Skocz do zawartości

naszyjnik

kas1234

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, śniła mi się moja zmarła babcia ( bardzo rzadko mi się śni), która zawieszała mi na szyję naszyjniki, próbowała jakiś dopasować, były one złote długie, kosztowne. W śnie chyba wybierałam się na jakąś imprezę, uroczystość nie wiem dokładnie. We śnie był także jeszcze dziadek który żyje, właściwie to razem mi go dobierali. Może ktoś zinterpretować ?

Napisano

Obecność zmarłej babci we śnie ostrzega Cię o możliwości popełnienia przez Ciebie błednych, szkodliwych decyzji. Jeśli będziesz postępowac mądrze to wynagrodzi ci to noszenie tego naszyjnika, które symbolizuje wielkie szczęście w sferze uczuciowej, czyli miłość. Może to był sygnał z zaświatów, może babcia wie co się dla Ciebie szykuje skoro przyśniła ci sie tej nocy, a rzadko to robi?

Napisano

Moim zdaniem opiekuńcza babcia próbuje zwrócić Ci uwagę na dobór odpowiednich dla Ciebie wartości życiowych, chce Ci pokazać, że coś cennego nosisz już od dawna w sobie i nie musisz tego szukać na zewnątrz. Przymierzanie i zmienianie łańcuszków oznacza dobrobyt [jest w czym wybierać], więc pewnie szykuje się dla Ciebie dobry czas :). Pozdrawiam!

Napisano

Myślę, że niebawem znajdziesz miłość, będzie to Twój przyszły mąż. A zmarła Babcia dała Ci o tym znać. Już się szykują na wesele ;-) To dobry sen, nie musisz sie obawiać. Powodzenia