Skocz do zawartości

Klimat jesieni (ZWERYFIKOWANY)

agaMAJ

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Karciochy postawione ogólnie na jesień, jaka ona bedzie dla mnie

As buław--4 buławy--Diabeł dociągnięte 4 miecze--Cesarzowa jakieś działania względem domu i związku, zablokuje mi diabeł w postaci chorej na umyśle baby. No nie, to moja wredna nadinterpretacja.

Opis sytuacjiOgólnie po szalonym lecie, i ja, i partner skupiamy się na odświeżeniu domu, poza tym już powoli facet zaczyna u mnie pomieszkiwać. Nie podoba się to moim wspóllokatorom, a szczególnie żonie mojego taty. Połowa domu jest prawnie moja więc zasadniczo mam to w nosie. W kartach to chyba właśnie się pokazuje

Trudno mi się do tych kart jednak odnieść obiektywnie. Widze w nich to co bym chciała, chyba. Pomożecie? ;*

Edytowane przez agaMAJ
Napisano

Z tych kart aż bije energia seksualna. :D Myślę, że zaszalejecie z partnerem w najbliższych miesiącach, może nawet twój luby sprawi ci jakąś miłą niespodziankę. Diabeł nie jest taki zły, gdy stoi przy odpowiednich kartach. IV Buław - zajmiesz się pracami domowymi, zmienisz wystrój mieszkania, dasz się ponieść wyobraźni i kreatywności. Poza tym jesień spędzisz aktywnie, ale znajdziesz też czas na zasłużony wypoczynek. W Cesarzowej wyszłaś ty, jako osoba potrafiąca umiejętnie pogodzić życie prywatne z resztą obowiązków. Pod koniec sezonu możesz złapać jakieś małe przeziębienie, ale oprócz tego będziesz tryskać zdrowiem i energią.

Napisano
Karciochy postawione ogólnie na jesień, jaka ona bedzie dla mnie

As buław--4 buławy--Diabeł dociągnięte 4 miecze--Cesarzowa

Nostalgiczna, spędzona trochę w domu a trochę na imprezach. Może być gorący powiew romansu :)

Skupisz się trochę na sobie odcinając pewne sprawy (znajomości).

Mogą być małe - duże kłótnie na które nie powinnaś lub nie będziesz zwracała uwagi.

• Maestro
Napisano

Jakies spory mogą być, siedzenie w domu, chorowanie, przeziębienie, ale w końcu i tak na Twoje wyjdzie.

• 2 tygodnie później...
Napisano

pół weryfikacja : niespodziewanie, dla samej siebie rozpoczęłam remont jednego z pokoi ;)

• 2 tygodnie później...
Napisano

As buław--4 buławy--Diabeł dociągnięte 4 miecze--Cesarzowa

pomysł, chęć zrobienia czegoś w domu (remont, o którym wspomniałaś m.in.) albo ku poprawie atmosfery. Dalej jakieś plany mogą pobiec innym torem niż byś chciała lub zamęt w czterech ścianach. Później milczenie, odcięcie się, "przezimowanie", ochłodzenie - może w celu przemyślenia. W Cesarzowej możesz postawić na swoim. To jedna z najlepszych kart dla nas kobiet. Poprawa samopoczucia, wyglądu, otoczenia. Emanowanie seksapilem, folgowanie niektórym przyjemnościom.

Napisano

Remont częściowo zrobiony aczkolwiek stale coś kombinuje względem wystroju. W zasadzie to norma, więcej czasu spędza się w domu to i więcej pomysłów wpada do głowy. No i troche zaziębiona jestem. Ale to tylko początek jesieni ;)

• 1 miesiąc temu...
Napisano

WERYFIKACJA : Wszystko krązyło wokoło 4 ścian, co bo az za bardzo atrakcyjnym lecie było miłą odmianą. Zrobiłam remont, zaczełam upiększać wiele rzeczy wokoło. Zmagałam się z infekcją kobiecą, więc wszystko w kartach się zawarło.

• Lubię to! 1