Skocz do zawartości

ważny egzamin.(ZWERYFIKOWANY)

NarratorkaHorrorow

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Moja złodziejska połowa pisała dziś bardzo ważny egzamin.(aplikacja radcowska ) Pragnełabym by go zaliczył.Wyniki będą w poniedziałek.

Czy X zaliczył egzamin?

Moc.

4 Kielichów.

2 Denarów.

dobrałam- Kochankowie VI,As Mieczy, Koło Fortuny.

Poszedł na egzamin porządnie przygotowany,jednak podczas mogła zjeść go trema i myśl że jednak może za mało się przyłożył,zbyt mało czasu i uwagi poświęcił na wszelkie zagadnienia. W II denarów- sprawa nie jest roztrzygnięta. Dobrałam wiec 3 karty, które jednoznacznie mówią o tym że jednak będzie zadowolony i tytuł uzyska. As mieczy mówi o zwycięstwie, a koło mimo że przewrotne w tak doborowym towarzystwie jawi mi się jako potwierdzenie sukcesu.

Jak sądzicie?

Napisano

gdyby to były karty przeze mnie stawiane powiedziałabym ze egzamin do powtórki

Napisano
Czy X zaliczył egzamin?

Moc.

4 Kielichów.

2 Denarów.

Pierwsze, co mi przyszło na myśl to nie powtórka a dopytka ewentualnie, o ile jest coś takiego możliwe.

Karty wg mnie całkiem ładne i wskazujące na zaliczenie ale nie na tak wysoką notę, jaką byś się spodziewała (4 kielichy).

Trzymam kciuki :usmiech_na:

Napisano

Powinno się udać ale minimalnie, będzie w związku z tym czuł jakiś niedosyt i rozczarowanie, że nie jest to wynik jakiego się spodziewał ale samo zaliczenie powinno się udać.

Napisano

Czy X zaliczył egzamin?

Moc.

4 Kielichów.

2 Denarów.

-- Dla mnie MOC ewidentnie mówi, że ZALICZYŁ/dał radę.

Dalsze karty mogą tylko mówić o niezdecydowaniu Pana co do tego - co dalej?? - może On tak na prawdę nie widzi się w tym kierunku??

Pozdrawiam ciepło :)

Napisano

moim zdaniem zda, moze nie pójdzie jakoś super dobrze, ale będzie zaliczony.

Napisano

po tych kartach to średnio się jego przygotowanie pokauzje jakby mu czegos brakowało, czegos sie nie douczył 4 kiel o tym mowi. Moim zdaniem bedzie musiał jeszcze cos poprawic.

• Lubię to! 1
Napisano

możliwe, że będzie dopytywany, jeżeli jest taka opcja, albo powtórka

Napisano

Przepraszam,wyniki trochę się przedłużyły.

Niestety nie uzyskał wymaganej ilości punktów by w/w egzamin zaliczyć. Z perspektywy czasu mogę powiedzieć,iż w IIII Kielichów- może mówić o niedostatecznym przygotowaniu, a gwiazda- konieczności powtórki za rok.

Dziękuje ;)

• Lubię to! 1
Napisano

Czy X zaliczył egzamin?

Moc.

4 Kielichów.

2 Denarów.

hmmm.... to ciekawie wyszło. U mnie karta Moc ma pozytywny wydźwięk w takich sprawach. Jaką masz talię?

Zauważyłam też ostatnio, że na pytania, gdzie odpowiedź jest tak/nie, będzie/nie będzie itp. pierwsza karta jest najważniejsza. Chyba, że pokarze mi się śmierć, wieża, rydwan, koło, 8 buław, asy (początek, szansa), dziesiątki (jako przesyt), to wtedy dociągam kolejną kartę, która pokarze, w którym kierunku ta zmiana zajdzie.

Jak Tobie odpowiadają karty?

Napisano

Euterpe, dysponuje tarotem Crowleya i talią zielona gwiazdka. Nie wiem czy kiedykolwiek się z nim spotkałaś,ale wygląda tak (Edyta Gądek | Klub Tarota)

Pierwsza karta najcześciej naświetla mi problem,pokazuje stosunek do danej sprawy.Bardzo rzadko zdarza mi się by I karta była niejako odpowiedzią. Tu,przyznam Moc mnie zwiodła. Wkońcu pierwsza karta to AW, i to tak silna. Z perspektywy czasu widze swoje niedociągniecia w interpretacji.Zobacz IV kielichów powinna mi dać do zrozumienia że jednak za mało wiedzy merytorycznej wskazał, co wiąże się jednoznacznie z II denarów( tj.nic pewnego, jednak w towarzystwie IV kielichów nie wróżą sukcesu).