Iwka78 Napisano 30 Września 2014 Napisano 30 Września 2014 Witam krótkie pytanko: jak minie mi październik w pracy? królowa denarów, XIX słońce, As buław suma XX Sąd, II kapłanka - będę sumiennie wykonywać swoje obowiązki, będę się starać (jak zawsze...), odniosę chyba jakiś mały sukces... (dobrzy by było... bo mam przed sobą mega trudne zadanie i kombinuję jak się zabrać do niego, jest to duże wyzwanie dla mnie i mam nadzieję że właśnie karty pokazują, że poradzę sobie z tym) czego dotyczy ta szansa (As buław)? 8 mieczy, XV diabeł, XVII Gwiazda - Suma IV cesarz - myślę, że uda mi się właśnie rozwiązać ten konkretny problem.... zerknie ktoś? Dziękuję Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 30 Września 2014 Maestro Napisano 30 Września 2014 Październik minie Ci b.dobrze, będziesz pania na włościach, dogadasz się z kim trzeba, będzie miło,poza tym wykażesz się wiedzą i cierpliwością..Piszesz o szansie, może pojawi się nadzieja na wyjście z poważnego problemu, ale ja bym do Gwiazdy dobrała karte.. 1 Cytuj
Iwka78 Napisano 30 Września 2014 Autor Napisano 30 Września 2014 Październik minie Ci b.dobrze, będziesz pania na włościach, dogadasz się z kim trzeba, będzie miło,poza tym wykażesz się wiedzą i cierpliwością..Piszesz o szansie, może pojawi się nadzieja na wyjście z poważnego problemu, ale ja bym do Gwiazdy dobrała karte.. a no widzisz... nie wpadłam na to, aby dobrać do Gwiazdy, a teraz to już za późno.... dzięki! Cytuj
Princess19891 Napisano 30 Września 2014 Napisano 30 Września 2014 Moje pierwsze pytanie. Czy wyciągałaś 5 kart jak leci, czy może jednak zastosowałaś jakiś rozkład? Jak zastosowałaś rozkład to powinnaś opisać 1 kara np teraźniejszość, itd. Druga sprawa ja z kart Twoich sukcesu nie widzę duże nadzieje, że będzie dobrze ale czegoś nie dostrzegasz jest kobieta, która dołki pod Toba kopie ale przede wszystkim musisz sie zaczac bardziej przykladac do pracy. Szansy na sukces nie ma pokauzje sie ona jako nierealne marzenie.... Cytuj
Iwka78 Napisano 30 Września 2014 Autor Napisano 30 Września 2014 (edytowane) Moje pierwsze pytanie.Czy wyciągałaś 5 kart jak leci, czy może jednak zastosowałaś jakiś rozkład? Jak zastosowałaś rozkład to powinnaś opisać 1 kara np teraźniejszość, itd. Druga sprawa ja z kart Twoich sukcesu nie widzę duże nadzieje, że będzie dobrze ale czegoś nie dostrzegasz jest kobieta, która dołki pod Toba kopie ale przede wszystkim musisz sie zaczac bardziej przykladac do pracy. Szansy na sukces nie ma pokauzje sie ona jako nierealne marzenie.... Pytanie i trzy karty, tasowanie pytanie i kolejne 3 karty. Ja dostałam przeniesienie (taki pseudo awans bez podwyżki) na nowe stanowisko, a na moje poprzednie miejsce przyszła siostrzenica właściciela firmy, która czyta nasze skrzynki służbowe na przykład... także ma kto pode mną dołki kopać... w skrzynce nic nie wyczyta, bo nic nie ma w niej takiego, ale to rodzina i zawsze ma łatwość zrobienia pracownikowi czarnego PR... Do pracy się przykładam i się staram, tutaj nie mam sama do siebie zastrzeżeń. Wszystko mam dopilnowane. Natomiast mam trudne zadanie przed sobą - Szef 3 lata temu wysłał mnie na podstawowe szkolenie fotograficzne, teraz kazał mi kupić sprzęt foto i wymaga ode mnie zrobienia zdjęcia takiego jak robią profesjonaliści (chodzi o zdjęcie produktu, który jest chromowany, czyli jest jak lustro -odbija wszystko dookoła) i niestety nie rozumie, że szkolenie to tylko podstawy.... Finansowo nigdy nie zostałam doceniona i na to nie liczę (pracuję 4,5 roku bez podwyżki, byłam prosić o nią dwa razy... ale moje stanowisko zdaniem szefa jest stanowiskiem kosztowym (czytaj - nie jestem handlowcem...) Także faktycznie znając realia, to wszystko to mogą być karty życzeniowe... niestety.... Dziękuję bardzo. Edytowane 30 Września 2014 przez Iwka78 Cytuj
Princess19891 Napisano 30 Września 2014 Napisano 30 Września 2014 Sytuacja ciężka ale nie bez wyjścia:) Zastosuj skrypty na poprawe finansowa i poprawę w pracy i powinno pomoc;) Cytuj
Iwka78 Napisano 30 Września 2014 Autor Napisano 30 Września 2014 Sytuacja ciężka ale nie bez wyjścia:) Zastosuj skrypty na poprawe finansowa i poprawę w pracy i powinno pomoc;) dziękuję Ci bardzo:-) Cytuj
Trida Napisano 30 Września 2014 Napisano 30 Września 2014 krótkie pytanko: jak minie mi październik w pracy? królowa denarów, XIX słońce, As buław suma XX Sąd, II kapłanka Na pewno poczujesz się doceniona, atmosfera będzie sprzyjała. Czy ja wiem, czy szansa… raczej ruszenie z kopyta, nabranie tempa pewnych spraw. Power czego dotyczy ta szansa (As buław)? 8 mieczy, XV diabeł, XVII Gwiazda Jak dla mnie uda Ci się wybronąć, niemałym kosztem, z podbramkowej sytuacji. Gdzie nie bd już widziała ‘swiatełka w tunelu’ nagle oświeci Cię słup światła 1 Cytuj
Gość Euterpe Napisano 16 Października 2014 Napisano 16 Października 2014 krótkie pytanko: jak minie mi październik w pracy? królowa denarów, XIX słońce, As buław suma XX Sąd, II kapłanka na początku stabilnie, może nawet wrzucisz trochę na luzik. Pojawi się ktoś, kto lubi zwracać na siebie uwagę (nowy pracownik, stażysta) lub sama taka będziesz albo słoneczko może też mówić o pozytywnej atmosferze. As buław w połączeniu z sądem to okazja, to wyzwolenie się z czegoś (z kłopotów, zakończenie zadania, zażegnanie nieporozumienia). W kapłance znowu poczujesz spokój podobny do króla monet, z tą różnicą, że możesz się trochę bardziej skupić na sobie, częściowo się odizolujesz, staniesz się bardziej tajemnicza. czego dotyczy ta szansa (As buław)? 8 mieczy, XV diabeł, XVII Gwiazda wyzwolenia się z niewygodnych "kajdanek", spełnienie swoich marzeń, myśli o czymś... Jak masz tam jakiś problem, może uda Ci się go właśnie rozwiązać, zobaczysz odpowiedź. Cytuj
Iwka78 Napisano 31 Października 2014 Autor Napisano 31 Października 2014 ***WERYFIKACJA*** Październik minął mi spokojnie w pracy, bez żadnych spięć i problemów:-) Udało mi się też porozumieć z Szefem (co nie jest łatwe) i udało mi się na tyle zrealizować powierzone zadanie, że był zadowolony! Dziękuję wszystkim! 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi