Lena75 Napisano 3 Października 2014 Napisano 3 Października 2014 Matka, żona i pracownik Aura -KSIĘŻYC Jakieś lęki,strachy i obawy będą mnie męczyć.Mogę być przewrażliwiona i niepewna....ale chyba lepiej będę się "dogadywać z "podświadomością " dom : UMIARKOWANIE W domciu równowaga,harmonia i spokój praca; KRÓLOWA MIECZY hmmm albo odcięcie się ,zmęczenie nią...albo będę mieć do czynienia z mądrą i doświadczoną kobietą uczucia ; KOŁO FORTUNY ..czyżby jakaś niespodzianka...? HB:KOCHANKOWIE miłość,wierność...wybór,wola serca... W sumie ,nie wygląda to najgorzej:) Cytuj
Trida Napisano 3 Października 2014 Napisano 3 Października 2014 Aura -KSIĘŻYC Będziesz robiła wg mnie trochę nierealne plany związane z zakupem czegoś / wyjazdem itd. Takie palcem po wodzie pisanie ale rozmyślać będziesz. Albo plany, które się nie spełnią albo takie, które będą np. za kilka miesięcy (myślenie np. o świątecznych prezentach ) dom : UMIARKOWANIESpokój, bez rewelacji. Nawet śmiem powiedzieć, ze lekko leniwa atmosfera. praca; KRÓLOWA MIECZYPraca umysłowa, coś, nad czymś będziesz musiała się dłużej skupić i popracować raczej w spokoju. uczucia ; KOŁO FORTUNYNiespodzianka albo też takie ‘o’ tydzień jak tydzień, bez rewelacji. Raz lepiej raz gorzej. HB: KOCHANKOWIEBez nerwów, spokojnie. Będziesz się czuła bardzo dobrze i fajnie w tym tygodniu. Tak spokojnie, pewnie 1 Cytuj
Czarownica Napisano 4 Października 2014 Napisano 4 Października 2014 Aura -KSIĘŻYC chyba będziesz skupiona na swoich wewnętrznych dylematach, może to czas @, raczej brak w tym tygodniu jakiś interakcji międzyludzkich typu wypady ze znajomymi, zakupy i tak dalej, będziesz chciała mieć czas dla siebie. dom : UMIARKOWANIE po staremu, bez wzlotów i upadków, spokojnie praca; KRÓLOWA MIECZY chyba dużo może być na Twojej głowie i przez to trochę irytacji uczucia ; KOŁO FORTUNY a może mąż Ci szykuje jakąś niespodziankę, albo dla odmiany trochę się poprztykacie HB:KOCHANKOWIE postępuj jak nakazuje serce (mi się skojarzyło, żebyś nie przekładała pracowej irytacji na nastrój w domu) Spoko tydzień 1 Cytuj
emilr Napisano 5 Października 2014 Napisano 5 Października 2014 Aura -KSIĘŻYC skupisz sie na swoim wnętrzu, dopieścisz swoja duszę dom : UMIARKOWANIE zgadzam sie z Tobą: spokój i równowaga praca; KRÓLOWA MIECZY dobra karta na prace: zostanie doceniona Twoja praca, umiejętności uczucia ; KOŁO FORTUNY zmiany, cos /ktos zaskoczy HB:KOCHANKOWIE miłość 1 Cytuj
Lena75 Napisano 14 Października 2014 Autor Napisano 14 Października 2014 Weryfikacja... Spokój...spokój...i jeszcze raz spokój 1 Cytuj
Lena75 Napisano 14 Października 2014 Autor Napisano 14 Października 2014 (edytowane) Emilr...no własnie nic przynajmniej nic o czy wiem chyba ze oslepłam i czegos nie dostrzegam:) Edytowane 14 Października 2014 przez Lena75 Cytuj
Lena75 Napisano 14 Października 2014 Autor Napisano 14 Października 2014 Policzyłam jeszcze raz doliczajac Królową Mieczy...wychodzi 50... 5+0 =5 Kapłan 50-22 =28- 22 = Kochankowie... Tym razem chyba bardziej uległam Kapłanowi...stąd u mnie ten spokój Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi