agaMAJ Napisano 23 Września 2014 Napisano 23 Września 2014 na poprawę humoru, obstawiłam dziś kilka zakładów lotto, (weryfikacja jutro rano) Jaki zysk przyniosą mi opłacone dziś kupony? 10 buław--Mag--3 puchary heh przepracowanie albo obciążenie sprawiło, że postanowiłam zamagować, a zysk bedzie z tego taki, ze sobie chlapne wieczorem jakiegoś winka na osłodę.... bo zysku w tych kartach nie ma Cytuj
Eilidh Napisano 23 Września 2014 Napisano 23 Września 2014 też kupiłam sb dzisiaj kupon lotto te karty nie pokazują wielkiej wygranej, ale może w jednym z zakładów coś trafisz. Rozłóż karty na każdy kupon z osobna Cytuj
agaMAJ Napisano 23 Września 2014 Autor Napisano 23 Września 2014 heh ja obstawiam w internecie, jak na razie dwa razy trójkę trafiłam. Może kiedyś w końcu uda się więcej ;)Karty nie wieją optymizmem , to fakt Cytuj
x-latek Napisano 23 Września 2014 Napisano 23 Września 2014 Też u mnie Mag wychodził parę razy na losowanie. Już nie pamiętam jak to było. Czy wygrałem wtedy jakąś minimalną czy nie? Fakt taki, że bogatym do dziś nie jestem hehe. Cytuj
agaMAJ Napisano 24 Września 2014 Autor Napisano 24 Września 2014 Weryfikacja: zgodnie z przewidywaniami, nic,guzik z pętelką. Nawet marnej trójeczki 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi