bimba Napisano 25 Września 2014 Napisano 25 Września 2014 zapytałam o radę dotyczącą pewnej relacji, pierwsze pytanie brzmiało, czy wystrzeganie się fizyczności i skierowanie na stopę koleżeńską jest dobrym pomysłem - tarot odpowiedział, że tak a więc zapytałam jaki będzie skutek takiego kroku i pojawiły się karty: sąd ostateczny, koło fortuny, kochankowie gdzieś kiedyś czytałam, że te karty pokazują związek z przeznaczenia, w numerologii nie ma żadnej karmy, czy chodzi o to, że jest nam przeznaczona przyjaźń i uczucie platoniczne, a nie zmysłowość ? czas tak w domyśle do końca roku Cytuj
Agiatis Napisano 26 Września 2014 Napisano 26 Września 2014 zapytałam o radę dotyczącą pewnej relacji, pierwsze pytanie brzmiało, czy wystrzeganie się fizyczności i skierowanie na stopę koleżeńską jest dobrym pomysłem - tarot odpowiedział, że taka więc zapytałam jaki będzie skutek takiego kroku i pojawiły się karty: sąd ostateczny, koło fortuny, kochankowie gdzieś kiedyś czytałam, że te karty pokazują związek z przeznaczenia, w numerologii nie ma żadnej karmy, czy chodzi o to, że jest nam przeznaczona przyjaźń i uczucie platoniczne, a nie zmysłowość ? czas tak w domyśle do końca roku Witaj, wg mojej oceny zmieni się ta relacja tak czy siak i sprowadzi do fizyczności, Sąd ostateczny z kołem wskazywać może na relacje czysto koleżeńskie, ba traktowanie tej drugiej strony jak brata - siostrę, lecz Kochankowie tutaj mogą namieszać ... co najmniej jedna ze stron będzie chciała lub chce czegoś innego.. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 26 Września 2014 Napisano 26 Września 2014 ciągnęłaś z całej tali? myślę sobie tak: na początku poczujesz się z tym dobrze, jakbyś zrzuciła pewien ciężar, uwolniła się od czegoś. Ale później - może przez los - zaczniesz nabierać wątpliwości czy ta decyzja była słuszna. Z HB wychodzi pustelnik: 20+10+6=36 -> 3+6=9. Przemyślenia, korzystanie z neta w tej sprawie. Uważam, że zechcesz się później jeszcze kogoś poradzić. Cytuj
Chilo Napisano 26 Września 2014 Napisano 26 Września 2014 Utrzymywanie tej relacji na stopie koleżeńskiej na dłuższą metę nie wypali. Prędzej czy później któreś z was zacznie mieć nadzieje na coś więcej. Między wami może dojść do jakiegoś zdarzenia, które skończy się romansem. Zmienisz swój stosunek do tej znajomości, spojrzysz na nią z innej perspektywy, być może osoba, o którą pytasz da ci się poznać z innej strony. Cytuj
Trida Napisano 26 Września 2014 Napisano 26 Września 2014 a więc zapytałam jaki będzie skutek takiego kroku i pojawiły się karty:sąd ostateczny, koło fortuny, kochankowie Jak dla mnie to bardzo dobry pomysł Początkowo będzie wycofanie, luźna znajomość ale później, na nowo, może zacząć się coś klarować, zbliżać Was do siebie itd ale raczej romans i flirty niż stała relacja. Cytuj
bimba Napisano 26 Września 2014 Autor Napisano 26 Września 2014 o chryste tylko nie romans i flirty, co ja mam zrobić z tym bo już nie wiem sama skoro przyjaźń nie wypali, luźnej znajomości z nim nie chce mieć, urwać kontakt? unikać ? Cytuj
Trida Napisano 26 Września 2014 Napisano 26 Września 2014 A musisz coś robić? Nie możesz dać temu się po prostu toczyć? Cytuj
bimba Napisano 26 Września 2014 Autor Napisano 26 Września 2014 no muszę bo nie godzi się bym była częścią haremu Cytuj
bimba Napisano 8 Listopada 2014 Autor Napisano 8 Listopada 2014 jak na razie doszliśmy do wycofania, na tym etapie się sprawdza 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi