Elke Napisano 30 Września 2014 Napisano 30 Września 2014 Podczas snu uslyszalam,jak ktos mowi moje imie,zaraz sie obudzilam,,,czy ktos bylby tak mily i wyjasnil mi co taki sen znaczy? ,,,byl to glos meski. z gory slicznie dziekuje. Cytuj
WerkaDe Napisano 30 Września 2014 Napisano 30 Września 2014 Taki sen łatwo odszukać w senniku. Usłyszenie swojego imienia we śnie może oznaczać naszą próżność, ale ogólnie zwiastuje dobre wieści Cytuj
Elke Napisano 30 Września 2014 Autor Napisano 30 Września 2014 Taki sen łatwo odszukać w senniku. Usłyszenie swojego imienia we śnie może oznaczać naszą próżność, ale ogólnie zwiastuje dobre wieści Dziekuje bardzo ,pozdrawiam. Cytuj
Gość Jacek Bartnicki Napisano 1 Października 2014 Napisano 1 Października 2014 Witam Cię gorąco (nie śpiąco) Wg mnie słyszenie Twojego imienia we śnie to zwrócenie Twojej uwagi (ktoś wołał Cię po imieniu) czyli ten ktoś: a) zna Cię ma do przekazania jakąś wiadomość tylko i wyłącznie dla Ciebie Głos był męski czyli symbolicznie może męska strona Ciebie (odpowiedzialna za decyzje, świadome myśli, logiczne myślenie), może to wskazówka do podjęcia jakichś decyzji lub kierowanie się także trochę "rozumem" i jasnym, logicznym, myśleniem. Tyle ode mnie pozdrawiam Cię i czekam na kolejne sny od Ciebie Jacek "wieczny tułacz" Cytuj
Elke Napisano 8 Października 2014 Autor Napisano 8 Października 2014 Witam Cię gorąco (nie śpiąco) Wg mnie słyszenie Twojego imienia we śnie to zwrócenie Twojej uwagi (ktoś wołał Cię po imieniu) czyli ten ktoś: a) zna Cię ma do przekazania jakąś wiadomość tylko i wyłącznie dla Ciebie Głos był męski czyli symbolicznie może męska strona Ciebie (odpowiedzialna za decyzje, świadome myśli, logiczne myślenie), może to wskazówka do podjęcia jakichś decyzji lub kierowanie się także trochę "rozumem" i jasnym, logicznym, myśleniem. Tyle ode mnie pozdrawiam Cię i czekam na kolejne sny od Ciebie Jacek "wieczny tułacz" Slicznie dziekuje Jacku za odpowiedz. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi