Skocz do zawartości

Zwara-Anioly. Lustro duszy i losu

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mam pytanie. Czy wiecie moze gdzie mogę kupić karty anielskie Jadwigi Zwary- Anioly. Lustro duszy i losu? Nakład jest juz wyczerpany, ale pewnie są jeszcze w jakimś sklepiku ;) a moze komuś nie podpasowaly i chce sprzedać używane?

• 6 miesięcy temu...
Napisano
Mam pytanie. Czy wiecie moze gdzie mogę kupić karty anielskie Jadwigi Zwary- Anioly. Lustro duszy i losu? Nakład jest juz wyczerpany, ale pewnie są jeszcze w jakimś sklepiku ;) a moze komuś nie podpasowaly i chce sprzedać używane?

Witam,

Również poszukuję tych kart :)

Być może są osoby, które ich nie używają a chciałyby sprzedać razem z książką?

Proszę o PW.

Pozdrawiam

• Administrator
Napisano

Na dzień dzisiejszy nie widzę innej możliwości jak skorzystać z Allegro, tam można sobie subskrybować poszukiwane towary - codziennie otrzymujesz maila z informacją i jak się książka pojawi, to już wiesz, że jest. Z praktyki wiem, że pomimo to bardzo dobrze jest kilka razy dziennie samemu wrzucić w wyszukiwarkę, bo jeśli rzecz jest bardzo poszukiwana, to zanim mail z wiadomością dotrze, może być po zawodach. A ta książka rzadko bywa, więc trzeba pilnować.

Można też poszukiwać w sieci KDC, oni tam skupują książki od ludzi i potem sprzedają u siebie. Może się akurat trafi. Ja tam parę razy znalazłam poszukiwaną książkę, której nigdzie indziej już nie było.