Skocz do zawartości

Wybory Samorządowe. (ZWERYFIKOWANY)

Lena75

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam:)

Zapytałam kart czy mój szwagier zostanie radnym.Dodam,ze już kiedyś nim był,miał jakis czas przerwę a teraz wraca do "polityki " ;)

5 Mieczy - Królowa Monet - Rycerz Pucharów / HB Kapłan

5 Mieczy...hmm...na dwoje babka wrózyła bo oznaczają kleskę,straty jak i ofertę nowej pracy

Królowa Monet- taa..wiara w siebie i skrupulatna realizacja planów

Rycerz Pucharów -dobry nastrój,harmonijna atmosfera

Kapłan ; uzasadniony optynizm,pracowitość,uzyskanie zaufania,satysfakcjonująca praca.

No ...jak tak patrze na te karty to ,mimo że będzie ciężko ,jest szansa ze zostanie tym radnym...,ale... intuicja mi podpowiada że nie...

I czemu tu " zaufać " ? :)

Napisano
Zapytałam kart czy mój szwagier zostanie radnym.Dodam,ze już kiedyś nim był,miał jakis czas przerwę a teraz wraca do "polityki " ;)

Jakoś tego nie widzę po tych kartach.

Może się 'pokazać' ale to jeszcze nie jego czas generalnie.

• Lubię to! 1
Napisano

Ja myślę, że szwagier by bardzo chciał. Ale teraz tego nie widzę, jeszcze nie czas.

• Lubię to! 1
  • Maestro
Napisano

Zabraknie mu głosów, jakaś kobieta z listy wejdzie na jego miejsce.

• Lubię to! 1
Napisano

Będzie szedł łeb w łeb z inną kandydatką, ale nie wygra.

• Lubię to! 1
Napisano

też mnie się wydaje, że nici w tym roku ze względu na 5 mieczy na samym początku.

A pozostałe karty mogą mówić, że na jakiś czas wróci do swojej pani i spróbuje za kolejnym razem.

Napisano

Faktycznie 5 mieczy na początku robi zagwozdkę. Ale tylko na chwilę, bo jak walczy królowa z rycerzykiem to wiadomo kto tu będzie górą;). Zgadzam się z Inez.

• Lubię to! 1
  • 1 miesiąc temu...
Napisano

5 Mieczy...hmm...na dwoje babka wrózyła bo oznaczają kleskę,straty jak i ofertę nowej pracy

Królowa Monet- taa..wiara w siebie i skrupulatna realizacja planów

Rycerz Pucharów -dobry nastrój,harmonijna atmosfera

Kapłan ; uzasadniony optynizm,pracowitość,uzyskanie zaufania,satysfakcjonująca praca.

No ...jak tak patrze na te karty to ,mimo że będzie ciężko ,jest szansa ze zostanie tym radnym...,ale... intuicja mi podpowiada że nie...

I czemu tu " zaufać " ? :)

Weryfikacja

Jednak intuicja wygrala....szwagier nie został radnym...przegrał trzema glosami z innym facetem ....

• Lubię to! 1