 2014 Dzięki, Trida! Może zacznę je zapisywać, rzeczywiście. A powiedz mi, co masz na myśli, mówiąc, że mam próbować stwierdzić związek snu z medytacją? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts