yin yang Posted September 28, 2014 Share Posted September 28, 2014 Witam. Zrobię analizy 3 pierwszym zainteresowanym osobą które się wpiszą pod tym postem. Analiza obejmuje: 1. ciała subtelne - stan , ewentualne obciążenia / pasożyty , ewentualne uszkodzenia , wskazanie najwyższego obecnie w pełni rozwiniętego ciała subtelnego oraz wielkość kolejnego. 2. czakry- wielkość , stan , ewentualne zatrucia i obciążenia. 3. wiek Duszy 4. analiza na obecność różnych bytów, innych Dusz i pasożytów/symbiontów Do tego będzie mi potrzebne zdjęcie , imię oraz możliwość kontaktu na PW oraz email ponieważ analizy robię w formularzu .html i wysyłam wyłącznie do zainteresowanych więc trzeba to jakoś wysłać. Mój email: [email protected] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eilidh Posted September 28, 2014 Share Posted September 28, 2014 To ja poproszę Gabriela 31.07.1995 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JagodowaTruskawka Posted September 28, 2014 Share Posted September 28, 2014 Ja tez poprosze, bardzo mi sie przyda , bo mam wrazenie ze cos sie mnie uczepilo ostatnio. Monika 07.03.1991 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yin yang Posted September 28, 2014 Author Share Posted September 28, 2014 Ok, na razie Eilidh-Gabriela , oraz JagodowaTruskawka-Monika Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trida Posted September 29, 2014 Share Posted September 29, 2014 a to Tri jako trzecia Marzena - 25 czerwca 1988. Później wyślę maila Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
דגה Posted September 29, 2014 Share Posted September 29, 2014 Świadoma, że trzy osoby już się zgłosiły, zaryzykuję jednak zgłoszenie swojej kandydatury, bo czuję, że bardzo tego potrzebuję. Katarzyna 05.03.90 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yin yang Posted September 29, 2014 Author Share Posted September 29, 2014 Dziękuję Paniom Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nika Snape Posted September 29, 2014 Share Posted September 29, 2014 A czy jest szansa na więcej takich wspaniałych gestów i możliwość załapania się jeszcze kiedyś na jakąś analizę? To odpowiedzi na pytania, które od jakiegoś czasu dość mocno za mną chodzą. Więc jak jakiś cień szansy się znajdzie będę bardzo wdzięczna Bardzo jestem ciekawa, czy to co sama czuję jeżeli chodzi o siebie, ma coś wspólnego z prawdą. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yin yang Posted September 30, 2014 Author Share Posted September 30, 2014 Nika Snape napisz do mnie na [email protected] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gala.tea Posted September 30, 2014 Share Posted September 30, 2014 Już nie ma szans? A może kiedyś, w dalekiej przyszłości...? Chętnie poczekam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rokk Posted September 30, 2014 Share Posted September 30, 2014 Również chętnie bym się dopisał do listy - i również mogę poczekać, aż nadejdzie odpowiedni moment. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts