Skocz do zawartości

Jutrzejsza poprawka (ZWERYFIKOWANY)

Gość cesarzowa21

Rekomendowane odpowiedzi

Gość cesarzowa21
Napisano

Krótki rozkład na jutrzejszą poprawkę (muszę zdać, albo powtarzam przedmiot za 200zł).

Tylko Arkana Wielkie.

Pytanie oczywiście czy zdam.

Kochankowie, Mag, Cesarzowa dobrałam Umiarkowanie

W kochankach widzę albo moją niepewność co do posiadanej wiedzy, ewentualnie będzie możliwość wybrania zadania.

Być może nie obędzie się bez ściąg (Mag), albo pytania wyjątkowo mi przypasują i doznam weny twórczej.

Ewentualnie - będę z kimś współpracować podczas egzaminu.

Cesarzowa wskazuje na pozytywną ocenę, a Umiarkowanie na to, że w końcu poczuję się bezpiecznie i będę miała zaliczony semestr :)

(mniej optymistycznie - cesarzowa to pani z dziekanatu, która (w umiarkowaniu) dostanie ode mnie pieniądze)

Weryfikacja najprawdopodobniej we wtorek. :)

Napisano

To chyba zdasz jeśli Umiar na końcu. Umiar nie mówi mi o cierpliwości (na ewentualną poprawkę, na poczekanie na pozytywny wynik z poprawki), tylko o Twym spokoju po poznaniu oceny z egzaminu, o dobrym, korzystnym Ci zgraniu się przeciwieństw w tym wypadku. Czy po prostu o "sztuce", że poradziłaś sobie z tym. Jeszcze ten Mag wcześniej. Cesarzowa to jako Ty - spełniona w tym przedsiewzięciu, czy jako ta pani z dziekanatu, jakkolwiek tam.

Napisano

Karty dobre, więc myślę, że zdasz. Kochankowie mogą pokazywać twoją niepewność. Mag- zapowiada sukces, wywieranie dobrego wrażenia, branie spraw w swoje ręce, duża wiedza. Cesarzowa- myślę, że pokazuje twoje zadowolenie, mi ta karta często zwiastuje osobisty sukces. Umiarkowanie- nareszcie odzyskasz równowagę, będziesz mogła odpocząć od nauki i stresu :)

Karty bardzo dobre, ale wszystko w twoich rękach :icon_smile: powodzenia na egzaminie, bd trzymać kciuki

Napisano

Wszystko zależy od Twojej mobilizacji ale na dzień dzisiejszy, jeśli pozostanie ona przynajmniej taka, jak jest do tej pory, to więcej przemawia za zdaniem egzaminu, powodzenia.

Napisano
(muszę zdać, albo powtarzam przedmiot za 200zł).

u nas drożej :P

Mi sie wydaje ze zdasz

Napisano
Pytanie oczywiście czy zdam.

Kochankowie, Mag, Cesarzowa dobrałam Umiarkowanie

Nie lubię umiarkowania...

Karty ogólnie masz ładne, powiedziałabym, ze zdasz ale to umiarkowanie to takie fe...

Powodzenia w każdym razie :D

Napisano

Cesarzowa to spełnienie i powodzenie w wszystkich przedsięwzięciach, w negatywie to rozleniwienie. Jeśli sie dobrze przygotowałaś to zdasz. Będzie dobrze. Powodzenia

Napisano

Czemu tylko arakana wielkie? Tarot to 78 kart a one wszytskie tworzą całość;)

Zdasz:)

Gość cesarzowa21
Napisano
u nas drożej :P

Z czegoś trzeba budować te gmachy :D

Nie lubię umiarkowania...

Karty ogólnie masz ładne, powiedziałabym, ze zdasz ale to umiarkowanie to takie fe...

Też nie przepadam, ale w połączeniu z tą cesarzową wydawało się dobre. Ogólnie nie jestem dobrej myśli, ale czekam na wyniki.

Czemu tylko arakana wielkie? Tarot to 78 kart a one wszytskie tworzą całość;)

Te, które mam są stare i kurzyły się w domu, to się z nich uczę, a że miały tylko arkana wielkie, no to cóż... najpierw dobrze poznam ich znaczenie :)

Dziękuję wszystkim, wieczorem powinnam mieć wyniki ;)

Napisano

Zdasz. Jak dla mnie dobrane umiarkowanie mówiło "rozluźnij poślady" :P. Pozostałe karty bardzo ładne.

Napisano

zdasz, ale będzie chwila tzw grozy czy oby wszystko pojdzie pomyslnie.

Gość cesarzowa21
Napisano

WERYFIKACJA

No cóż, jednak nie zdałam.

Kochankowie i Mag to wybór ściągi, dość niefortunny, bo spisałam nie to co trzeba, jednak zrobiłam jeszcze dwa zadania i byłam do końca dobrej myśli ;)

Dziękuję wszystkim ;)

Napisano

No masz! A niby takie ładne karty ogólnie...

No to Cesarzówno musisz kaskę szykować jak tak. Wiem, wkurzające to jest.

Gość cesarzowa21
Napisano

No też mi się tak zdawało, ale trudno. :)

Pani Cesarzowa z dziekanatu dostanie pieniądze :D