aloa Napisano 27 Września 2014 Napisano 27 Września 2014 Sniło mi sie wzburzone morze, wysoka fala, przed która chciałam sie schowac.Sen o morzu bardzo często mnie przesladuje Prosze o pomoc w interpretacji Cytuj
WróżkaZębuszka Napisano 27 Września 2014 Napisano 27 Września 2014 Witaj! Czy w realu boisz się wody? Miałaś jakieś przykre wydarzenia z nią związane, ktoś Ci bliski utonął? To mogłoby wiele wyjaśniać na początek. Jeśli tak nie jest, obstawiam dwie możliwości: ogranicza Cię potworny strach, czekają na Ciebie wydarzenia, których się boisz, z którymi będziesz musiała się zmierzyć, lub morze, które może symbolizować moce psychiczne, ezoteryczne, nad którymi nie panujesz, a które posiadasz. Cytuj
Gość LA Napisano 28 Września 2014 Napisano 28 Września 2014 Sprawa, która Cie trapi od dłuższego czasu wyjaśni sie pozytywnie - to takie moje pierwsze skojarzenie. Nie chowaj głowy w piasek, odwagi. W snach z wodą, im czystsza tym lepiej. Im wyższa fala tym większe prawdopodobieństwo pomyslnego rozwiązania spraw. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi