maja123 Napisano 30 Września 2014 Napisano 30 Września 2014 Zgubilam dokumenty na wyjeździe. Nie moge ich odnalezdz. GDZIE SA DOKUMENTY?* RYDWAN - 10 MIECZY - RYCERZ MIECZY / 9 MIECZY* Nie wiem. Jakby dobite czyms. Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 30 Września 2014 Napisano 30 Września 2014 albo moze wypadły z auta? jest to możliwe ? chyba już ich nie znajdziesz :/ Cytuj
x-latek Napisano 30 Września 2014 Napisano 30 Września 2014 Może w autobusie gdzieś zostały? Lepiej postaw karty pod pytanie czy je odnajdziesz? Cytuj
niiwa Napisano 30 Września 2014 Napisano 30 Września 2014 A byłaś z podróży z PANEM? Ewentualnie miałaś z jakimś rozmowę, spięcie itp. - Ryc.Mieczy może mieć w tym udział. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 30 Września 2014 Napisano 30 Września 2014 rydwan może wskazywać sam wyjazd. Nie wiem, gdzie byłaś, ale szukałabym w tamtym miejscu. To właśnie mogło być w miejscy, gdzie z kimś rozmawiałaś/kłóciłaś się (rycerz mieczy). 10 z 9 mieczy kojarzą mi się z pokojem do spania, ale to też mogło by być inne miejsce takie w stylu 'tam, gdzie się kończy/skończyło'. Cytuj
Czarownica Napisano 30 Września 2014 Napisano 30 Września 2014 Samo w sobie pytanie jest niezbyt weryfikowalne, ale... Wypadły w podróży, zostały tam gdzie nocowałaś i już ich nie odnajdziesz, raczej. Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 30 Września 2014 Napisano 30 Września 2014 Nie wygląda to dobrze. Karty zgineły w podróży, jakiś Pan "maczał w tym palce" być może nie specjalnie.Odłożył je na inne miejsce, a Ty sądząc że masz je nie sprawdziałaś i odjechałaś bez nich. Obawiam się,że się nie odnajdą. Cytuj
Princess19891 Napisano 30 Września 2014 Napisano 30 Września 2014 Zapytałaś gdzie są Są w aucie. Rydwan to samochód. Ewentualnie inny środek transportu, którym się przemieszczałaś. Cytuj
maja123 Napisano 1 Października 2014 Autor Napisano 1 Października 2014 Tak bylam z panem samochodem. We dwojke jechaliśmy. Musze przeszukać samochod choc nie przypominam sobie żebym miala je w aucie. Cytuj
Trida Napisano 1 Października 2014 Napisano 1 Października 2014 GDZIE SA DOKUMENTY?*RYDWAN - 10 MIECZY - RYCERZ MIECZY / 9 MIECZY* Stawiam na auto albo totalne zagubienie ich w podroży. I fruuuu rozsypały się w tym wszystkim na 4 strony świata (9 mieczy) Cytuj
maja123 Napisano 1 Października 2014 Autor Napisano 1 Października 2014 ZY SIE ZNAJDA ?* 6PUCH- 5 DEN-WISIOL/SPRAWKA* hmmm.piec den to bieda wisiol rozciaga w czasie chyba szanse marne. Choc sprawiedliwości moze rokowac ze jednak. ..... Cytuj
Trida Napisano 1 Października 2014 Napisano 1 Października 2014 Nie, wg mnie się niestety nie znajdą.... :/ Cytuj
maja123 Napisano 1 Października 2014 Autor Napisano 1 Października 2014 AKIE KONSEKWENCJE** 10 DEN - 7DEN - 5 BUL/AS DEN** jakie konsekwencje finansowe czekaja mnie z powodu utraty dokumentów w domysle czy kredyt ktoś weźmie na mnie.* Karty mowia ze chyba strat nie bę Cytuj
Trida Napisano 1 Października 2014 Napisano 1 Października 2014 Jedyne straty, wg mnie, to te za wyrobienie nowych dokumentów. Ty dzwoń do banku itd i mów jaka jest sytuacja z tym, niech Ci poblokują na razie dokumenty etc. Cytuj
Gość Gość3 Napisano 1 Października 2014 Napisano 1 Października 2014 (edytowane) Dokumentow juz nie odnajdziesz , sa w obcych rekach - jakiegos nieodpowiedzialnego Rycka,ktory je znalazl . Zapomnij o oddaniu to malo uczciwe typy , zlosiwe i o dwoch twarzach . Mniejsza o to ,na Twoje dokumenty nikt kredytu nie wezmie , chyba ze idioci beda w banku , to niewykonalne formalnie . Chyba , ze karty kredytowe zgubilas ,ale takie sprawy zglasza sie natychmiast !!! Edytowane 1 Października 2014 przez Gość3 korekta Cytuj
x-latek Napisano 1 Października 2014 Napisano 1 Października 2014 10 DEN - 7DEN - 5 BUL/AS DEN** Nie wiem co ma znaczyć ten / i te ** 1 Cytuj
SacralNirvana Napisano 2 Października 2014 Napisano 2 Października 2014 Ogolnie Rycerz Mieczy moze tu wskazywac na chaos jakis, 9 Mieczy przy Rycku na zajmowanie sie innymi sprawami. Moze jakies burzliwe rozmowy. W trakcie jazdy wypadly Ci te dokumenty. 10 Mieczy moze wskazywac na to, ze nawet nie zauwazylas tego, badz stalo sie to juz na sam koniec podrozy. Bylas zajeta gadka albo roztrzasaniem jakichs problemow, obgadywaniem czegos mocno. Z sumowania masz Moc. Z sumowania HB masz Sprawiedliwosc. Szukaj, tam, gdzie bylas, w aucie, gdzie podrozowalas ostatnio. Ale po kartach na szukanie, raczej nie znajdziesz ich. Karty w pierwszym rozkladzie tez wskazuja na ich zgubienie. 10 Mieczy odcina kwestie calkowicie. Cytuj
SacralNirvana Napisano 2 Października 2014 Napisano 2 Października 2014 Nie wiem co ma znaczyć ten / i te ** Tez sie zastanawialam. Cytuj
Czarownica Napisano 2 Października 2014 Napisano 2 Października 2014 / że chyba as denarów był dociągnięty do 5 buław, a ** to chyba omyłka za ?? ? Cytuj
maja123 Napisano 3 Października 2014 Autor Napisano 3 Października 2014 Dziękuję za wsparcie. Poszukam w aucie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi