Gość paulinqa123 Napisano 29 Września 2014 Napisano 29 Września 2014 Siostra przyniosłą do domu dwa pięne koty. Jedną kotkę wraz z jej młodym kocurkiem. Rodzicom bardzo nie spodobał się ten pomysł, wielka afera... Czy koty ostatecznie zostaną z nami w domu na stałe ? 6 kielichów wisielec 7 monet - wygląda na to że tak, wisielec + 7 monet to długoterminowość Jak ta cała sytuacja wpłynie na atmosfere w domu ? 3 mieczy (o.) 7 buław giermek buław - no widać tutaj brak kompromisów, odrzucenie, rodzice poczuli się "zdradzeni" ,bo zostali postawienie przed faktem dokonanym, więć jeszcze jakiś czas będzie nieciekawie Cytuj
pretoria Napisano 29 Września 2014 Napisano 29 Września 2014 (edytowane) Ach z tymi rodzicami :/ W tej kwestii będę wyrozumiałą matką Mi 6 kielichów się skojarzyło z tym, że podobne zdarzenie miało miejsce w przeszłości. Nie zauważyłam wisielca On może wskazywać na zmianę ich nastawienia. Powoli, powoli będą zmieniali zdanie A w podsumie rydwan, jestem na tak W domu nieciekawie, naburmuszenie pełną parą. Takie bezsensowne gadanie rodziców... Gdyby się ich zapytało to i tak by się nie zgodzili, to co za różnica ( mam podobnie ). Edytowane 29 Września 2014 przez pretoria Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 29 Września 2014 Napisano 29 Września 2014 dokładnie tak samo siostra zrobiła z psem... ale teraz ja sie nim opiekuje, lecz wszyscy w domu go akceptują i lubią nikt chyba nie wyobraża sobie domu bez Lusi bezsensowne gadanie już było jest i pewnie jeszcze będzie Cytuj
Arcan Napisano 29 Września 2014 Napisano 29 Września 2014 Zostaną z Wami. Rodzice trochę ponarzekają, ale w końcu zaakceptują obecność kotów Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 29 Września 2014 Napisano 29 Września 2014 póki co cieżko.. dalsze negocjacje trwaja, tata poweidział że rozwali im łby a mam że je jutro wyrzuci z domu.... Cytuj
pretoria Napisano 30 Września 2014 Napisano 30 Września 2014 Dlatego nie negocjujcie, póki co w ogóle nie wchodźcie w ten temat nawet jeśli oni coś brzęczą Cytuj
Princess19891 Napisano 30 Września 2014 Napisano 30 Września 2014 Zoostaną rodzice muszą się zastanowić ale to wyjdzie tak, że nie będa ich wyrzucali, nie podejma decyzji a koty zostana bo nie bardzo bedzie mozna zrobic z nimi cos innego. Beda afery na ten temat rodzice sa wkuzreni, ze sie nie liczycie z ich zdaniem i pokauzje sie, ze poprzez rozmowe moga wam na nowo zaufac i "wybaczyc". Jednym slowem przetrawia temat ale nie ma co sie obrazac tylko postarac sie na ten temat rozmawiac albo wprost powiedziec, ze kotów nie wyrzucicie. Cytuj
Princess19891 Napisano 30 Września 2014 Napisano 30 Września 2014 Pamiętam jak ja do domu przyniosła swojego słodziaka i przez pierwsze pół godz siedziałam w łazience bo ojciec chcial ja wywalic i na drugi dzien jak na nia spojrzeli zakochali sie mam nadzieje, ze bedzie u Ciebie tak samo;) Cytuj
Trida Napisano 30 Września 2014 Napisano 30 Września 2014 Czy koty ostatecznie zostaną z nami w domu na stałe ? 6 kielichów wisielec 7 monet - Wydaje mi się, że tak, mimo wszystko. Po godzinach gadania itd ale rodzice przytakną z podkreśleniem, że Wy sie nimi zajmujecie. Jak ta cała sytuacja wpłynie na atmosfere w domu ? 3 mieczy (o.) 7 buław giermek buław - Oj bd jeszcze kłótnie i tak nieciekawie będzie. Że robicie co chcecie, w ogóle się nie słuchacie itd. Cytuj
Geranium Napisano 30 Września 2014 Napisano 30 Września 2014 Kocham kocurki, więc nie mogłam przejść obojętnie obok tego posta W tych 6 pucharach widzę po prostu dziecinną postawę siostry w oczach rodziców. Obawy o to, że to oni będą musieli przejąć nowy obowiązek. W wisielcu i 7 monetach pozostawienie sytuacji takiej, jaka jest teraz. Kolejne karty sugerują starcia i konflikty, ale mnie 7 monet osobiście pokazuje na dobrze zapowiadające się sprawy, więc moim zdaniem kocury zostaną a rodzice nawet je polubią, ale z początku nie będą tego okazywać, co by nie nadszarpnąć autorytetu Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 10 Października 2014 Napisano 10 Października 2014 Weryfikacja, koty teoretycznie zostały w domu, z tym że młody gdzieś sobie poszedł i już nie wrócił a matka się gdzies chowa po domu... rodzice sami jej szukali Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 6 Grudnia 2014 Napisano 6 Grudnia 2014 weryfikacja ostateczna: koty były u nas w domu przez jakiś czas, lecz niestety młody nie wrócił a jego matka również "poszła w swiat" po kilku dniach.. rodzice byli nie zadowoleni z tego że siostra przyprowadziła koty do domu... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi