agaMAJ Napisano 22 Września 2014 Napisano 22 Września 2014 (edytowane) Karciochy postawione ogólnie na jesień, jaka ona bedzie dla mnie As buław--4 buławy--Diabeł dociągnięte 4 miecze--Cesarzowa jakieś działania względem domu i związku, zablokuje mi diabeł w postaci chorej na umyśle baby. No nie, to moja wredna nadinterpretacja. Opis sytuacjiOgólnie po szalonym lecie, i ja, i partner skupiamy się na odświeżeniu domu, poza tym już powoli facet zaczyna u mnie pomieszkiwać. Nie podoba się to moim wspóllokatorom, a szczególnie żonie mojego taty. Połowa domu jest prawnie moja więc zasadniczo mam to w nosie. W kartach to chyba właśnie się pokazuje Trudno mi się do tych kart jednak odnieść obiektywnie. Widze w nich to co bym chciała, chyba. Pomożecie? ;* Edytowane 22 Września 2014 przez agaMAJ Cytuj
Chilo Napisano 22 Września 2014 Napisano 22 Września 2014 Z tych kart aż bije energia seksualna. Myślę, że zaszalejecie z partnerem w najbliższych miesiącach, może nawet twój luby sprawi ci jakąś miłą niespodziankę. Diabeł nie jest taki zły, gdy stoi przy odpowiednich kartach. IV Buław - zajmiesz się pracami domowymi, zmienisz wystrój mieszkania, dasz się ponieść wyobraźni i kreatywności. Poza tym jesień spędzisz aktywnie, ale znajdziesz też czas na zasłużony wypoczynek. W Cesarzowej wyszłaś ty, jako osoba potrafiąca umiejętnie pogodzić życie prywatne z resztą obowiązków. Pod koniec sezonu możesz złapać jakieś małe przeziębienie, ale oprócz tego będziesz tryskać zdrowiem i energią. Cytuj
Trida Napisano 22 Września 2014 Napisano 22 Września 2014 Karciochy postawione ogólnie na jesień, jaka ona bedzie dla mnieAs buław--4 buławy--Diabeł dociągnięte 4 miecze--Cesarzowa Nostalgiczna, spędzona trochę w domu a trochę na imprezach. Może być gorący powiew romansu Skupisz się trochę na sobie odcinając pewne sprawy (znajomości). Mogą być małe - duże kłótnie na które nie powinnaś lub nie będziesz zwracała uwagi. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 22 Września 2014 Maestro Napisano 22 Września 2014 Jakies spory mogą być, siedzenie w domu, chorowanie, przeziębienie, ale w końcu i tak na Twoje wyjdzie. Cytuj
agaMAJ Napisano 1 Października 2014 Autor Napisano 1 Października 2014 pół weryfikacja : niespodziewanie, dla samej siebie rozpoczęłam remont jednego z pokoi Cytuj
Gość Euterpe Napisano 16 Października 2014 Napisano 16 Października 2014 As buław--4 buławy--Diabeł dociągnięte 4 miecze--Cesarzowa pomysł, chęć zrobienia czegoś w domu (remont, o którym wspomniałaś m.in.) albo ku poprawie atmosfery. Dalej jakieś plany mogą pobiec innym torem niż byś chciała lub zamęt w czterech ścianach. Później milczenie, odcięcie się, "przezimowanie", ochłodzenie - może w celu przemyślenia. W Cesarzowej możesz postawić na swoim. To jedna z najlepszych kart dla nas kobiet. Poprawa samopoczucia, wyglądu, otoczenia. Emanowanie seksapilem, folgowanie niektórym przyjemnościom. Cytuj
agaMAJ Napisano 16 Października 2014 Autor Napisano 16 Października 2014 Remont częściowo zrobiony aczkolwiek stale coś kombinuje względem wystroju. W zasadzie to norma, więcej czasu spędza się w domu to i więcej pomysłów wpada do głowy. No i troche zaziębiona jestem. Ale to tylko początek jesieni Cytuj
agaMAJ Napisano 5 Grudnia 2014 Autor Napisano 5 Grudnia 2014 WERYFIKACJA : Wszystko krązyło wokoło 4 ścian, co bo az za bardzo atrakcyjnym lecie było miłą odmianą. Zrobiłam remont, zaczełam upiększać wiele rzeczy wokoło. Zmagałam się z infekcją kobiecą, więc wszystko w kartach się zawarło. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi