Skocz do zawartości

czy przyjaźń moze zamienic sie w milosc?

emilka5333

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dzis rozlozylam karty AW i wyszlo mi tak: cesarzowa, cesarz i kochankowie. Co to oznacza dokladniej?

No wlasnie ja zaczelal uczyc sie od niedawana.Dwie silne oosoby mysle ze przyciagaja sie bardzo ,obydwoje jak by byli para albo pracuja ze soba.ale moze to byc tez inna kobieta ,ktora ma wszystko co cesarz moglby sobie zazyczyc.Kochankowie jako karta jak mi sie wydaje ,moze byc poczatkiem zwiazku z inna kobieta ,slub oraz potomstwo. Albo poprostu nasze drogi sie rozejda ze wzgledu na to ,ze on jest juz szczesliwy w innym zwiazku.kochankowie to karta przyszlosci wie moze tak byc ze jednak stworzymy ze soba wspolny zwiazek .Przepraszam za moja interpretacje ale ja dopiero zaczynan sie uczyc.

Napisano

Witaj. Zaczynanie pytania kart od "czy" nie jest zbyt dobre, bo oczekujesz jednoznacznej odpowiedzi. Lepiej zaczynaj od np. jak potoczy się nasza znajomość, bo wykładasz trzy karty które nie dają jednoznacznej odpowiedzi, mówią co może się stać.

W pytaniu chodzi o ciebie i o niego, ja tu tej trzeciej nie widzę. Może zadaj jeszcze inne pytania, np. jak on ciebie postrzega, jak widzi wasz ewentualny związek. Może postaw rozkład partnerski. Wiele jest możliwości.

Dla mnie cesarzowa to silna kobieta, taka matka Polka, dbająca o wszystko i wszystkich. Cesarz tez jest mocnym facetem, wiedzącym czego chce w życiu, trochę taki rządzący. Wygląda, że oboje jesteście silnymi osobościami, przyciągającymi się do siebie (kochankowie). W wyniku masz śmierć, czyli coś się skończy i zacznie nowe. Dla mnie możecie być kiedyś para i wasza przyjaźń przerodzi się w głębsze uczucie. Ja tez cały czas się uczę i mam nadzieję, że dobrze je zinterpretowałam. Pozdrawiam i życzę ci powodzenia.

• Lubię to! 1
Napisano

Emilka ja rozumiem, że jesteś nowa i się nie ogarniasz wtematach, dlatego podsyłam lekturkę:

http://www.ezoforum.pl/regulaminy-dzialow/78040-regulamin-interpretacji-rozkladow.html

http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/77973-dla-poczatkujacych-i-nieznajacych-reguaminu-dzialu-interpretacji.html

http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/78662-weryfikacja-watkow.html

Na jaki czas kładłaś karty?

Jeśli zaczynasz się uczyć to stawiaj kartę dnia itd.

Jeśli chcesz wiedzieć coś poważniejszego (np uczucia) to póki co proponuję poprosić kogoś o karty.

Napisano
Na krotki czas.3do 4 tyg. Czyli prosba o wrozbe? Z pytaniem ?

Tak :) tylko dozbieraj do 10 postów.

Napisano

Tak, pytania CZY to do wahadla.

Tutaj, czy jestes poczatkujacy czy nie, potrzebna jest Twoja interpretacja. Jakakolwiek. Chociaz zadajac sobie trud, w zasadzie robisz to dla siebie. My sie tu uczymy tarota. Interpretujac swoje (i weryfikujac pozniej te rozklady) a takze interpretujac cudze rozklady (i czytajac pozniej weryfikacje tych rozkladow) - uczymy sie praktycznie tarota.

Karty dnia, jak pisala Tridunia, sa swietne. Bardzo wiele wnosza do nauki tarota.