Skocz do zawartości

uczucia na 6 miesięcy p.m

panna.marta

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

karty na 6 miesięcy od dziś -singielka, pełna nadziei, póki co nic się nie dzieje. Duża ilość kart, ale same tak szły, że można było dobierać :D

giermek denarów, świat XXI, 10 monet, 2 buław dołożone rydwan VII, as buław, król pucharów

karty takie dynamiczne, szukanie stabilizacji, harmonii, bliżej wiosny pojawi się ktoś fajny.

Napisano (edytowane)

Poznasz 2 panów ale bardziej na romans niz na zwiazek. karty sie pokauzja bardzo seksualne ale takie bez uczuc. widac chemie ale nic poza tym jeden bedzie z zagranicy i to moze byc znajomosc na dluzej przy swiecie przewaznie sie pokazuja znajomosci na dluzej. Jednak ewidentnie odleglosc miedzy wami duza bedzie. Drugi typowo na przygode, krótką.

Edytowane przez Princess19891
Napisano
uczucia na 6mce

giermek denarów, świat XXI, 10 monet, 2 buław dołożone rydwan VII, as buław, król pucharów

Chwilowo raczej znajomości, koleżeństwo niż romanse. Jakiś wyjazd Ci się moze szykować w okolicach sylwestra i tam możliwe, że kogoś poznasz wg mnie.

Zacznie się nie od tej strony, od której powinno ale później bd lepiej :)

Tak to widzę.

Do marca powinnaś być w fajnym związku :)

Napisano

myślę, że jeszcze długo będziesz żyć tak jak obecnie: praca, rodzina, własny świat. I jednocześnie od czasu do czasu się rozglądać. Póki co wielkiego bum miłosnego nie będzie. Stawiam na ostatni miesiąc (góra dwa) w tej przestrzeni czasowej, że na kogoś trafisz (król pucharów). Nie wykluczone, że poznasz go poza domem (2 buławy + rydwan).

Napisano
karty na 6 miesięcy od dziś -singielka, pełna nadziei, póki co nic się nie dzieje. Duża ilość kart, ale same tak szły, że można było dobierać :D

karty takie dynamiczne, szukanie stabilizacji, harmonii, bliżej wiosny pojawi się ktoś fajny.

-- Ja nie widzę dynamicznych kart, punktem wyjścia jest raczej opieranie się na starej znajomości, która nie ma przyszłości.

Napisano
-- Ja nie widzę dynamicznych kart, punktem wyjścia jest raczej opieranie się na starej znajomości, która nie ma przyszłości.

dla mnie rydwan i buławy są dynamiczne.

Napisano
dla mnie rydwan i buławy są dynamiczne.

-- oczywiście

-ale Rydwan i As buław to karty dołożone - dla mnie podstawą są karty wyciągnięte jako pierwsze - ale to Twój rozkład i Twój odbiór kart.

Napisano

Ja też myślę, że w półroczu, o które pytasz nic znaczącego dla uczuć się nie wydarzy. Pod koniec interesującego Cię okresu może się ktoś pojawić, choć i tu ruchu jeszcze nie widać-2 buław nadal wstrzymuje. Ale po upływie tego czasu coś ruszy i potem jest szansa na rozwój jakiejś relacji.