Lord_Bernard Posted April 22, 2009 Share Posted April 22, 2009 Sprawa przedstawia się tak: czuję, że w moim domu nie wszystko jest tak jak powinno. Tak, jakby jakieś wrogie energie, czy siły krążyły tutaj. Cały teren (dom wraz z ogrodem) otoczyłem silnym polem chroniącym przed atakami energetycznymi, ale obawiam sie, że wczesniej niedokładnie oczyściłem teren i coś zostało. Moje pytanie jest następujące: znacie może jakieś dobre rytuały ozyszczające? a po drugie czy moglibyście polecić jakiś dobry amulet chroniący zarówno zanim przeprowadzę oczyszczanie jak i podczas wykonywania rytuału? (chciałbym miec pewność że to co tu jest sie wyniesie, a nie wejdzie we mnie) Z góry dziękuję za pomoc. P.S. Zazanaczam, że już dość długo zajmuję się tematem, wykonywałem już podobne czynności i nie robię tego dla zabawy, pogadania z duchami, ani 'adrenaliny'. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hexa Posted April 23, 2009 Share Posted April 23, 2009 podam Ci mój sprawdzony sposób,na poprawę atmosfery w domu najlepiej jest oczyścić dom,jak jest się samemu i nikt nie będzie nam przeszkadzał zacznij od umycia podłóg w całym domu ,do wody dodaj bazylie-może być świeża albo suszona- żadnych środków chemicznych ,ja podczas mycia powtarzam sobie w myślach w raz z ta woda cale zło stad znika wodę wylej do toalety i zaraz ja dokładnie umyj jeżeli masz duży stół w jadalni-jeżeli nie,to równie dobrze może być to komoda-postaw na nim różowe róże,zapal zielona świeczkę oraz różane kadzidełko,ale razem wszystkiego musi być 7,łącznie z woda od kwiatów w wazonie i wyobrażaj sobie,ze Twój dom jest pełen dobra i miłości,a zło nie ma do niego dostępu,gdyż jest za słabe i Ty mu na to nie pozwalasz,oczywiście wyobrażenia dotyczą również ogrodu,przed wejściem od strony ulicy posyp trochę soli morskiej -szczypta wystarczy-ten rytuał możesz wykonywać na początku co dziennie,a jak poczujesz,ze jest lepiej to raz w tygodniu,a później wystarczy raz w miesiącu.No i nie zapominaj o pozytywnym myśleniu,nie myśl o nikim źle,bo ta energia do Ciebie wróci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Jaga_Wiedzma Posted May 14, 2009 Share Posted May 14, 2009 Domowe porządki w zwyczajnym tego słowa znaczeniu bardzo pomagają oczyścić także energię domu. Ja do tego stosuję jeszcze wizualizację. Sprzątając wizualizuję wszystkie złe i negatywne energie mieszkania, które z czasem mogą się nagromadzić. Wyobrażam je sobie jako ciemną, czarną substancję, którą po prostu wymiatam, zmywam a na koniec jeszcze spalam w wizualizowanym ogniu. Na koniec okadzam mieszkanie i obdzwaniam je dzwonkami, tak na wszelki wypadek. Mam też runy ochronne, które często wizualizuję w postaci świetlistego, czerwonego znaku, umieszczonego na drzwiach i w oknach. Niby większość z tego to tylko wizualizacja i wyobrażenie, ale działa. Trzeba czasem powtórzyć, bo do domu przychodzą różni ludzie, a i my sami ulegamy wielu emocjom, czasem negatywnym i to się gdzieś w mieszkaniu kumuluje. Ostatnio wyczuwam w jednym z pokojów coś "nie mojego i obcego" i szykuję się do "rytuału" oczyszczania. Oczywiście zacznę od dokładnych porządków Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg1982Fr Posted May 14, 2009 Share Posted May 14, 2009 Zapal białą świeczkę w każdym pomieszczeniu. Zrób wcześniej przeciąg i przewietrz. A poza tym zawsze możesz krąg z soli rozsypać. Ważne żeby utrzymał się przez noc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarny Posted May 15, 2009 Share Posted May 15, 2009 Ja lubie stosować woreczki-talizmany (z ziołami, kamieniami itp.). Ale to trzeba konkretniej określić przed jakimi negetywnymi energiami trzeba się chronić. Bernard, mówisz, że jesteś w temacie, więc napewno umiesz okreslić tą energie. Możesz napisać jaka to? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dean_1 Posted June 19, 2009 Share Posted June 19, 2009 Witam. Jestem nowy. Zagladam i czytam rozne tematy a ten mnie zaciekawił poniewaz czuje ze w moim domu dzieje sie cos nieciekawego. Czy oprocz tych sposobow ktore wyzej zostaly omowione istnieja jakies inne? Jesli ktos zna to prosilbym o opisanie. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg1982Fr Posted June 21, 2009 Share Posted June 21, 2009 A poco Ci inne. Te w zupełności wystarczą. A jak masz jakiś wielki syf po np czyjejś śmierci w mieszkaniu to dawaj na gg, przyjadę w wolnej chwili i oczyszczę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mefi Posted August 30, 2009 Share Posted August 30, 2009 za darmo bys mu oczyscil ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg1982Fr Posted August 30, 2009 Share Posted August 30, 2009 Pewnie, albo powiedział jak to może zrobić sam. Banał, tak po prawdzie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sabrinap Posted January 13, 2010 Share Posted January 13, 2010 A czy zwykle podgrzewacze moga byc??tez sa biale a gdzie ten krag soli rozsypac? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przegrany Posted January 15, 2010 Share Posted January 15, 2010 a to ma w ogole jakis sens? teraz juz znaki nie pomagaja;/ ja ich narobilem troche pochowalem w calym domu i nic przyszly demony tak czy siak, sol? tez juz pewnie nie pomaga, znaki talizmany... jedno co mi pomaga to OKO BOGA wszystko przed tym spier&*(&* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Til Posted January 16, 2010 Share Posted January 16, 2010 Tak na prawdę jedyne co pomaga w sytuacji kryzysowej to mocny lewy prosty, tudzież praktyczne zastosowanie sztuki walki stylem geparda, w zależności od przeciwnika. Swoją drogą, co zrobiłeś że demony cię nawiedzają? ;P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przegrany Posted January 16, 2010 Share Posted January 16, 2010 a takie tam male sprawy... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Iwanov Posted January 16, 2010 Share Posted January 16, 2010 Nazywanie każdego negatywnych bytów demonami to spore nadużycie.Jak tobie znaki nie działają znaczy,że kiepsko to zrobiłeś i tyle.Oko Boga to talizman jak każdy inny,nie widzę powodów by miał siać grozę pomiędzy złe byty;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest EmptyHand Posted January 16, 2010 Share Posted January 16, 2010 (edited) Przegrany - Możesz ściskać nawet gryzak z wmontowaną grzechotką w ręce i odgonisz jakiś zły byt... Ważne żebyś w to wierzył a siła Twej wiary przepłynie w grzechotkę Tak działają talizmany i inne przedmioty mające chronić, czy coś przyciągać, przecież. W sumie to za pomocą tej grzechotki możesz wejść w półtrans, czy trans i oczyścić mieszkanie z negatywów. Ja sobie w takich przypadkach wyobrażam, że ten cały negatyw płynie do wulkanu, czy na Słońce i tam się "spala" oddalając się ode mnie. Jeśli zaś nie potrafisz rytów odpowiednich do ochrony swojego domu albo znaki, które kładziesz zawodzą, to albo wybitnie z Ciebie cienki mag albo wyższe byty są ponad Twoją magią. Wybierz sobie sam odpowiedź Edited January 16, 2010 by EmptyHand Chęć dopełnienia go w wyniku przeoczenia błędu w tekście ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts