agaMAJ Napisano 27 Września 2014 Napisano 27 Września 2014 Weekendy zapowiada się marnie. Ale słoneczko nieśmiało wygląda zza chmurek, więc tak z ciekawości Co mnie dzis zaskoczy? ( optymizm pana, czy wygrana w totka? czy po prosu miły dzień) 7 buław--Słońce-Cesarz męska energia z całą pewnością, ale chyba mnie ta energia uszczęśliwi w tym Słoneczku. w sobote przelewy nie przychodzą, więc to nie kasa mnie dziś uszczęśliwi a szkoda bo czekam na spory przelew, przydał by się w ten weekend. Aż mi dziwnie, to pierwszy bardziej leniwy weekend od prawie trzech miesięcy, nigdzie ne musze biec, nic szykować, dziwnie, stąd to pytanie do kart Cytuj
Lena75 Napisano 27 Września 2014 Napisano 27 Września 2014 7 buław--Słońce-Cesarz Ta 7buław cos mówi ze bedziesz musiała bronic swojego stanowiska w jakiejś sprawie...Słonce...szykuje sie dobra zabawa z mężczyżną który jest dla Ciebie wazny i chyba starszy... Miłej soboty:) 1 Cytuj
Trida Napisano 27 Września 2014 Napisano 27 Września 2014 Co mnie dzis zaskoczy? ( optymizm pana, czy wygrana w totka? czy po prosu miły dzień)7 buław--Słońce-Cesarz Jakieś niespodziewane wyjście na spacer z pewnym Panem Dość wymowne karty jak dal mnie na spędzenie czasu we dwójkę Miłego dnia Cytuj
Gość Noa20 Napisano 27 Września 2014 Napisano 27 Września 2014 Tak, wyjście lub spotkanie z jakimś Panem, który poprawi Ci humor. Może to być w jakichś ciężkawych okolicznościach- np intensywny spacer(zmęczenie fizyczne) , siłownia lub jej okolice, 7 buław pokazało mi ostatnio właśnie siłownię. Miłego:) Cytuj
agaMAJ Napisano 28 Września 2014 Autor Napisano 28 Września 2014 Weryfikacja : no mile byłam zaskoczona, oczywiście przez pana. Mile spędzony wieczór zdecydowanie męska energia 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi