panna.marta Napisano 4 Października 2014 Napisano 4 Października 2014 Potrzebuję moim ubiegłorocznych wyników badań. Szukałam w domu i przepadły. Gdzie są wyniki moich badań dotyczące schorzenia x z ubiegłego roku? 3 mieczy, moc VIII, 8 denarów 3 mieczy może jakaś strata?może gdzieś je zgubiłam moc i 8 denarów. Niby mam swój kartonik z dokumentami na szafce, gdzie leżą kosmetyki może tam gdzieś się zaczepiła kartka o kartkę. Sama nie wiem. Pomóżcie Jak znajdę to od razu zweryfikuję. Cytuj
Czarownica Napisano 4 Października 2014 Napisano 4 Października 2014 W Twoim pokoju, w Twoich papierach, być może przez przypadek tych, dotyczących pracy. Ale nie w jakimś "dziwnym" miejscu, spróbuj też jeszcze raz przeszukać tam gdzie już sprawdzałaś. Jeszcze mi przyszło do głowy, że jeśli pracujesz w biurze i masz tam swoje miejsce, jakieś segregatory/teczki to też może być tam, bo w podsumach jest m.in Rydwan. 1 Cytuj
panna.marta Napisano 4 Października 2014 Autor Napisano 4 Października 2014 W Twoim pokoju, w Twoich papierach, być może przez przypadek tych, dotyczących pracy. Ale nie w jakimś "dziwnym" miejscu, spróbuj też jeszcze raz przeszukać tam gdzie już sprawdzałaś. Jeszcze mi przyszło do głowy, że jeśli pracujesz w biurze i masz tam swoje miejsce, jakieś segregatory/teczki to też może być tam, bo w podsumach jest m.in Rydwan. może ewentualnie biurko Cytuj
gucio19 Napisano 4 Października 2014 Napisano 4 Października 2014 A mi na mysl przyszla jakas szafka lub szafa... miejsce w ktorym mozesz miec wlasnie papiery lub w ogole jakies rupiecie... Cytuj
panna.marta Napisano 4 Października 2014 Autor Napisano 4 Października 2014 weryfikacja - uff udało się, przeszukałam jeszcze raz od nowa kartonik z napisem praca i tam na dole był wynik mojego badania a co najśmieszniejsze przyczepiony był kupon zniżkowy do mohito xD (moc). Musiałam włożyć wyniki badań przez pomyłkę nie do tego pudełka co trzeba. Dziękuję za szybkie wpisy 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi