pretoria Napisano 26 Września 2014 Napisano 26 Września 2014 Studentka, singielka Jak będzie wyglądał? król denarów, as mieczy, 8pucharów, słońce Wydaje mi się, że fajnie. W asie myślę, że widać studia, poszerzanie wiedzy/wysiłek umysłowy, a słoneczko mówi samo za siebie - radosne chwile, fajnie spędzony czas, realizacja planów Uczucia - królowa denarów, mag, 6mieczy, śmierć Będę przyciągała, ale będę zajęta sobą, a nie uczuciami. Może pojawi się ktoś od kogo się odetnę lub osłabią się nieco nasze kontakty. Cytuj
Agiatis Napisano 26 Września 2014 Napisano 26 Września 2014 Jak będzie wyglądał? król denarów, as mieczy, 8pucharów, słońce Wydaje mi się, że fajnie. W asie myślę, że widać studia, poszerzanie wiedzy/wysiłek umysłowy, a słoneczko mówi samo za siebie - radosne chwile, fajnie spędzony czas, realizacja planów Być może zaczniesz coś nowego(nauka) za sprawą mężczyzny, może to nadać pozytywny punkt zwrotny w Twoim zyciu Uczucia - królowa denarów, mag, 6mieczy, śmierćBędę przyciągała, ale będę zajęta sobą, a nie uczuciami. Może pojawi się ktoś od kogo się odetnę lub osłabią się nieco nasze kontakty. Skupisz się raczej na sprawach przyziemnych, nie uczuciowych, być może nawiążesz kontakt z kim online lub kontakty będą utrzymywane z dystansem... Może się okazać iż zaczną się zmiany, przejdziesz transformację, zakończysz pewne sprawy, pójdziesz inną drogą 1 Cytuj
Gość Euterpe Napisano 26 Września 2014 Napisano 26 Września 2014 Jak będzie wyglądał? król denarów, as mieczy, 8pucharów, słońce skupienie na pracy, przydzielonych zdaniach, oszczędzaniu, może jakiś pan się nawinie (w drugim pytaniu masz jeszcze maga). Dalej nastąpi przerwanie jednego i powrót do drugiego. Pod koniec powinnaś być zadowolona, może ktoś będzie się kręcił wokół Ciebie. W tym miesiącu może też więcej zależeć od samego losu niż Ciebie. Uczucia - królowa denarów, mag, 6mieczy, śmierć chyba skupisz się bardziej na sobie, wydatkach, jakiś pan da o sobie znać, ale później ta relacja może zmienić tory... W ostatnim tygodniu mogą Cię czekać spore zmiany, coś w Twoim życiu umrze, aby dać początek czemuś nowemu. Cytuj
Trida Napisano 27 Września 2014 Napisano 27 Września 2014 Jak będzie wyglądał? król denarów, as mieczy, 8pucharów, słońce Nostalgicznie, niestety ale jkaś przykra wiadomość moze Cię spotkać, pewne rozdarcie chyba w sprawie z pracą. Ale światełko pojawia się pod koniec miesiąca dla Ciebie, wyjdziesz ze wszystkim na prostą Uczucia - królowa denarów, mag, 6mieczy, śmierć Oj raczej bd zajęta sobą i wszystkim dookoła niż romansami. Cytuj
Princess19891 Napisano 30 Września 2014 Napisano 30 Września 2014 Moim zdaniem powinnas uwazac na faceta, ktory sie pojawi jedynie na romans, przygode ale nie bedzie tego traktowal powaznie i bedzie mial niedokonczony zwiazek z przeszlosci. Uwazaj, bo Cie moze wykorzystac. Słonce daje nadzieje na usmiech losu ale jak dla mnie po prostu sie zakochasz. Jakieś osiągnięcia w szkole będziesz miała. Chcesz stabilizacji a jej nie ma masz ochote na poznanie kogoś juz na całe zycie. Jednak w tym miesiacu sie jeszcze taka osoba nie pojawi. Cytuj
Mala_83 Napisano 30 Września 2014 Napisano 30 Września 2014 Jak będzie wyglądał? król denarów, as mieczy, 8pucharów, słońce Skupisz się bardziej na nauce. Później będzie jakieś odcięcie od czegoś. Ale pod koniec miesiąca powinnaś być zadowolona i wyjść na prostą Uczucia - królowa denarów, mag, 6mieczy, śmierć Tutaj bardziej widzę, że skupisz się na sobie. Może pojawić się jakiś Pan z przeszłości który będzie trochę czarował, ale Ty będziesz bardziej skupiona na sobie. Pod koniec miesiąca coś się zakończy (może znajomość z Panem, który się pojawi) dając początek nowemu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi