Madlen_88 Napisano 1 Października 2014 Napisano 1 Października 2014 Karty na mój związek na najbliższy rok. 9 mieczy+10 kijów+ Walet Kijów+ Słońce+ 7 kijów--> Papież Trochę ograniczający związek i ciężka praca nad związkiem. Pan nieco dziecinny, "za dziecinny" i to jest przyczyną mojego niezadowolenia i uczucia ciężkości. Moim zdaniem karty wskazują na ciągłe "docieranie się", pracę nad związkiem, kompromisy, pokonywanie przeszkód. No nie będzie to sielanka.. Cytuj
Davisa Napisano 1 Października 2014 Napisano 1 Października 2014 Jesteś zazdrosna? Chodzi mi o to, czy przypadkiem nie okazujesz tego, robisz sceny, itd..? Cytuj
Beata39 Napisano 1 Października 2014 Napisano 1 Października 2014 Karty na mój związek na najbliższy rok. 9 mieczy+10 kijów+ Walet Kijów+ Słońce+ 7 kijów--> Papież Takie te karty smutne i ciężkie. Czujesz, że zostałaś sama z całymi problemami, starasz się to ciagnąć jak tylko potrafisz najlepiej, masz wrażenie że jestes odpowiedzialna za wszystko. Ale powinno być dobrze słoneczko ci przyświeca i 7 buław że bedziesz musiała temu wszystkiemu stawić czoła. A walet może oznaczać faktycznie twojego partnera który robi ten bałagan w twoim życiu. On sobie tak żyje z dnia na dzień. Może powinniście porozmawiać tak szczerze i oboje zrobić coś w tej dziedzinie. Przepraszam, jeżeli coś nie tak napisałam, cały czas się uczę. Pozdrawiam i zyczę powodzenia Cytuj
Madlen_88 Napisano 1 Października 2014 Autor Napisano 1 Października 2014 Nie jestem zazdrosna o niego. Jestem pewna jego uczuć i wierności. Męczy mnie to co napisała Beata. Miałam poukładane, dobrze zorganizowane życie, a on żyje z dnia na dzień i mi wszystko zburzył. Kocham go, ale doprowadza mnie często do szału, czasami mam wrażenie, że robi to specjalnie, żeby jak dziecko zwrócić na siebie moją uwage. Cytuj
Davisa Napisano 1 Października 2014 Napisano 1 Października 2014 No to nie wiem, czy w okolicach wiosny nie pojawi się rywal... bo tak się zastanawiam nad tym Papieżem i Pustelnikiem z podsumy....Widać, że masz serdecznie dosyć obecnego partnera. Cytuj
Trida Napisano 1 Października 2014 Napisano 1 Października 2014 Karty na mój związek na najbliższy rok. 9 mieczy+10 kijów+ Walet Kijów+ Słońce+ 7 kijów--> Papież Madlen wiesz... Jak dla mnie to będzie takie przeciąganie liny cały czas. Papież jak dla mnie sugeruje tutaj 'związek z przyzwyczajenia' niż jakieś mega wielkie uczucia itd. taki związek z rozsądku trochę. Wybacz, za mocne słowa ale po tych kartach widzę takie jakby 'siłowanie się' ze sobą. Dwa uparte charaktery, które się spotkały pod jednym dachem Słoneczko pokazuje, ze w sumie jest Ci dobrze ale Pan raczej działa pod swoje potrzeby niż pod Twoje / Wasze. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 1 Października 2014 Napisano 1 Października 2014 (edytowane) Karty na mój związek na najbliższy rok: 9 mieczy+10 kijów+ Walet Kijów+ Słońce+ 7 kijów 9 mieczy mogły pokazać Twoje wewnętrzne troski o obecną sytuację i chyba nie dzielisz się tym z wieloma osobami (świat poza forum mam na myśli). Dodatkowo karta może wskazywać na próbę odcięcia się od tego, pobycie przez jakiś czas samemu, ale ze skierowaniem myśli w inne strony. Z 10 kijami to ciężar, który możesz ledwo dźwigać i przytłacza Cię to od wewnątrz. Sama karta 10 pałek pokazuje trudy, które czasami nosimy. 2 karta w połączeniu z waletem kijów (walet czyli paź?) przywołują obraz osoby, która stara się jak może, wyciska z siebie ostatnie poty dla tej drugiej, która jest zajęta sobą. Dodatkowo ten fakt potwierdza słoneczko - spójrzcie na mnie, jestem wspaniały, zajmujcie się mną. Słońce - podobnie jak mag - lubi być w centrum uwagi. W 7 kijach widzę Twoją ciągłą walkę z jego osobą (chyba dość niedojrzałą - dwie infantylne karty wskazujące osobę). Może to też być bitwa z własnymi pragnieniami, emocjami, celami w życiu. Kto wie czy nie najdzie Cię kiedyś moment, że zapytasz samą siebie "czego ja właściwie oczekuję od siebie, jego i związku? Co mi to daje na chwilę obecną i jak się z tym czuję?" itp... Z HB masz pustelnika, a więc możesz odczuwać poczucie samotności w tej relacji. Jeszcze dodam, ze karta Słońce czasami pokazuje jeszcze wykrystalizowanie się sytuacji, przejrzenie na oczy, więc może pewnego dnia dostrzeżesz coś więcej i wtedy zaczniesz się z tym zmagać. W rozkładzie są aż trzy buławy: namiętności, pociąg do drugiej osoby, ale też zwiastują konflikty, nerwy z czego część możesz tłumić w sobie (9 mieczy + 7 buław). Edytowane 1 Października 2014 przez Euterpe Cytuj
roszpunka79 Napisano 1 Października 2014 Napisano 1 Października 2014 Wydaje mi się, że ten związek nie przetrwa próby czasu i ten rok może być Waszym ostatnim. Najbliższy czas będzie dla Was ciężki. Jeśli go przetrwacie to albo dalej będziesz się zmagać z tymi rzeczami, które rozwalają Cię obecnie albo ktoś wejdzie między Was. W 7 na końcu widać wyhamowanie energii związkowej. Może być też tak, że będziesz próbowała czy będziecie próbowali podejmować pracę nad relacją (10 buław), ale to będzie walka z wiatrakami (7 buław), bo jego natura wiecznego chłopca (paź + słońce) się nie zmieni. Cytuj
niiwa Napisano 2 Października 2014 Napisano 2 Października 2014 Karty na mój związek na najbliższy rok. 9 mieczy+10 kijów+ Walet Kijów+ Słońce+ 7 kijów -- Za dużo w tych kartach Twoich psychicznych rozterek - nie dasz już rady tego ciągnąć dalej na dotychczasowych zasadach - a z nim nie będziesz mogła po prostu cokolwiek ustalić, dojść do jakichś postanowień itp. Możesz tego nie wytrzymać i z czasem zamknąć się na niego. Nie sądzę abyś wytrzymała rok, - możecie zostać w dobrej komitywie, ale związku raczej z tego nie będzie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi