Skocz do zawartości

Październik

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano

Postawiłam sobie dla odprężenia, jako że u mnie ostatnio burzliwie;)

Praca 8 buław 9 kielichów suma Kapłan HB Gwiazda/Sprawiedliwość luzik totalny, sporo kontaktów, rozmów, zadowolenie jednym słowem

Dom Rycerz Buław 8 kielichów 4 mieczy As kielichów Król Kielichów suma Głupiec HB Śmierć/Cesarz szarpanina, znowu rozstania i powroty, chyba nawet chwilowe rozstanie z obecnym i potem widać, ze znowu dam mu szansę, bo on nadal mnie kocha

Uczucia Giermek Buław Rycerz Monet Mag 3 mieczy suma Cesarzowa HB Cesarz suma ładna, wydaje mi się, że on będzie próbował cos naprawić, ale w końcu ja go zranię

Niespodziewane 7 buław Giermek Kielichów 6 monet 5 mieczy suma Sąd HB Księzyc/Pustelnik otrzymam jakies pieniądze od kogos,ale to może byc nie do końca tyle ile ja bym pragnęła..sama nie wiem...

Napisano

Praca 8 buław 9 kielichów suma Kapłan HB Gwiazda/Sprawiedliwość

dużo ruchu, zapału, zadowolenia. Może nawet zaczniesz czerpać z niej więcej przyjemności niż kiedyś.

Dom Rycerz Buław 8 kielichów 4 mieczy As kielichów Król Kielichów suma Głupiec HB Śmierć/Cesarz

sporo nerwów, rozstania i powroty, a następnie spokój. Dużo tutaj uczuć (aż trzy karty z pucharów), a ten asik może mówić, że pewnego dnia spuścisz z siebie powietrze. W ostatniej karcie będziesz często myśleć o pewnym panu.

Uczucia Giermek Buław Rycerz Monet Mag 3 mieczy suma Cesarzowa HB Cesarz

ten giermek ma w sobie dużo energii i Ty też ją dostaniesz. Spożytkujesz ją na pracę (8 buław wcześniej) oraz sprawy w domu (rycerz buław wyżej). Dalej rycerz denarów, a więc stabilnie i większe skupienie na pracy oraz innych obowiązkach. W magu będziesz sama sobie panem, opanujesz się, pokażesz, że jesteś niezależna i świetnie dajesz sobie radę sama. W 3 mieczy są zranienia i bardzo możliwe, że przez jakiegoś pana (mag obok i dodatkowo as pucharów + król kielichów w sprawach domowych).

Niespodziewane 7 buław Giermek Kielichów 6 monet 5 mieczy suma Sąd HB Księzyc/Pustelnik

walka z swoimi słabościami, lękami czy pragnieniami, z której wyjdziesz w lepszym stanie. Myślę też, że zamkniesz za sobą etap, w którym więcej albo tylko dawałaś z siebie (giermek pucharów + 6 monet skojarzyły mi się tutaj z wolontariatem).

Też, ktoś może Cię wesprzeć duchowo i/lub finansowo (giermek kielichów + 6 monet), dzięki czemu uporasz się z niektórymi sprawami (7 buław + 5 mieczy).

Napisano (edytowane)

Praca 8 buław 9 kielichów suma Kapłan HB Gwiazda/Sprawiedliwość - zadowolenie, trochę może chaosu, ruchu, ale na plus

Dom Rycerz Buław 8 kielichów 4 mieczy As kielichów Król Kielichów suma Głupiec HB Śmierć/Cesarz - ja myśle, ze dużo bedzie rozmyslania o mężu, dziecku. Moze zakniesz emocjonalnie ten rozdział. Mimo, że 8 kielichów to otwarta brama,to 4 mieczy daje pewne ukojenie. W podsumie śmierć, wiec jakieś zmiany nastąpią. Jednak wrzucisz na luz z tym. Obok jest Kielichowy widać, ze jest uczucie i na tym sie skupisz w domu.

Uczucia Giermek Buław Rycerz Monet Mag 3 mieczy suma Cesarzowa HB Cesarz - budowanie czegoś drobnymi kroczkami, docieranie się (rycerz monet). Mogą być zaskakujące i nieciekawe sytuacje (piszesz w innym watku, ze on jest bardzo emocjonalny, wrecz wykorzystuje to). NIe wiem kto kogo tu zrani, pewnie nawzajem siebie. W podsumach są dwie silne osoby. W giermku buław moze pokazał sie twój syn i "rywalizacja" Pana z synem (piszesz w innym wątku o spięciach). Myślę, że będziesz sie rochę czuła między młotem a kowadłem.

Niespodziewane 7 buław Giermek Kielichów 6 monet 5 mieczy suma Sąd HB Księzyc/Pustelnik - ja pomyślałam dziecku. Dla niego cos zrobisz, co niekoniecznie da Ci pełnię zadowolenia.

Edytowane przez emilr
Napisano

Praca 8 buław 9 kielichów suma Kapłan HB Gwiazda/Sprawiedliwość

Tutaj trochę ruchu, sporo spraw do załatwienia ale w miłej atmosferze. 8 buław wskazuje właśnie na ruch, zlecenia, zadania jak dla mnie a Kapłan mówi o tym, że załatwisz wszystko jak należy. Dopięte na ostatni guzik.

Dom Rycerz Buław 8 kielichów 4 mieczy As kielichów Król Kielichów suma Głupiec HB Śmierć/Cesarz

Aj tutaj jakaś małą-duża kłótnia, przepychanka słowna się szykuje. Trochę napięta sytuacja, która jednak zostanie nie tyle załagodzona, co Ty bd spokojna mimo wszystko. Pewien Pan da Ci wsparcie (kielichowy) dzięki czemu bd wiedziała, że dasz radę. Nawet śmiem powiedzieć, ze nabierzesz siły przez te wydarzenia.

Uczucia Giermek Buław Rycerz Monet Mag 3 mieczy suma Cesarzowa HB Cesarz

Niby stabilnie ale też nie do końca. Bd huśtawki nastrojów wg mnie, będzie niewielka kalkulacja. Zaczniesz większą uwagę zwracać na siebie, na swoją osobę. Że to Ty w tym wszystkim jesteś najważniejsza i nawet bd skłonna odciąć to, co nie jest dla Ciebie dobre, przychylne. Masz już doświadczenie i trochę już wiesz o życiu dlatego nie pozwolisz więcej, by ktoś wchodził Ci na głowę.

Niespodziewane 7 buław Giermek Kielichów 6 monet 5 mieczy suma Sąd HB Księzyc/Pustelnik

Załagodzenie napiętej sytuacji wg mnie. Widać jak dla mnie w giermku próbę opanowania swoich emocji. Będziesz wolała się odsunąć niż wdawać w przepychanki słowne. Taka wewnętrzna mądrość i cisza.

Udanego miesiąca Rybo :usmiech_na:

Napisano
Postawiłam sobie dla odprężenia, jako że u mnie ostatnio burzliwie;)

Praca 8 buław 9 kielichów suma Kapłan HB Gwiazda/Sprawiedliwość luzik totalny, sporo kontaktów, rozmów, zadowolenie jednym słowem

A ja bym powiedziała, że sporo się będzie działo ale będzie ci z tym dobrze, będziesz zadowolona.

Dom Rycerz Buław 8 kielichów 4 mieczy As kielichów Król Kielichów suma Głupiec HB Śmierć/Cesarz szarpanina, znowu rozstania i powroty, chyba nawet chwilowe rozstanie z obecnym i potem widać, ze znowu dam mu szansę, bo on nadal mnie kocha

Dokładnie

Uczucia Giermek Buław Rycerz Monet Mag 3 mieczy suma Cesarzowa HB Cesarz suma ładna, wydaje mi się, że on będzie próbował cos naprawić, ale w końcu ja go zranię

Facet wykaże jakąś inicjatywę, będzie się starał może cię nawet czymś zaskoczyć.

Niespodziewane 7 buław Giermek Kielichów 6 monet 5 mieczy suma Sąd HB Księzyc/Pustelnik otrzymam jakies pieniądze od kogos,ale to może byc nie do końca tyle ile ja bym pragnęła..sama nie wiem...

Też tak to widzę a te pieniądze mogą być zaskoczeniem ze strony twojego faceta.

• Lubię to! 1
Napisano

Praca 8 buław 9 kielichów suma Kapłan HB Gwiazda/Sprawiedliwość- będzoie dużo pracy, tzn więcej niż zazwyczaj, ale nie będzie się działo nic złego

Dom Rycerz Buław 8 kielichów 4 mieczy As kielichów Król Kielichów suma Głupiec HB Śmierć/Cesarz - coś się ewidentnie zakończy, może jakaś relacja

Uczucia Giermek Buław Rycerz Monet Mag 3 mieczy suma Cesarzowa HB Cesarz będą podchody, ale trzeba uważać, bo zakończenie może być przykre lub może przynieść jakieś rozczarowanie

Niespodziewane 7 buław Giermek Kielichów 6 monet 5 mieczy suma Sąd HB Księzyc/Pustelnik - rzeczywiście ktoś może wspomóc finansowo w bardzo trudnej sytuacji

Napisano

Praca 8 buław 9 kielichów suma Kapłan HB Gwiazda/Sprawiedliwość - będziesz zajęta pracą, dużo będzie się działo i będziesz zadowolona z tego

Dom Rycerz Buław 8 kielichów 4 mieczy As kielichów Król Kielichów suma Głupiec HB Śmierć/Cesarz - tutaj będziesz się izolować, będziesz budowała relację uczuciową z nowym panem

Uczucia Giermek Buław Rycerz Monet Mag 3 mieczy suma Cesarzowa HB Cesarz - no tu nie będzie kolorowo... będą przepychanki między synem a partnerem obecnym chyba, ale podsuma mówi, że sobie z tym poradzisz

Niespodziewane 7 buław Giermek Kielichów 6 monet 5 mieczy suma Sąd HB Księzyc/Pustelnik - będziesz obserwować swoje dziecko i będziesz mu dużo dawać z siebie, ale nie przyniesie to takiego efektu, jakbyś oczekiwała....

• 1 miesiąc temu...
  • Maestro
Napisano (edytowane)

weryfikacja

ja

praca 8 buław 9 kielichów suma kapłan hb gwiazda/sprawiedliwość luzik totalny, sporo kontaktów, rozmów, zadowolenie jednym słowem

dom rycerz buław 8 kielichów 4 mieczy as kielichów król kielichów suma głupiec hb śmierć/cesarz szarpanina, znowu rozstania i powroty, chyba nawet chwilowe rozstanie z obecnym i potem widać, ze znowu dam mu szansę, bo on nadal mnie kocha

uczucia giermek buław rycerz monet mag 3 mieczy suma cesarzowa hb cesarz suma ładna, wydaje mi się, że on będzie próbował cos naprawić, ale w końcu ja go zranię

niespodziewane 7 buław giermek kielichów 6 monet 5 mieczy suma sąd hb księzyc/pustelnik otrzymam jakies pieniądze od kogos,ale to może byc nie do końca tyle ile ja bym pragnęła..sama nie wiem...

euterpe

praca 8 buław 9 kielichów suma kapłan hb gwiazda/sprawiedliwość

dużo ruchu, zapału, zadowolenia. Może nawet zaczniesz czerpać z niej więcej przyjemności niż kiedyś.

dom rycerz buław 8 kielichów 4 mieczy as kielichów król kielichów suma głupiec hb śmierć/cesarz

sporo nerwów, rozstania i powroty, a następnie spokój. dużo tutaj uczuć (aż trzy karty z pucharów), a ten asik może mówić, że pewnego dnia spuścisz z siebie powietrze. W ostatniej karcie będziesz często myśleć o pewnym panu.

Uczucia giermek buław rycerz monet mag 3 mieczy suma cesarzowa hb cesarz

ten giermek ma w sobie dużo energii i ty też ją dostaniesz. Spożytkujesz ją na pracę (8 buław wcześniej) oraz sprawy w domu (rycerz buław wyżej). dalej rycerz denarów, a więc stabilnie i większe skupienie na pracy oraz innych obowiązkach. w magu będziesz sama sobie panem, opanujesz się, pokażesz, że jesteś niezależna i świetnie dajesz sobie radę sama. w 3 mieczy są zranienia i bardzo możliwe, że przez jakiegoś pana (mag obok i dodatkowo as pucharów + król kielichów w sprawach domowych). - wkurzył mnie kilka razy, ale tupnęłam nogą;)

niespodziewane 7 buław giermek kielichów 6 monet 5 mieczy suma sąd hb księzyc/pustelnik

walka z swoimi słabościami, lękami czy pragnieniami, z której wyjdziesz w lepszym stanie. Myślę też, że zamkniesz za sobą etap, w którym więcej albo tylko dawałaś z siebie (giermek pucharów + 6 monet skojarzyły mi się tutaj z wolontariatem).

też, ktoś może cię wesprzeć duchowo i/lub finansowo (giermek kielichów + 6 monet), dzięki czemu uporasz się z niektórymi sprawami (7 buław + 5 mieczy).

emilr

praca 8 buław 9 kielichów suma kapłan hb gwiazda/sprawiedliwość - zadowolenie, trochę może chaosu, ruchu, ale na plus

dom rycerz buław 8 kielichów 4 mieczy as kielichów król kielichów suma głupiec hb śmierć/cesarz - ja myśle, ze dużo bedzie rozmyslania o mężu, dziecku. moze zakniesz emocjonalnie ten rozdział. mimo, że 8 kielichów to otwarta brama,to 4 mieczy daje pewne ukojenie. W podsumie śmierć, wiec jakieś zmiany nastąpią. Jednak wrzucisz na luz z tym. Obok jest kielichowy widać, ze jest uczucie i na tym sie skupisz w domu.

uczucia giermek buław rycerz monet mag 3 mieczy suma cesarzowa hb cesarz - budowanie czegoś drobnymi kroczkami, docieranie się (rycerz monet). Mogą być zaskakujące i nieciekawe sytuacje (piszesz w innym watku, ze on jest bardzo emocjonalny, wrecz wykorzystuje to). Nie wiem kto kogo tu zrani, pewnie nawzajem siebie. W podsumach są dwie silne osoby. w giermku buław moze pokazał sie twój syn i "rywalizacja" pana z synem (piszesz w innym wątku o spięciach). Myślę, że będziesz sie rochę czuła między młotem a kowadłem.

niespodziewane 7 buław giermek kielichów 6 monet 5 mieczy suma sąd hb księzyc/pustelnik - ja pomyślałam dziecku. dla niego cos zrobisz, co niekoniecznie da ci pełnię zadowolenia.

Edytowane przez Inez2503
  • Maestro
Napisano
Tutaj trochę ruchu, sporo spraw do załatwienia ale w miłej atmosferze. 8 buław wskazuje właśnie na ruch, zlecenia, zadania jak dla mnie a Kapłan mówi o tym, że załatwisz wszystko jak należy. Dopięte na ostatni guzik.

Aj tutaj jakaś małą-duża kłótnia, przepychanka słowna się szykuje. Trochę napięta sytuacja, która jednak zostanie nie tyle załagodzona, co Ty bd spokojna mimo wszystko. Pewien Pan da Ci wsparcie (kielichowy) dzięki czemu bd wiedziała, że dasz radę. Nawet śmiem powiedzieć, ze nabierzesz siły przez te wydarzenia.

Niby stabilnie ale też nie do końca. Bd huśtawki nastrojów wg mnie, będzie niewielka kalkulacja. Zaczniesz większą uwagę zwracać na siebie, na swoją osobę. Że to Ty w tym wszystkim jesteś najważniejsza i nawet bd skłonna odciąć to, co nie jest dla Ciebie dobre, przychylne. Masz już doświadczenie i trochę już wiesz o życiu dlatego nie pozwolisz więcej, by ktoś wchodził Ci na głowę.

Załagodzenie napiętej sytuacji wg mnie. Widać jak dla mnie w giermku próbę opanowania swoich emocji. Będziesz wolała się odsunąć niż wdawać w przepychanki słowne. Taka wewnętrzna mądrość i cisza.

Udanego miesiąca Rybo :usmiech_na:

ceres

A ja bym powiedziała, że sporo się będzie działo ale będzie ci z tym dobrze, będziesz zadowolona.

Dokładnie

Facet wykaże jakąś inicjatywę, będzie się starał może cię nawet czymś zaskoczyć.

Też tak to widzę a te pieniądze mogą być zaskoczeniem ze strony twojego faceta.

panna.marta

Praca 8 buław 9 kielichów suma Kapłan HB Gwiazda/Sprawiedliwość- będzie dużo pracy, tzn więcej niż zazwyczaj, ale nie będzie się działo nic złego

Dom Rycerz Buław 8 kielichów 4 mieczy As kielichów Król Kielichów suma Głupiec HB Śmierć/Cesarz - coś się ewidentnie zakończy, może jakaś relacja

Uczucia Giermek Buław Rycerz Monet Mag 3 mieczy suma Cesarzowa HB Cesarz będą podchody, ale trzeba uważać, bo zakończenie może być przykre lub może przynieść jakieś rozczarowanie

Niespodziewane 7 buław Giermek Kielichów 6 monet 5 mieczy suma Sąd HB Księzyc/Pustelnik - rzeczywiście ktoś może wspomóc finansowo w bardzo trudnej sytuacji

iwka

Praca 8 buław 9 kielichów suma Kapłan HB Gwiazda/Sprawiedliwość - będziesz zajęta pracą, dużo będzie się działo i będziesz zadowolona z tego

Dom Rycerz Buław 8 kielichów 4 mieczy As kielichów Król Kielichów suma Głupiec HB Śmierć/Cesarz - tutaj będziesz się izolować, będziesz budowała relację uczuciową z nowym panem

Uczucia Giermek Buław Rycerz Monet Mag 3 mieczy suma Cesarzowa HB Cesarz - no tu nie będzie kolorowo... będą przepychanki między synem a partnerem obecnym chyba, ale podsuma mówi, że sobie z tym poradzisz

Niespodziewane 7 buław Giermek Kielichów 6 monet 5 mieczy suma Sąd HB Księzyc/Pustelnik - będziesz obserwować swoje dziecko i będziesz mu dużo dawać z siebie, ale nie przyniesie to takiego efektu, jakbyś oczekiwała....

Bardzo Wam dziękuję:)