vikib Napisano 29 Września 2014 Napisano 29 Września 2014 (edytowane) Witam. Mam taką wielką prośbę Dotyczy tworzenia run, czy ktoś może mi napisać krok po kroku od materiału jaki użyć i z skąd go wziąć aż do wyrycia w nim znaku, użycia koloru czy krwią czy flamastrem, co lepsze i jak naładować, jak zniszczyć i co mówić pod czas ładowania energiom a co przy zniszczeniu, czy każda runa musi być wykonana na nowym kamyku np. 1 kamyk 1 runa a nie 1 kamyk 3 runy? itp. Mam od jakiegoś czasu problem z zapamiętywaniem nawet nazwisk i imion ludzi z którymi mam styczność na co dzień. Za każdym razem muszę się cofać i od nowa czytać, zapisywać, zastanawiać się nad czymś co jest oczywiste Wiem to już było, ale czytam raz, czytam dwa i znowu muszę czytać a szukanie tego zajmuje trochę czasu i zanim się obejrzę będę stara a run jak nie było tak nie ma Też nie chcę zrobić czegoś źle. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Edytowane 29 Września 2014 przez vikib Cytuj
vikib Napisano 2 Października 2014 Autor Napisano 2 Października 2014 Witam. Zrobiłam swoje runy, są z kamieni, napis wykonałam pisakiem z dodatkiem własnej krwi (bo podobno są bliższe właścicielowi) ale pod czas lakierowania trochę się rozmazały. Czy to ma jakiś wpływ na ich działanie? Ogólnie jestem z nich zadowolona. Cytuj
vikib Napisano 2 Października 2014 Autor Napisano 2 Października 2014 ciesze się i dziękuję za rady Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi