Skocz do zawartości

dokumenty

maja123

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zgubilam dokumenty na wyjeździe. Nie moge ich odnalezdz.

GDZIE SA DOKUMENTY?*

RYDWAN - 10 MIECZY - RYCERZ MIECZY / 9 MIECZY*

Nie wiem. Jakby dobite czyms.

Gość paulinqa123
Napisano

albo moze wypadły z auta? jest to możliwe ? chyba już ich nie znajdziesz :/

Napisano

Może w autobusie gdzieś zostały?

Lepiej postaw karty pod pytanie czy je odnajdziesz?

Napisano

A byłaś z podróży z PANEM? Ewentualnie miałaś z jakimś rozmowę, spięcie itp. - Ryc.Mieczy może mieć w tym udział.

Napisano

rydwan może wskazywać sam wyjazd. Nie wiem, gdzie byłaś, ale szukałabym w tamtym miejscu.

To właśnie mogło być w miejscy, gdzie z kimś rozmawiałaś/kłóciłaś się (rycerz mieczy). 10 z 9 mieczy kojarzą mi się z pokojem do spania, ale to też mogło by być inne miejsce takie w stylu 'tam, gdzie się kończy/skończyło'.

Napisano

Samo w sobie pytanie jest niezbyt weryfikowalne, ale... Wypadły w podróży, zostały tam gdzie nocowałaś i już ich nie odnajdziesz, raczej.

Napisano

Nie wygląda to dobrze.

Karty zgineły w podróży, jakiś Pan "maczał w tym palce" być może nie specjalnie.Odłożył je na inne miejsce, a Ty sądząc że masz je nie sprawdziałaś i odjechałaś bez nich.

Obawiam się,że się nie odnajdą.

Napisano

Zapytałaś gdzie są:)

Są w aucie. Rydwan to samochód. Ewentualnie inny środek transportu, którym się przemieszczałaś.

Napisano

Tak bylam z panem samochodem. We dwojke jechaliśmy. Musze przeszukać samochod choc nie przypominam sobie żebym miala je w aucie.

Napisano
GDZIE SA DOKUMENTY?*

RYDWAN - 10 MIECZY - RYCERZ MIECZY / 9 MIECZY*

Stawiam na auto albo totalne zagubienie ich w podroży.

I fruuuu rozsypały się w tym wszystkim na 4 strony świata (9 mieczy)

Napisano

ZY SIE ZNAJDA ?*

6PUCH- 5 DEN-WISIOL/SPRAWKA*

hmmm.piec den to bieda wisiol rozciaga w czasie chyba szanse marne. Choc sprawiedliwości moze rokowac ze jednak. .....

Napisano

AKIE KONSEKWENCJE**

10 DEN - 7DEN - 5 BUL/AS DEN**

jakie konsekwencje finansowe czekaja mnie z powodu utraty dokumentów w domysle czy kredyt ktoś weźmie na mnie.*

Karty mowia ze chyba strat nie bę

Napisano

Jedyne straty, wg mnie, to te za wyrobienie nowych dokumentów.

Ty dzwoń do banku itd i mów jaka jest sytuacja z tym, niech Ci poblokują na razie dokumenty etc.

Napisano (edytowane)

Dokumentow juz nie odnajdziesz , sa w obcych rekach - jakiegos nieodpowiedzialnego Rycka,ktory je znalazl .

Zapomnij o oddaniu to malo uczciwe typy , zlosiwe i o dwoch twarzach .

Mniejsza o to ,na Twoje dokumenty nikt kredytu nie wezmie , chyba ze idioci beda w banku , to niewykonalne formalnie .

Chyba , ze karty kredytowe zgubilas ,ale takie sprawy zglasza sie natychmiast !!!

Edytowane przez Gość3
korekta
Napisano

Ogolnie Rycerz Mieczy moze tu wskazywac na chaos jakis, 9 Mieczy przy Rycku na zajmowanie sie innymi sprawami. Moze jakies burzliwe rozmowy. W trakcie jazdy wypadly Ci te dokumenty. 10 Mieczy moze wskazywac na to, ze nawet nie zauwazylas tego, badz stalo sie to juz na sam koniec podrozy.

Bylas zajeta gadka albo roztrzasaniem jakichs problemow, obgadywaniem czegos mocno.

Z sumowania masz Moc.

Z sumowania HB masz Sprawiedliwosc. Szukaj, tam, gdzie bylas, w aucie, gdzie podrozowalas ostatnio.

Ale po kartach na szukanie, raczej nie znajdziesz ich. Karty w pierwszym rozkladzie tez wskazuja na ich zgubienie. 10 Mieczy odcina kwestie calkowicie.

Napisano
Nie wiem co ma znaczyć ten / i te **

Tez sie zastanawialam.

Napisano

/ że chyba as denarów był dociągnięty do 5 buław, a ** to chyba omyłka za ??

? :lol: