Gość Noa20 Napisano 21 Września 2014 Napisano 21 Września 2014 Dziś wieczorkiem finał, zrobiłam rozkład z kart Czy wygra Polska? 10 monet, 4 monet, Cesarzowa Czy wygra Brazylia? 4 buław, 7 mieczy, Sprawiedliwość Po tych kartach zdecydowanie Polska:) Z jaką przewagą? Po jednej karcie na każdy set. 8 monet, 4 kieli, Sąd Ostateczny, Giermek Mieczy, Wisielec Rozstrzygnie się po 3 setach, 4-go i 5-go już nie będzie W 1 secie duża przewaga , W 2 trochę mniejsza W 3 to już bez znaczenia Cytuj
Trida Napisano 21 Września 2014 Napisano 21 Września 2014 Dziś wieczorkiem finał, zrobiłam rozkład z kartCzy wygra Polska? 10 monet, 4 monet, Cesarzowa Czy wygra Brazylia? 4 buław, 7 mieczy, Sprawiedliwość Polska Z jaką przewagą? Po jednej karcie na każdy set. 8 monet, 4 kieli, Sąd Ostateczny, Giermek Mieczy, Wisielec Stawiam znów na time-breaka. Pierwszy set ze sporą przewagą ale później nerwy i adrenalina zrobią swoje. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 21 Września 2014 Napisano 21 Września 2014 Polska, nie znam się za bardzo na tym sporcie, ale obstawiam tak: 8 monet----4 kielichy-----Sąd Ostateczny----Giermek Mieczy----Wisielec -----1-----------0------------------1------------------1---------------brak-----(wygrana dla naszych 3:1) Cytuj
Czarownica Napisano 21 Września 2014 Napisano 21 Września 2014 Polska, 2:1, pierwszy i trzeci set wygrany, drugi przegrany Cytuj
pretoria Napisano 21 Września 2014 Napisano 21 Września 2014 Na sety nie zwracam uwagi, bo nie wiem o co w tym chodzi Mi się skojarzyło, że Brazylia być może zbyt szybko będzie cieszyła się z wygranej( lub zbyt pewni siebie wejdą na boisko ) i przed to dostaną po 4literach.... No sama nie wiem Ale stawiam na Polskę... Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 21 Września 2014 Napisano 21 Września 2014 Polska wygra , a wisielec swiadczy o przedluzeniu gry więc myślę że może byc 3:2 Cytuj
Eilidh Napisano 21 Września 2014 Napisano 21 Września 2014 Oczywiście wygra Polska Mi wisielec często pokazuje, że coś nie dojdzie do skutku, więc myślę, że 5 seta nie będzie. Stawiam na 3:1 Cytuj
mlodzia Napisano 21 Września 2014 Napisano 21 Września 2014 Polska wygra, będzie 5 setów i ostatni najdłuższy i najcięższy , w 4 mogą być nerwy , kłótnie , przepychanki . Pzd Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 21 Września 2014 Maestro Napisano 21 Września 2014 Wygląda na wygraną Polski, choć ulożenie kart jest podobne, widac, ze na początku poziom może byc wyrównany, każda z druzyn ma wsparcie swojego kraju, Polacy zagrają zachowawczo, Brazylijczycy mogą miec wcześniej ustaloną, dość cwaną taktykę, w efekcie z niewielką przewagą wygra nasz kraj ojczysty;)). W czwartym secie może byc nieporozumienie, piąty set się wydłuży.. Cytuj
Gość cesarzowa21 Napisano 21 Września 2014 Napisano 21 Września 2014 Pierwszy set wygrała Brazylia dość dużą przewagą, drugi i trzeci my, ale niewielką. Cytuj
Gość pideha Napisano 21 Września 2014 Napisano 21 Września 2014 Luna wygralim!!!!! Dobre karty!!! Cytuj
Gość cesarzowa21 Napisano 21 Września 2014 Napisano 21 Września 2014 Jeśli to ma jakieś znaczenie - w czwartym secie były jeszcze dwie żółte kartki dla trenerów. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi