Ceres Napisano 28 Września 2014 Napisano 28 Września 2014 (edytowane) Singielka, po 30-stce, bezdzietna, bezfacetowa, przepracowana 1. Moje samopoczucie/ aura w październiku: (Paź Buław, Królowa Buław, IX Buław) - Zmaganie się z przeszłością, teoretycznie niby się uporałam z pewną sytuacją (konflikt z kimś nie do końca wyjaśniony) ale nadal gdzieś na dnie będzie mnie to gryzło. Ponadto chaos i energia będzie mnie przepełniać. 2. Atmosfera w pracy: (X Buław, X Kielichów) -Dużo pracy jak miesiąc temu ale i jakieś świętowanie ze współpracownikami ( nawet chyba wiem jakie, roczna premia i coroczna impreza) 3. Atmosfera w domu: (Królowa Mieczy, XIX SŁOŃCE, As Monet) - W domu ok, pozytywna atmosfera, tarot często mnie pokazuje jako Królową Mieczy a ze słoneczkiem i monetowym asem może coś kupię, wyremontuję w domu albo zacznę spędzać w nim więcej czasu. 4. Atmosfera w uczuciach: (III CESARZOWA, VII Monet, VIII MOC) - Nic istotnego się nie wydarzy, raczej będę się rozglądać i wyczekiwać na pojawienie się odpowiedniego obiektu ale z nikim się nie zwiążę ani nie zakocham. 5. Istotne wydarzenie: (Paź Kielichów, IV Buławy, Król Buław ) - Kontakt, z jakimś władczym facetem, być może poznam kogoś takiego lub z kimś takim będę wspólnie coś robić. 6. Tym powinnam się zająć: (X KOŁO FORTUNY, Paź Mieczy, Rycerz Buław) - Przestać być taką bierną osobą, zaryzykować, bo inaczej nic się nie zmieni. Znaleźć w sobie więcej odwagi do wprowadzenia zmian w swoim życiu. 7. Efekty jakie otrzymam: (VI Buław, VI KOCHANKOWIE, XXI ŚWIAT) - Chyba ostatecznie podejmę decyzję o wyjeździe za granicę. Zastanawiam się nad tym od dłuższego czasu, w sumie miałam tam pojechać z moim eks ale się posypało i nie pojechałam. W relacji z poprzednią pozycją chyba w końcu się odważę i zaryzykuję. Strasznie dużo Buław i WA mam w tym rozkładzie więc chyba dużo się będzie działo w październiku Ktoś coś inaczej to widzi? Edytowane 29 Września 2014 przez Ceres Cytuj
Gość Euterpe Napisano 28 Września 2014 Napisano 28 Września 2014 1. Moje samopoczucie/ aura w październiku: Paź Buław, Królowa Buław, IX Buław energii Ci nie zabraknie, poczujesz się bardzo dobrze, może nawet więcej niż jeden pan zacznie się kręcić, rozpoczniesz/postanowisz coś, częsty ruch. Pod koniec miesiąca możesz zechcieć bardziej obserwować niż uczestniczyć w wydarzeniach, trochę się wycofasz 2. Atmosfera w pracy: X Buław, X Kielichów na starcie ciężko, możesz mieć więcej obowiązków, też przemęczenie może tutaj wystąpić, poczucie, że dalej już nie możesz. Na koniec zakończysz to wszystko, czeka Cie uwolnienie od ciężaru, można by rzec, że poczujesz się wolna i spełniona. 3. Atmosfera w domu: Królowa Mieczy, XIX SŁOŃCE, As Monet w domu kobieta o charakterze (lub ze znaku wodnika, bliźniąt, wagi) będzie wiodła prym, atmosfera może być bardziej napięta lub też wszystko pod jej dyktando, nic bez jej przyzwolenia dalej nie pójdzie. Następnie masz słoneczko, a więc bez wyrzutów pofolgujesz sobie w czymś trochę Z asem monet faktycznie może mówić o wydatkach. Myślę, że poczujesz przypływ energii, którą władujesz w dom. 4. Atmosfera w uczuciach: III CESARZOWA, VII Monet, VIII MOC uwagę skupisz bardziej na sobie niż innych (ewentualnie jeszcze nad domem). Zadbasz bardziej o swój wygląd i otoczenie. Poczujesz się pewniej siebie, seksownie, może bardziej wyzwolona. Kto wie czy nie skokietujesz kogoś w takim nastroju I coś jednak przez to swoje zachowanie "zasiejesz". Zaczniesz czekać, aż te "owoce" dojrzeją, abyś mogła je zebrać. Pod koniec uspokoisz się, wyciszysz. Cokolwiek by Cię wtedy trapiło, nie przejmiesz się tym zbytnio. 5. Istotne wydarzenie: Paź Kielichów, IV Buławy, Król Buław zaproszenie od pana na kawkę w czterech ścianach. Spędzenie przyjemnie czasu w gronie osoby, która ma na nas wpływ. 6. Tym powinnam się zająć: X KOŁO FORTUNY, Paź Mieczy, Rycerz Buław na początku pozwolić, aby los zaczął za nas działać, ale już w kolejnych dwóch częściach miesiąca wziąć sprawy we własne ręce. Postawić na ruch i komunikacje, zdobywanie informacji, przemieszczanie się. 7. Efekty jakie otrzymam: VI Buław, VI KOCHANKOWIE, XXI ŚWIAT chyba dowiesz się czego pragniesz bardziej, a czego mniej. Osiągniesz w jakiej dziedzinie doskonałość, zwycięstwo. Może tutaj chodzi o relacje z jakąś osobą (kochankowie). Albo o dokonanie trafnego wyboru, który pozwoli na osiągnięcie spełnienia. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 29 Września 2014 Maestro Napisano 29 Września 2014 1. Moje samopoczucie/ aura w październiku: (Paź Buław, Królowa Buław, IX Buław) mozliwa napieta sytuacja z mamą, tzn., może być burzliwie, jakieś spory, kłótnie i jakis dystans, obrażenie się 2. Atmosfera w pracy: (X Buław, X Kielichów) b.dużo obowiązków, które Cię obciażą, ale świetnie sobie poradzisz 3. Atmosfera w domu: (Królowa Mieczy, XIX SŁOŃCE, As Monet tu widać, że mama może bywać niezadowolona, może będziesz zmęczona pracą i przez to nerwowa w domu, potem pogodzicie się, może jakis zastrzyk gotówki z Twojej strony ją czeka? 4. Atmosfera w uczuciach: (III CESARZOWA, VII Monet, VIII MOC) -to, że tu się facet nie pokazał nie jest wyznacznikiem tego, ze będziesz sama, karty położyły nacisk na Ciebie informując, że będziesz się podobała, miała powodzenie, od Ciebie zalezy, czy komuś dasz szansę 5. Istotne wydarzenie: (Paź Kielichów, IV Buławy, Król Buław i to potwierdza mi powyższy punkt, że może być kilku absztyfikanów.. 6. Tym powinnam się zająć: (X KOŁO FORTUNY, Paź Mieczy, Rycerz Buław patrz na to, co przynosi Ci los, nie bój się ryzyka 7. Efekty jakie otrzymam: (VI Buław, VI KOCHANKOWIE, XXI ŚWIAT) osiągniesz sukces, mozliwe,że w miłości lub może wyjedziesz jak pisałaś Powodzenia 1 Cytuj
Trida Napisano 29 Września 2014 Napisano 29 Września 2014 A jakieś nakreślenie w dwóch zdaniach sytuacji? Praca, dom, mieszkanie, rodzina, żona, mąż, dzieci…? 1. Moje samopoczucie/ aura w październiku: (Paź Buław, Królowa Buław, IX Buław) - Będzie się działo, trochę nerwowo może być wg mnie. Możesz mieć bojowe nastawienie do wielu rzeczy. Jakieś zmęczenie tu może wyjść. Bardzo ‘ruchliwe’ karty jak dla mnie. Energiczne. 2. Atmosfera w pracy: (X Buław, X Kielichów) Spoooro pracy ale otrzymasz pomoc. Możliwe zacieśnienie znajomości z kimś. Na pewno na lodzie nie zostaniesz. 3. Atmosfera w domu: (Królowa Mieczy, XIX SŁOŃCE, As Monet) Raczej spokojnie. Tu bd mogła się wyciszyć, odpocząć, zrelaksować. Tutaj w tym miesiącu będzie Twój niejaki azyl. 4. Atmosfera w uczuciach: (III CESARZOWA, VII Monet, VIII MOC) Raczej skupisz się na sobie. Może się ktoś pojawić ale na niezobowiązujący spacer i rozmowę. 5. Istotne wydarzenie: (Paź Kielichów, IV Buławy, Król Buław ) Rozmowa z buławowym panem. Możliwa rozmowa na kawie, jak Eu wspomniała. 6. Tym powinnam się zająć: (X KOŁO FORTUNY, Paź Mieczy, Rycerz Buław) Wg mnie tutaj los Cie bardziej pokieruje niż Ty miałabyś się na czymś skupiać. Taka rada chyba tutaj widnieje, byś nie zamykała się na ludzi, propozycje itd. 7. Efekty jakie otrzymam: (VI Buław, VI KOCHANKOWIE, XXI ŚWIAT) Ogólnie bd bardzo zadowolona wg mnie z tego miesiąca. Cytuj
Ceres Napisano 29 Września 2014 Autor Napisano 29 Września 2014 3. Atmosfera w domu: (Królowa Mieczy, XIX SŁOŃCE, As Monet tu widać, że mama może bywać niezadowolona, może będziesz zmęczona pracą i przez to nerwowa w domu, potem pogodzicie się, może jakis zastrzyk gotówki z Twojej strony ją czeka? Taaa mam jej oddać kasę po wypłacie xD Cytuj
Ceres Napisano 2 Listopada 2014 Autor Napisano 2 Listopada 2014 Weryfikacja Singielka, po 30-stce, bezdzietna, bezfacetowa, przepracowana 1. Moje samopoczucie/ aura w październiku: (Paź Buław, Królowa Buław, IX Buław) - Zmaganie się z przeszłością, teoretycznie niby się uporałam z pewną sytuacją (konflikt z kimś nie do końca wyjaśniony) ale nadal gdzieś na dnie będzie mnie to gryzło. Ponadto chaos i energia będzie mnie przepełniać. A było trochę nerwów, dużo ruchu, wiadomości i napięta sytuacja jak Inez wspomniała ale nie z mamą a przyjaciółką. Pod koniec miesiąca wszystko zwolniło. 2. Atmosfera w pracy: (X Buław, X Kielichów) -Dużo pracy jak miesiąc temu ale i jakieś świętowanie ze współpracownikami ( nawet chyba wiem jakie, roczna premia i coroczna impreza) Dużo pracy ale w przyjaznej atmosferze, zero konfliktów w pracy, nawet pochwalili mnie. 3. Atmosfera w domu: (Królowa Mieczy, XIX SŁOŃCE, As Monet) - W domu ok, pozytywna atmosfera, tarot często mnie pokazuje jako Królową Mieczy a ze słoneczkiem i monetowym asem może coś kupię, wyremontuję w domu albo zacznę spędzać w nim więcej czasu. W domu spokój jak nigdy, oddałam matce kasę. 4. Atmosfera w uczuciach: (III CESARZOWA, VII Monet, VIII MOC) - Nic istotnego się nie wydarzy, raczej będę się rozglądać i wyczekiwać na pojawienie się odpowiedniego obiektu ale z nikim się nie zwiążę ani nie zakocham. Kilku zarywających do mnie facetów ale żaden nie zainteresował mnie w sensie, że widziałabym go jako partnera 5. Istotne wydarzenie: (Paź Kielichów, IV Buławy, Król Buław ) - Kontakt, z jakimś władczym facetem, być może poznam kogoś takiego lub z kimś takim będę wspólnie coś robić. A wielka kłótnia wynikająca z nagromadzenia emocji (Król Buław) z przyjaciółką (paź kielichów) u niej w domu ( 6. Tym powinnam się zająć: (X KOŁO FORTUNY, Paź Mieczy, Rycerz Buław) - Przestać być taką bierną osobą, zaryzykować, bo inaczej nic się nie zmieni. Znaleźć w sobie więcej odwagi do wprowadzenia zmian w swoim życiu. Chyba nauczyć się kontrolować. Rycek Buław jest popędliwy, Paź Mieczy złośliwy A Koło? Raz tak raz tak zależy od chwili i okoliczności. 7. Efekty jakie otrzymam: (VI Buław, VI KOCHANKOWIE, XXI ŚWIAT) - Chyba ostatecznie podejmę decyzję o wyjeździe za granicę. Zastanawiam się nad tym od dłuższego czasu, w sumie miałam tam pojechać z moim eks ale się posypało i nie pojechałam. W relacji z poprzednią pozycją chyba w końcu się odważę i zaryzykuję. No właśnie doszłam do wniosku co mi u niektórych ludzi przeszkadza i nie jestem w stanie tego tolerować dłużej, trochę oczyszczenie atmosfery między mną a kimś jeszcze. Strasznie dużo Buław i WA mam w tym rozkładzie więc chyba dużo się będzie działo w październiku Ktoś coś inaczej to widzi? 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi