SacralNirvana Napisano 4 Października 2014 Napisano 4 Października 2014 Ogolny nastroj tygodnia - 5 Bulaw + III Cesarzowa ---> VIII Sprawidliwosc, HB VIII Sprawiedliwosc No bedzie sie dzialo. Przygotowania do wyjazdu itd. Wyjazd w piatek. Dom/rodzina - XIII Smierc + 4 Bulaw ---> XVII Gwiazda, HB XVII Gwiazda i VIII Sprawiedliwosc Ferie sa, odpoczynek i wyjazd do PL. Finanse - Paz Monet + II Kaplanka, 9 Monet ---> XVI Wieza, HB XI Moc i II Kaplanka Tu jakby mialo byc dobrze. Moze jednak eks dolozy sie do dzieci jakos. To byloby mega zaskoczenie, ale kto wie. Uczucia - Krol Bulaw + Rycerz Kielichow, XX Sad ---> XII Wisielec, HB XX Sad i II Kaplanka No mam sie spotkac z panem. Niespodzianka - 6 Monet, 5 Bulaw, III Cesarzowa ---> II Kaplanka, HB XIV Umiarkowanie i V Papiez Tu ciekawie. Jakby wspolpraca z kims, ale taka dosc mocno zywiolowa. Cytuj
Ceres Napisano 4 Października 2014 Napisano 4 Października 2014 Ogolny nastroj tygodnia - 5 Bulaw + III Cesarzowa ---> VIII Sprawidliwosc, HB VIII Sprawiedliwosc No bedzie sie dzialo. Przygotowania do wyjazdu itd. Wyjazd w piatek. Będziesz się uwijać jak pszczółka w ulu Dom/rodzina - XIII Smierc + 4 Bulaw ---> XVII Gwiazda, HB XVII Gwiazda i VIII SprawiedliwoscFerie sa, odpoczynek i wyjazd do PL. Skojarzyło mi się ze zmianą lokalizacji, pobytu Finanse - Paz Monet + II Kaplanka, 9 Monet ---> XVI Wieza, HB XI Moc i II KaplankaTu jakby mialo byc dobrze. Moze jednak eks dolozy sie do dzieci jakos. To byloby mega zaskoczenie, ale kto wie. Pieniążki niespodziewane albo większe niż się spodziewałaś. Uczucia - Krol Bulaw + Rycerz Kielichow, XX Sad ---> XII Wisielec, HB XX Sad i II KaplankaNo mam sie spotkac z panem. Odżyje jakaś twoja stara znajomość ( z buławianym) Niespodzianka - 6 Monet, 5 Bulaw, III Cesarzowa ---> II Kaplanka, HB XIV Umiarkowanie i V PapiezTu ciekawie. Jakby wspolpraca z kims, ale taka dosc mocno zywiolowa. Coś co sobie zaplanowałaś ci się uda, będziesz usatysfakcjonowana Cytuj
Trida Napisano 5 Października 2014 Napisano 5 Października 2014 Ogolny nastroj tygodnia - 5 Bulaw + III Cesarzowa ---> VIII Sprawidliwosc, HB VIII Sprawiedliwosc Kolejny tydzień na plus dla Ciebie chociaż ten może być lekkonerwowy, zabiegany, energiczny. Dom/rodzina - XIII Smierc + 4 Bulaw ---> XVII Gwiazda, HB XVII Gwiazda i VIII Sprawiedliwosc Tutaj jakiś mały reset, zmiana miejsca ale nadal rodzinnie i domowo. Będziesz nadal sprawowała pieczę nad wszystkim. Finanse - Paz Monet + II Kaplanka, 9 Monet ---> XVI Wieza, HB XI Moc i II Kaplanka Będziesz musiała każdy wydatek zaplanować, nie szalej, co byś nie straciłą z adużo. Skojarzyło mi się też z tą wieżą jakieś złodziejstwo, kradzież etc. Uczucia - Krol Bulaw + Rycerz Kielichow, XX Sad ---> XII Wisielec, HB XX Sad i II Kaplanka Spotkanie z kimś równie energicznym i przychylnym. Niespodzianka - 6 Monet, 5 Bulaw, III Cesarzowa ---> II Kaplanka, HB XIV Umiarkowanie i V Papiez Nowe informacje dla Ciebie. Wymiana doświadczeń. Sporo będziesz musiała zapamiętać. Skojarzyło mi się, żebyś na spotkanie / warsztaty zabrała dyktafon, o ile jest możliwość nagrywania. Udanego tygodnia 1 Cytuj
emilr Napisano 5 Października 2014 Napisano 5 Października 2014 (edytowane) Ogolny nastroj tygodnia - 5 Bulaw + III Cesarzowa ---> VIII Sprawidliwosc, HB VIII Sprawiedliwosc będziesz w centrum zainteresowanie, dużo ruchu, zadowolenie. Dom/rodzina - XIII Smierc + 4 Bulaw ---> XVII Gwiazda, HB XVII Gwiazda i VIII Sprawiedliwosc Regeneracja sił, spokój, sielanka Finanse - Paz Monet + II Kaplanka, 9 Monet ---> XVI Wieza, HB XI Moc i II Kaplanka dobrze, stabilnie, niespodziewany dopływ gotówki Uczucia - Krol Bulaw + Rycerz Kielichow, XX Sad ---> XII Wisielec, HB XX Sad i II Kaplanka fajnie, skoro spotkanie w planach ( z Buławianym) to bedzie przyjemnie, radosnie, romantycznie. Pełnia zadowolenia. Niespodzianka - 6 Monet, 5 Bulaw, III Cesarzowa ---> II Kaplanka, HB XIV Umiarkowanie i V Papiez Coś pozytywnego, może jakaś wycieczka, spacer? Ktoś się moze też koło Ciebie zkaręcic:) Edytowane 5 Października 2014 przez emilr 1 Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 5 Października 2014 Napisano 5 Października 2014 Ogolny nastroj tygodnia - 5 Bulaw + III Cesarzowa ---> VIII Sprawidliwosc, HB VIII Sprawiedliwosc Troche nerwowka, duzo na glowie ale potem odpoczynek Dom/rodzina - XIII Smierc + 4 Bulaw ---> XVII Gwiazda, HB XVII Gwiazda i VIII Sprawiedliwosc Jak mowisz,powrot do domu, smierc tez mi sie kojarzy z podroza Finanse - Paz Monet + II Kaplanka, 9 Monet ---> XVI Wieza, HB XI Moc i II Kaplanka Wydaje mi sie, ze w kaplance jakis niespodziewany przyplyw albo wydatek gotowki. O czyms nie wiesz. Ja bym sie jednak szykowala na wydatek Uczucia - Krol Bulaw + Rycerz Kielichow, XX Sad ---> XII Wisielec, HB XX Sad i II Kaplanka Pod koneic tygodnia spotkanie z panem Niespodzianka - 6 Monet, 5 Bulaw, III Cesarzowa ---> II Kaplanka, HB XIV Umiarkowanie i V Papiez Mi to sie laczy z finansami. Chyba komus pomozesz. 1 Cytuj
SacralNirvana Napisano 6 Października 2014 Autor Napisano 6 Października 2014 Dzieki kochane Oczywiscie weryfikacja odpowiednio nastapi. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 6 Października 2014 Napisano 6 Października 2014 Ogolny nastroj tygodnia - 5 Bulaw + III Cesarzowa dużo energii, ruchu, dbania o siebie i najbliższych, zabieganie, ale z rozsądkiem, może nawet podjęcie jakiejś decyzji, będziesz górą Dom/rodzina - XIII Smierc + 4 Bulaw zaprosiłaś już kogoś na ten tydzień? Może ktoś sam wpadnie niezaproszony? Śmierć to naturalne zmiany, które można przewidzieć, zaś 4 buławy pokazują mi radosną atmosferę w czterech ścianach. Może więc wydarzy się coś, z czego będą się cieszyć domownicy i Ty. Wyżej miałaś cesarzową, a ona do nieszczęśliwych nie należy. Finanse - Paz Monet + II Kaplanka, 9 Monet pazik monet może i nie ma wiele, ale zawsze coś w swej kieszeni znajdzie Na początku będziesz zadowolona ze swoich zarobków, oszczędności. Możesz zaoszczędzić albo wydawać pieniądze na coś związanego z ezoteryką (kapłanka). W 9 monetach możesz wydać trochę na siebie (+ cesarzowa) albo na coś do domu (+ cesarzowa + 4 buławy). W każdym bądź razie karty masz bardzo optymistyczne, głodować nie będziesz Uczucia - Krol Bulaw + Rycerz Kielichow, XX Sad w uczuciach zaznacza się pan, który ma temperament. Na początku będzie na coś oczekiwał, a później sam wyjdzie z jakąś propozycją. Masz tutaj aż dwie męskie karty, więc pan będzie wiódł tutaj prym (a Ty będziesz z tego zadowolona: cesarzowa + 4 buławy), nie oderwiesz się od niego. W sądzie, dzięki tej wiadomości, którą niesie rycerz pucharów, możesz poczuć ulgę, wybawienie, oczyszczenie, oderwanie od ziemi. Niespodzianka - 6 Monet, 5 Bulaw, III Cesarzowa coś dostaniesz (pewnie ta wiadomość od rycerza wyżej ) i może to na jakiś czas zburzyć dotychczasowy porządek, ale da Ci to sporo satysfakcji, spełnienia, poczucia się jak kobieta. Nawet jak coś wyjdzie z pod Twojej kontroli, szybko wróci na swoje miejsce. Cytuj
roszpunka79 Napisano 6 Października 2014 Napisano 6 Października 2014 Ogolny nastroj tygodnia - 5 Bulaw + III Cesarzowa ---> VIII Sprawidliwosc, HB VIII Sprawiedliwosc No widać tu, że zakasasz rękawy i tydzień będzie bardzo intensywny, zarówno pod względem działań, ale też emocji. I jeśli chodzi o te emocje to ja tu widzę jakąś niepewność, podenerwowanie. Może tu wyszedł stres w związku ze spotkaniem z tym panem. Możesz się zastanawiać jak Cię odbierze jako kobietę ( w sensie już tak na żywca ). Dom/rodzina - XIII Smierc + 4 Bulaw ---> XVII Gwiazda, HB XVII Gwiazda i VIII Sprawiedliwosc A te karty to dla mnie zagadka. Albo nic się nie zmieni, albo wszystko się zmieni . Zgadzam się, że tu mogła pokazać się chwilowa zmiana czterech ścian. Pod względem rodzinnym pozytywnie. Finanse - Paz Monet + II Kaplanka, 9 Monet ---> XVI Wieza, HB XI Moc i II Kaplanka A tutaj jakbyś miała przytulić jakiś dodatkowy grosz. Tak mi się tu kapłanka skojarzyła, że może dorobisz jakimiś usługami ezo. Uczucia - Krol Bulaw + Rycerz Kielichow, XX Sad ---> XII Wisielec, HB XX Sad i II Kaplanka Ożywienie relacji, ale w sensie przełożenia jej na grunt realny, jeśli do tej pory była ona wirtualna, czyli wspomniane przez Ciebie spotkanie z panem. Pan tu jawi się jako bardzo pozytywnie „ustosunkowany” . Co może dobrze zrobić Twoim emocjom (ockniesz się), ale też Twojemu poczuciu kobiecości ( 2 razy masz cesarzową). Niespodzianka - 6 Monet, 5 Bulaw, III Cesarzowa ---> II Kaplanka, HB XIV Umiarkowanie i V Papiez A mnie się tu skojarzyły skrajnie mieszane emocje w związku z jakąś relacją. 1 Cytuj
SacralNirvana Napisano 19 Października 2014 Autor Napisano 19 Października 2014 Weryfikuje Ogolny nastroj tygodnia - 5 Bulaw + III Cesarzowa ---> VIII Sprawidliwosc, HB VIII Sprawiedliwosc[/color][/b] No bedzie sie dzialo. Przygotowania do wyjazdu itd. Wyjazd w piatek. Dzialo sie bardzo duzo. Testy psychologiczne, kwestie zawodowe, paszport dla corki robiony na ostatnia chwile, bo okazal sie niewazny. Dom/rodzina - XIII Smierc + 4 Bulaw ---> XVII Gwiazda, HB XVII Gwiazda i VIII SprawiedliwoscFerie sa, odpoczynek i wyjazd do PL. Wyjazd sie zaznaczyl. Finanse - Paz Monet + II Kaplanka, 9 Monet ---> XVI Wieza, HB XI Moc i II KaplankaTu jakby mialo byc dobrze. Moze jednak eks dolozy sie do dzieci jakos. To byloby mega zaskoczenie, ale kto wie. Byl gest ze strony przyjaciela i dodatkowo dorobilam sobie kartami na wyjezdzie. Uczucia - Krol Bulaw + Rycerz Kielichow, XX Sad ---> XII Wisielec, HB XX Sad i II KaplankaNo mam sie spotkac z panem. Bylo spotkanie, ale pan wylozyl sie na calej linii, zawiodl i nie mialam ochoty dalej sie z nim spotykac. Znajomosc chwilowo zawieszona. Nie do konca pasuje mi to wszystko. Niespodzianka - 6 Monet, 5 Bulaw, III Cesarzowa ---> II Kaplanka, HB XIV Umiarkowanie i V PapiezTu ciekawie. Jakby wspolpraca z kims, ale taka dosc mocno zywiolowa. No tu moj przyjaciel sensei zaskoczyl mnie bardzo pozytywnie na tych warsztatach. Okazalo sie, ze pozytywny odbior przez neta byl jak najbardziej sluszny. Bardzo cieply, serdeczny czlowieczek, w dodatku duzo pozytywniejszy niz odbieralam go wlasnie netowo, wiec zaskoczenie pozytywne bardzo. Dziekuje wszystkim za interpretacje 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi