Skocz do zawartości

rodzaj relacji, jaką pójść drogą, 3 karty (ZWERYFIKOWANY)

bimba

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

zapytałam o radę dotyczącą pewnej relacji, pierwsze pytanie brzmiało, czy wystrzeganie się fizyczności i skierowanie na stopę koleżeńską jest dobrym pomysłem - tarot odpowiedział, że tak

a więc zapytałam jaki będzie skutek takiego kroku i pojawiły się karty:

sąd ostateczny, koło fortuny, kochankowie

gdzieś kiedyś czytałam, że te karty pokazują związek z przeznaczenia, w numerologii nie ma żadnej karmy, czy chodzi o to, że jest nam przeznaczona przyjaźń i uczucie platoniczne, a nie zmysłowość ?

czas tak w domyśle do końca roku

Napisano
zapytałam o radę dotyczącą pewnej relacji, pierwsze pytanie brzmiało, czy wystrzeganie się fizyczności i skierowanie na stopę koleżeńską jest dobrym pomysłem - tarot odpowiedział, że tak

gdzieś kiedyś czytałam, że te karty pokazują związek z przeznaczenia, w numerologii nie ma żadnej karmy, czy chodzi o to, że jest nam przeznaczona przyjaźń i uczucie platoniczne, a nie zmysłowość ?

czas tak w domyśle do końca roku

Witaj,

wg mojej oceny zmieni się ta relacja tak czy siak i sprowadzi do fizyczności, Sąd ostateczny z kołem wskazywać może na relacje czysto koleżeńskie, ba traktowanie tej drugiej strony jak brata - siostrę, lecz Kochankowie tutaj mogą namieszać ... co najmniej jedna ze stron będzie chciała lub chce czegoś innego..

Napisano

ciągnęłaś z całej tali?

myślę sobie tak:

na początku poczujesz się z tym dobrze, jakbyś zrzuciła pewien ciężar, uwolniła się od czegoś. Ale później - może przez los - zaczniesz nabierać wątpliwości czy ta decyzja była słuszna.

Z HB wychodzi pustelnik: 20+10+6=36 -> 3+6=9. Przemyślenia, korzystanie z neta w tej sprawie. Uważam, że zechcesz się później jeszcze kogoś poradzić.

Napisano

Utrzymywanie tej relacji na stopie koleżeńskiej na dłuższą metę nie wypali. Prędzej czy później któreś z was zacznie mieć nadzieje na coś więcej. Między wami może dojść do jakiegoś zdarzenia, które skończy się romansem. Zmienisz swój stosunek do tej znajomości, spojrzysz na nią z innej perspektywy, być może osoba, o którą pytasz da ci się poznać z innej strony.

Napisano

Jak dla mnie to bardzo dobry pomysł :)

Początkowo będzie wycofanie, luźna znajomość ale później, na nowo, może zacząć się coś klarować, zbliżać Was do siebie itd :) ale raczej romans i flirty niż stała relacja.

Napisano

o chryste tylko nie romans i flirty, co ja mam zrobić z tym bo już nie wiem sama skoro przyjaźń nie wypali, luźnej znajomości z nim nie chce mieć, urwać kontakt? unikać ?

• 1 miesiąc temu...