Skocz do zawartości

sobota, co mnie dziś zaskoczy (ZWERYFIKOWANY)

agaMAJ

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Weekendy zapowiada się marnie. Ale słoneczko nieśmiało wygląda zza chmurek, więc tak z ciekawości

Co mnie dzis zaskoczy? ( optymizm pana, czy wygrana w totka? ;) czy po prosu miły dzień)

7 buław--Słońce-Cesarz męska energia z całą pewnością, ale chyba mnie ta energia uszczęśliwi w tym Słoneczku. w sobote przelewy nie przychodzą, więc to nie kasa mnie dziś uszczęśliwi a szkoda bo czekam na spory przelew, przydał by się w ten weekend.

Aż mi dziwnie, to pierwszy bardziej leniwy weekend od prawie trzech miesięcy, nigdzie ne musze biec, nic szykować, dziwnie, stąd to pytanie do kart

Napisano

7 buław--Słońce-Cesarz

Ta 7buław cos mówi ze bedziesz musiała bronic swojego stanowiska w jakiejś sprawie...Słonce...szykuje sie dobra zabawa z mężczyżną który jest dla Ciebie wazny i chyba starszy...:)

Miłej soboty:)

• Lubię to! 1
Napisano
Co mnie dzis zaskoczy? ( optymizm pana, czy wygrana w totka? ;) czy po prosu miły dzień)

7 buław--Słońce-Cesarz

Jakieś niespodziewane wyjście na spacer z pewnym Panem :)

Dość wymowne karty jak dal mnie na spędzenie czasu we dwójkę :)

Miłego dnia :hejka:

Napisano

Tak, wyjście lub spotkanie z jakimś Panem, który poprawi Ci humor. Może to być w jakichś ciężkawych okolicznościach- np intensywny spacer(zmęczenie fizyczne) , siłownia lub jej okolice, 7 buław pokazało mi ostatnio właśnie siłownię.

Miłego:)

Napisano

Weryfikacja : no mile byłam zaskoczona, oczywiście przez pana. Mile spędzony wieczór ;) zdecydowanie męska energia

• Lubię to! 1