SacralNirvana Napisano 21 Września 2014 Napisano 21 Września 2014 Wiem, wiem, czasu jeszcze troche (wrzesniowy na poczatku pazdziernika zweryficze), ale teraz i tylko teraz mam tyle czasu, zeby rozkladzik w spokoju zrobic. Takze oto i on. Jak zwykle na kazdy punkt karty ciagne osobno. Karty po przecinku to karty ciagnete "jednym ciagiem". Plusy to karty dociagane. Sumowania wg Starowieyskiej i Banzhafa (HB). Talia Thotha. Ogolny nastroj/aura m-ca Pazdziernika - VI Kochankowie Milosc, wokol milosci a moze i jakies powazne decyzje. Co bedzie zajmowalo mnie: - 1. do 10. pazdziernika - V Papiez + II Kaplanka, 3 Kielichow ---> XX Sad, HB X Kolo Fortuny i I Mag Nie mam pojecia. Moze jakies sprawy rodzinne. Przygotowuje sie tez na 2. dekade pazdziernika na wyjazd do PL. Zameldowalam sie na Hanmi... moze jakies dogadywania w tej kwestii jeszcze. Ewentualnie moze chodzic o sprawy alimentowe na dzieci (3 Kielichow) dogadywanie sie z bylym mezem. - od 11. do 20. pazdziernika - XVII Gwiazda + III Cesarzowa, XIV Umiarkowanie --> XII Wisielec, HB VII Rydwan Tu sa ferie mlodych (Wisielec) i ma byc moj wyjazd do PL. - od 21. do 30 pazdziernika - 3 Monet + 2 Kielichow, VII Rydwan ---> X Kolo Fortuny, HB XII Wisielec i III Cesarzowa Jezeli bede w PL, to tu bedzie powrot do DE. Praca/rozwoj zawodowy - 8 Mieczy + Paz Kielichow ---> 0 Glupiec, HB VIII Sprawiedliwosc No tu moge juz miec propozycje, ale z racji ferii mlodych bedzie to przesuniete w realizacji na plan dalszy. Ewentualnie tu moze pokazac sie ten test psychologiczny, ktory musze przejsc. Finanse - As Bulaw + II Kaplanka ---> III Cesarzowa, HB III Cesarzowa Tu, jakbym miala sobie dodatkowo dorobic... hmm... moze w ezoteryce... Uczucia - 8 Bulaw + Rycerz Bulaw ---> XI Moc, HB VIII Sprawiedliwosc No moze byc seksik. Ezoteryka/rozwoj duchowy - Rycerz Bulaw + Krolowa Monet ---> XXI Swiat Z udzialem w praktyce Hanmi skojarzylo mi sie. Niespodzianka x 3 - XIII Smierc, Paz Bulaw, XV Diabel ---> X Kolo Fortuny, HB X Kolo Frortuny i I Mag Nie wiem, jakby cos mialo tu radykalnie sie zmienic. Po Smierci karty Pazia Bulaw i Diabla... hmm... Cytuj
Gość Euterpe Napisano 21 Września 2014 Napisano 21 Września 2014 (edytowane) Ogolny nastroj/aura m-ca Pazdziernika - VI Kochankowie trochę wahań, niepewności, przemyśleń, decyzja do podjęcia, chęć współpracy Co bedzie zajmowalo mnie: - 1. do 10. pazdziernika - V Papiez + II Kaplanka, 3 Kielichow ---> XX Sad, HB X Kolo Fortuny i I Mag nauka, wymienianie się wiedzą, doszkalanie, dobra zabawa (albo też Twoje córki się pokazały ), czas spędzony w babskim gronie tak jeszcze mnie się wspomniało... Kiedyś kapłana z kapłanką miałam na miesiąc, w którym czekał mnie ważny egzamin (zaliczyłam go), więc myślę, że u Ciebie może być podobnie - od 11. do 20. pazdziernika - XVII Gwiazda + III Cesarzowa, XIV Umiarkowanie --> XII Wisielec, HB VII Rydwan pomarzysz o czymś, poczujesz się bardziej kobieco (może nawet jako czyjś obiekt westchnień), może zajmiesz bardziej domem albo swoim wyglądam, inni zaczną na Ciebie zwracać więcej uwagi, pod koniec ochłoniesz z emocji wracając na ziemię - od 21. do 30 pazdziernika - 3 Monet + 2 Kielichow, VII Rydwan ---> X Kolo Fortuny, HB XII Wisielec i III Cesarzowa znowu współpraca z kimś, spotkania, udoskonalenie (chociażby znajomości), podróż albo zakręt na drodze życiowej Praca/rozwoj zawodowy - 8 Mieczy + Paz Kielichow ---> 0 Glupiec, HB VIII Sprawiedliwosc mimo chęci możesz poczuć się bardziej przyblokowane, ale to minie i znowu będzie miło, lekko i przyjemnie Finanse - As Bulaw + II Kaplanka ---> III Cesarzowa, HB III Cesarzowa zastrzyk energii? W kapłance możesz zaoszczędzić lub wydawać, ale tylko na rzeczy potrzebne Uczucia - 8 Bulaw + Rycerz Bulaw ---> XI Moc, HB VIII Sprawiedliwosc mogą zacząć Cię rozsadzać. Ten rycek pokazuje mi również nerwową atmosferę, która mogła by też być spowodowana przez te 8 mieczy w pracy. Tak ogólnie to zapału Ci nie braknie, będzie Cię wszędzie pełno, nie usiedzisz w jednym miejscu. Też spotkanie się z panem, który naładuje Ci akumulator Ezoteryka/rozwoj duchowy - Rycerz Bulaw + Krolowa Monet ---> XXI Swiat na początku może być duży przypływ natchnienia, później przyjdzie ochłonięcie, może nawet coś zarobisz albo dwóch panów będzie mieć na to duży wpływ Niespodzianka x 3 - XIII Smierc, Paz Bulaw, XV Diabel ---> X Kolo Fortuny, HB X Kolo Frortuny i I Mag duża zmiana w życiu, poczujesz się jak młodzik albo rozpoczniesz coś nowego, co przywiąże Cię na dłużej; seks też jest możliwy Edytowane 21 Września 2014 przez Euterpe Cytuj
pretoria Napisano 22 Września 2014 Napisano 22 Września 2014 Nie biorę pod uwagę sum Ogolny nastroj/aura m-ca Pazdziernika - VI Kochankowie Ogólna aura będzie fajna, pod przychylną gwiazdą miłości/domu. Co bedzie zajmowalo mnie: - 1. do 10. pazdziernika - V Papiez + II Kaplanka, 3 Kielichow ---> XX Sad, HB X Kolo Fortuny i I Mag Słuchanie czyichś rad, poszukiwanie osoby, która mogłaby wesprzeć ( ? ) Może będziesz pogłebiała swą wiedzę no i jakaś imprezka sie szykuje. - od 11. do 20. pazdziernika - XVII Gwiazda + III Cesarzowa, XIV Umiarkowanie --> XII Wisielec, HB VII Rydwan W tym okresie będziesz cieszyła się spokojem i harmonią, zajmiesz się sobą. - od 21. do 30 pazdziernika - 3 Monet + 2 Kielichow, VII Rydwan ---> X Kolo Fortuny, HB XII Wisielec i III Cesarzowa Tu jak dla mnie widać ruch, być może to aktywność fizyczna. Możliwe również jakieś spotkanie, na które czekałaś. Praca/rozwoj zawodowy - 8 Mieczy + Paz Kielichow ---> 0 Glupiec, HB VIII Sprawiedliwosc Dobra organizacja pracy. Finanse - As Bulaw + II Kaplanka ---> III Cesarzowa, HB III Cesarzowa Rozważne planowanie i wydawanie pieniędzy. Uczucia - 8 Bulaw + Rycerz Bulaw ---> XI Moc, HB VIII Sprawiedliwosc Podniecenie erotyczne/nowa niespodziewana miłość, dynamiczny rozwój znajomości. Ezoteryka/rozwoj duchowy - Rycerz Bulaw + Krolowa Monet ---> XXI Swiat Wg mnie będziesz się rozwijała, szybkość w działaniu - czyli rozwoju. Niespodzianka x 3 - XIII Smierc, Paz Bulaw, XV Diabel ---> X Kolo Fortuny, HB X Kolo Frortuny i I Mag Ważne dla Ciebie zmiany i tu może pojawić się jakiś szybko działający Pan, flirty, zauroczenie, spotkanie towarzyskie zakrapiane alkoholem lub zaspokojeni cielesne. Cytuj
Trida Napisano 28 Września 2014 Napisano 28 Września 2014 Ogolny nastroj/aura m-ca Pazdziernika - VI Kochankowie Spokojna, momentami melancholijna atmosfera. Będziesz się bardzo dobrze czuła. Taki spokój jak dla mnie, harmonia. Wszechobecna miłość i pokój :peace: Co bedzie zajmowalo mnie:- 1. do 10. pazdziernika - V Papiez + II Kaplanka, 3 Kielichow ---> XX Sad, HB X Kolo Fortuny i I Mag Czy Ty masz jakiegoś swojego ezoterycznego nauczyciela? Bo tutaj mi się skojarzyły rozmowy z nim, chłonięcie od niego wiedzy i umawianie się na spotkanie. Zdecydowanie nauka ale ta właśnie ezoteryczna - od 11. do 20. pazdziernika - XVII Gwiazda + III Cesarzowa, XIV Umiarkowanie --> XII Wisielec, HB VII Rydwan Tutaj rozkwitasz. Mocne karty gruntujące Twoją osobę. Ciężko mi te karty zinterpretować szczerze mówiąc. Jak na moje oko Tarot wskazuje tutaj na spokój i bardziej na atmosferę niż na jakieś wydarzenia. - od 21. do 30 pazdziernika - 3 Monet + 2 Kielichow, VII Rydwan ---> X Kolo Fortuny, HB XII Wisielec i III Cesarzowa Spotkania, wyjazdy, udoskonalanie siebie (czy Ty w tym czasie nie bd na jakiś warsztatach właśnie?). Karty na ten miesiąc bardzo podkreślają Ciebie. Praca/rozwoj zawodowy - 8 Mieczy + Paz Kielichow ---> 0 Glupiec, HB VIII Sprawiedliwosc Jakaś mała spinka w pracy? Na pewno wyjdziesz z niej obronną ręką ale zje CI to trochę nerwów:_nerwus: Finanse - As Bulaw + II Kaplanka ---> III Cesarzowa, HB III Cesarzowa Niespodziewany przypływ gotówki. Chociaż też mi się skojarzył wyjazd i to, że bd musiała właśnie skurupulatnie i spokojnie obliczać wydatki. Uczucia - 8 Bulaw + Rycerz Bulaw ---> XI Moc, HB VIII Sprawiedliwosc Seksik to chyba za dużo powiedziane ale płomienne wiadomości i smsy jak najbardziej Ezoteryka/rozwoj duchowy - Rycerz Bulaw + Krolowa Monet ---> XXI Swiat Zdecydowanie na plus w tym miesiącu, coś ruszy z kopyta, jakaś nowa pasja a inne sprawy umocnisz, będziesz pewniejsza itd. Niespodzianka x 3 - XIII Smierc, Paz Bulaw, XV Diabel ---> X Kolo Fortuny, HB X Kolo Frortuny i I Mag Ohohoho ciężkie karty jak dla mnie. Spore zmiany się szykują. Z pazurem wejdziesz w coś nowego. Duża pewność siebie. Wszystkiego dobrego Sacralku :uśmiech_na: 1 Cytuj
Ceres Napisano 28 Września 2014 Napisano 28 Września 2014 Ogolny nastroj/aura m-ca Pazdziernika - VI Kochankowie - miesiąc rozważań, podejmowania decyzji. Co bedzie zajmowalo mnie: - 1. do 10. pazdziernika - V Papiez + II Kaplanka, 3 Kielichow ---> XX Sad, HB X Kolo Fortuny i I Mag Dogadywanie się z kimś, kontakty rodzinne. - od 11. do 20. pazdziernika - XVII Gwiazda + III Cesarzowa, XIV Umiarkowanie --> XII Wisielec, HB VII Rydwan nie mam pojęcia - od 21. do 30 pazdziernika - 3 Monet + 2 Kielichow, VII Rydwan ---> X Kolo Fortuny, HB XII Wisielec i III Cesarzowa podróż Praca/rozwoj zawodowy - 8 Mieczy + Paz Kielichow ---> 0 Glupiec, HB VIII Sprawiedliwosc Ja tu widzę tylko twoją chęć na zmiany zawodowe Finanse - As Bulaw + II Kaplanka ---> III Cesarzowa, HB III Cesarzowa Jakaś okazja do dodatkowych pieniędzy w wyniku porozumienia z kimś. Uczucia - 8 Bulaw + Rycerz Bulaw ---> XI Moc, HB VIII Sprawiedliwosc Seksik Ezoteryka/rozwoj duchowy - Rycerz Bulaw + Krolowa Monet ---> XXI Swiat Ni wim Niespodzianka x 3 - XIII Smierc, Paz Bulaw, XV Diabel ---> X Kolo Fortuny, HB X Kolo Frortuny i I Mag To wygląda mi tak jakby ci się udało radykalnie uwolnić od kogoś/ czegoś szkodliwego dla ciebie, no nie wiem zerwać z jakimś nałogiem, albo pozbyć się ze swojego otoczenia jakiejś uciążliwej osoby 1 Cytuj
x-latek Napisano 28 Września 2014 Napisano 28 Września 2014 Ogolny nastroj/aura m-ca Pazdziernika - VI Kochankowie Miłość. Będziesz czuła przepływ jej energii i gotowa będziesz śpiewać "love is in the air":icon_smile: Co bedzie zajmowalo mnie:- 1. do 10. pazdziernika - V Papiez + II Kaplanka, 3 Kielichow ---> XX Sad, HB X Kolo Fortuny i I Mag Zajęcie się/załatwianie spraw opiekuńczych nad dziećmi, tak, żeby to było wszystko według prawa/po porządku? - od 11. do 20. pazdziernika - XVII Gwiazda + III Cesarzowa, XIV Umiarkowanie --> XII Wisielec, HB VII Rydwan Bardzo ładne karty:) Z początku oczekiwanie na coś miłego, myślenie o czymś miłym, być może przed i w trakcie podróży (jak już mówimy o tym wyjeździe). W ogóle, troszkę będziesz taka podekscytowana. Potem poczujesz się dowartościowaną kobietą i okaże się Ci to w rzeczywistości/między ludźmi/z nim (Umiarkowanie). Po prostu miłość. - od 21. do 30 pazdziernika - 3 Monet + 2 Kielichow, VII Rydwan ---> X Kolo Fortuny, HB XII Wisielec i III Cesarzowa Praca nad tymi Dwoma Pucharkami moja droga:icon_smile: dogadywanie się/docieranie się (przynajmniej te wstępne docieranie się). Nawet będzie to dobrze wychodzić. I potem będziesz musiała ruszyć przed siebie. A może razem z nim? No nie wiem. Praca/rozwoj zawodowy - 8 Mieczy + Paz Kielichow ---> 0 Glupiec, HB VIII Sprawiedliwosc Pracy to tu jakoś nie widać, a Paź Pucharów to bardziej skłonny jest do zabawy. Finanse - As Bulaw + II Kaplanka ---> III Cesarzowa, HB III Cesarzowa Może coś dostrzeżesz nowego w ezoteryce (jakąś rzecz, jakieś warsztaty) i przyjdzie Ci pomysł, żeby wydać na to pieniądze? Uczucia - 8 Bulaw + Rycerz Bulaw ---> XI Moc, HB VIII Sprawiedliwosc Może być seks. W kniżce "Tarot i Drzewo Życia", autor - Isabel Kliegman, o 8 Buławach pisze m. in. że to może oznaczać szczytowanie. I ten Rycerz Buław pełen zapału i energii... Ezoteryka/rozwoj duchowy - Rycerz Bulaw + Krolowa Monet ---> XXI Swiat Entuzjazm i efekty, a jeśli to, to i zadowolenie. Niespodzianka x 3 - XIII Smierc, Paz Bulaw, XV Diabel ---> X Kolo Fortuny, HB X Kolo Frortuny i I Mag Może i być seks. Jeszcze Paź Buław, on zawsze chętny do takich rzeczy hehe. Gdzieś czytałem i to całkiem mądre stwierdzenie, że Śmierć w Tarocie też mówi o seksie. Ale jak tam konkretnie pisało, co do czego to już nie pamiętam. 1 Cytuj
Czarownica Napisano 29 Września 2014 Napisano 29 Września 2014 Ogolny nastroj/aura m-ca Pazdziernika - VI Kochankowie Możlie, ze chodzi o decyzje, byś się otworzyła na sprawy związkowe właśnie i to takie gdybanie będzie w tym miesiącu Ci przyświecać... Dość przyjemny miesiąc choć uczucia mogą być czasem... ambiwalentne;) Co bedzie zajmowalo mnie: - 1. do 10. pazdziernika - V Papiez + II Kaplanka, 3 Kielichow ---> XX Sad, HB X Kolo Fortuny i I Mag A mi się bardziej skojarzyło ze sprawami szkolnymi swoich pociech (w końcu 3, jak te 3 kielichy). Raczej wokół szkoły się będzie toczyć tutaj, a i byc może jakiś Pan też będzie dawał jakieś znaki i próby reaktywacji/spotkań. - od 11. do 20. pazdziernika - XVII Gwiazda + III Cesarzowa, XIV Umiarkowanie --> XII Wisielec, HB VII Rydwan Taki odpoczynek, wyjazd faktycznie się zaznacza, a w tym czasie też dużo przemyśleń i być możę układania sobie w głowie swoich oczekiwań, planów. Ulgowy czas. - od 21. do 30 pazdziernika - 3 Monet + 2 Kielichow, VII Rydwan ---> X Kolo Fortuny, HB XII Wisielec i III Cesarzowa Haha, no tak może być tu powrót, ale też spotkanie z kimś, rozwojowe albo takie ogólnie dodające Ci skrzydeł. Co jak co, ale nawet jeśli by to miała być jakaś randka, to na pewno nie może być to nastrój full romantic bez konkretów. Nie wyczuwam tu w sumie stricte randki, ale może jakieś spotkanie z mistrzem czegoś tam, bo wiem, ze praktykujesz tam różne te medytacyjne sprawy, a tu też pojawił się ten Wiielec, więc jakby może byc tego dużo. Praca/rozwoj zawodowy - 8 Mieczy + Paz Kielichow ---> 0 Glupiec, HB VIII Sprawiedliwosc Raczej przestój w tej materii w październiku, nie na tym sie skupisz w tym miesiącu. Naet bym powiedziała, że ta praca to będzie zblokowana przez myślenie o czymś innym Finanse - As Bulaw + II Kaplanka ---> III Cesarzowa, HB III Cesarzowa W normie a nawet bym powiedziała na plusie. Być może jakaś fucha z polecenia. Uczucia - 8 Bulaw + Rycerz Bulaw ---> XI Moc, HB VIII Sprawiedliwosc Noooo, w końcu jakaś akcja u Ciebie! Dzieje się, jakieś namiętności ze strony Pana... Satysfakcjonujące :> Aczkolwiek wciąż żadnych deklaracji, choc odnoszę wrażenie, żę to akurat Ty wstrzymujesz i starasz się trzymać X na dystans. Ezoteryka/rozwoj duchowy - Rycerz Bulaw + Krolowa Monet ---> XXI Swiat Może byc to to nowe właśnie na co stawiałaś rozkład poprzednio i tak samo obiecująco to tu wygląda Niespodzianka x 3 - XIII Smierc, Paz Bulaw, XV Diabel ---> X Kolo Fortuny, HB X Kolo Frortuny i I Mag Wybaczm ale nie wiem, cieżkie karty wskazujące na jakieś losowe zdarzenie, może być jakaś nieprzyjemna dla Ciebie wiadomość w tym paziu i diable 1 Cytuj
SacralNirvana Napisano 30 Września 2014 Autor Napisano 30 Września 2014 Dzieki kochani. W niespodziance zastanawia to, ze Smierc otwiera rozklad a nie zamyka. I dalej ten Paz i Diabel. Z ciekawosci polozylam karty dookreslajace, czego bedzie ta niespodzianka dotyczyla. IV Cesarz, IV Bulaw, As Kielichow ---> XIX Slonce, HB IX Eremita No nie wiem... hmm... jakis facet sie zaznacza. Seks teoretycznie ma byc... ale wiadomo... realnie zobaczymy, jak to bedzie. Napalenie na odleglosc... to jedna sprawa, nawet, jak czlowiek sie obczaja na skypie... a co innego juz fizycznie realne spotkanie... Zobaczymy, czy zaiskrzy. 11. i 12. pazdziernik Hanmi i spotkanie z moim przyjacielem Senseiem. Co do pracy, to na razie nic, bo czekam na testy psychologiczne i dostalam juz termin. 5 godzin testowania mnie czeka... tak mniej wiecej. To warunek, zebym mogla dalej szkolic sie w obranym przez siebie kierunku (starsi, chorzy, umierajacy ludzie). Dzieki jeszcze raz kochani... oczywiscie na koniec pazdziernika, zweryfikuje, co trzeba. PS. Tak... Corni, masz racje... ja jestem osoba, ktora boi sie mocniej angazowac. Nie chce sie jeszcze okreslac... Pan narwany. Az dziwnie to w ogole wyglada. Ale ok... W kazdym razie... pozyjemy, zobaczymy, spotkamy sie i zobaczymy.. jak to bedzie na zywo. I... na razie... mam potrzebe czegos luznego... a jak bedzie, zobaczy sie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi