Lena75 Napisano 3 Października 2014 Napisano 3 Października 2014 Witam:) Zapytałam kart czy mój szwagier zostanie radnym.Dodam,ze już kiedyś nim był,miał jakis czas przerwę a teraz wraca do "polityki " 5 Mieczy - Królowa Monet - Rycerz Pucharów / HB Kapłan 5 Mieczy...hmm...na dwoje babka wrózyła bo oznaczają kleskę,straty jak i ofertę nowej pracy Królowa Monet- taa..wiara w siebie i skrupulatna realizacja planów Rycerz Pucharów -dobry nastrój,harmonijna atmosfera Kapłan ; uzasadniony optynizm,pracowitość,uzyskanie zaufania,satysfakcjonująca praca. No ...jak tak patrze na te karty to ,mimo że będzie ciężko ,jest szansa ze zostanie tym radnym...,ale... intuicja mi podpowiada że nie... I czemu tu " zaufać " ? Cytuj
Trida Napisano 3 Października 2014 Napisano 3 Października 2014 Zapytałam kart czy mój szwagier zostanie radnym.Dodam,ze już kiedyś nim był,miał jakis czas przerwę a teraz wraca do "polityki " 5 Mieczy - Królowa Monet - Rycerz Pucharów / HB Kapłan Jakoś tego nie widzę po tych kartach. Może się 'pokazać' ale to jeszcze nie jego czas generalnie. 1 Cytuj
d@neczka Napisano 3 Października 2014 Napisano 3 Października 2014 Ja myślę, że szwagier by bardzo chciał. Ale teraz tego nie widzę, jeszcze nie czas. 1 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 3 Października 2014 Maestro Napisano 3 Października 2014 Zabraknie mu głosów, jakaś kobieta z listy wejdzie na jego miejsce. 1 Cytuj
afercia Napisano 5 Października 2014 Napisano 5 Października 2014 Również wydaje mi się ze nie tym razem 1 Cytuj
emilr Napisano 5 Października 2014 Napisano 5 Października 2014 Witam:)Zapytałam kart czy mój szwagier zostanie radnym.Dodam,ze już kiedyś nim był,miał jakis czas przerwę a teraz wraca do "polityki " 5 Mieczy - Królowa Monet - Rycerz Pucharów / HB Kapłan Będzie szedł łeb w łeb z inną kandydatką, ale nie wygra. 1 Cytuj
Gość Euterpe Napisano 5 Października 2014 Napisano 5 Października 2014 też mnie się wydaje, że nici w tym roku ze względu na 5 mieczy na samym początku. A pozostałe karty mogą mówić, że na jakiś czas wróci do swojej pani i spróbuje za kolejnym razem. Cytuj
roszpunka79 Napisano 6 Października 2014 Napisano 6 Października 2014 Faktycznie 5 mieczy na początku robi zagwozdkę. Ale tylko na chwilę, bo jak walczy królowa z rycerzykiem to wiadomo kto tu będzie górą. Zgadzam się z Inez. 1 Cytuj
Lena75 Napisano 17 Listopada 2014 Autor Napisano 17 Listopada 2014 Witam:)Zapytałam kart czy mój szwagier zostanie radnym.Dodam,ze już kiedyś nim był,miał jakis czas przerwę a teraz wraca do "polityki " 5 Mieczy - Królowa Monet - Rycerz Pucharów / HB Kapłan 5 Mieczy...hmm...na dwoje babka wrózyła bo oznaczają kleskę,straty jak i ofertę nowej pracy Królowa Monet- taa..wiara w siebie i skrupulatna realizacja planów Rycerz Pucharów -dobry nastrój,harmonijna atmosfera Kapłan ; uzasadniony optynizm,pracowitość,uzyskanie zaufania,satysfakcjonująca praca. No ...jak tak patrze na te karty to ,mimo że będzie ciężko ,jest szansa ze zostanie tym radnym...,ale... intuicja mi podpowiada że nie... I czemu tu " zaufać " ? Weryfikacja Jednak intuicja wygrala....szwagier nie został radnym...przegrał trzema glosami z innym facetem .... 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi