Gość paulinqa123 Napisano 5 Października 2014 Napisano 5 Października 2014 Hey Chciałam wypróbować sprawdzalność klasyków na odpowiedzi TAK lub NIE. Będę losować po trzy karty, przewaga koloru czerwonego będzie świadczyć o odpowiedzi twierdzącej TAK, a czarnego przeczącej NIE Proszę o zadawanie pytań typu 'kiedy' i późniejszą weryfikację, lub pytań z przeszłości które możecie już zweryfikować, a ja będę dawać odpowiedzi TAK lub NIE Podobnie jak PRETORIA w swoich pdoobnych wątkach proszę o same pytania, chyba, że ktoś nie czuje się "związany" ze swoim nickiem więc wtedy proszę o imię. Jeśli chodzi o osoby trzecie proszę podać imię w takiej w formie w jakiej używacie imienia tej osoby - kiedy o niej myslicie.
Trida Napisano 5 Października 2014 Napisano 5 Października 2014 A to dam Ci dla ćwiczenia kilka pytań o przeszłość W zależności jak się sprawdzą to zadam pytania o najbliższą przyszłość 1. Czy Trinia była w tym miesiącu (październik) w Warszawie? 2. Czy widziałam się z Czarną (Marta) we wrześniu? Na razie te dwa tak na rozgrzewkę
Gość anhana Napisano 5 Października 2014 Napisano 5 Października 2014 To ja też ;d skoro w ramach ćwiczenia Czy widziałam się w tym tygodniu z Konradem ? Czy zobaczę się w tym miesiącu z Pawłem ? Nie bardzo wiem o co chodzi z tym pytaniem kiedy, więc jak by ci to drugie pytanie nie odpowiadało to daj znac.
Czarownica Napisano 5 Października 2014 Napisano 5 Października 2014 1. Czy widziałam się w piątek z Sebą? 2. Czy byłam w piątek na uczelni?
Czarownica Napisano 5 Października 2014 Napisano 5 Października 2014 1. Nie, choć gdybałam o tym 2. tak
Gość paulinqa123 Napisano 5 Października 2014 Napisano 5 Października 2014 aj a wlasnie z tym pytaneim mialam problem, bo wyskoczyla mi karta z talii ktora byla czarna, potem dobralam czarna i dwie czerwone, czyli wychodzilo na rowno, moglam jeszcze jedną dociągnąć ale oki
Gość anhana Napisano 5 Października 2014 Napisano 5 Października 2014 To ja jeszcze bo mnie Czarownica zainspirowała. 3. Czy byłam w piątek na uczelni ? 4. Czy widziałam się w tym tygodniu z Ewą ?
Gość anhana Napisano 5 Października 2014 Napisano 5 Października 2014 3. Nie byłam na uczelni. 4. Zgadza się
Czarownica Napisano 5 Października 2014 Napisano 5 Października 2014 Można dalej? Czy będę jutro w Krakowie? Czy mam psa?
Trida Napisano 6 Października 2014 Napisano 6 Października 2014 1. Czy Trinia była w tym miesiącu (październik) w Warszawie? - Tak2. Czy widziałam się z Czarną (Marta) we wrześniu? - Tak Niestety i tu i tu nie Będę dopiero jutro w Warszawie (a pytałam o przeszłość) a we wrześniu miałam się spotkać z Martą ale do spotkania nie doszło w końcu.
Czarownica Napisano 6 Października 2014 Napisano 6 Października 2014 1.tak2.nie Bingo oby dwa 1.Czy odebrałam już wyniki badań krwi? 2.Czy byłam dziś na uczelni?
Gość paulinqa123 Napisano 6 Października 2014 Napisano 6 Października 2014 odpowiem po polnocy, lece za chwile do pracy.
Ciastko08 - Klaudia G. Napisano 6 Października 2014 Napisano 6 Października 2014 Ok dziewczyny, fajny temat, ale mimo wszystko proszę, żeby pytania były do zweryfikowania na szybko. Starajmy się unikać pytań o daleką przyszłość 1. Czy mam psa ? 2. Czy mam kota ?
Gość paulinqa123 Napisano 8 Października 2014 Napisano 8 Października 2014 Bingo oby dwa 1.Czy odebrałam już wyniki badań krwi? 2.Czy byłam dziś na uczelni? 1. tak 2. 06.10 nie byłas
Gość paulinqa123 Napisano 8 Października 2014 Napisano 8 Października 2014 Ok dziewczyny, fajny temat, ale mimo wszystko proszę, żeby pytania były do zweryfikowania na szybko.Starajmy się unikać pytań o daleką przyszłość 1. Czy mam psa ? 2. Czy mam kota ? 1. nie 2. zdecydowanie tak
Czarownica Napisano 9 Października 2014 Napisano 9 Października 2014 1. tak2. 06.10 nie byłas 1. Nie, jedynie wiem, że są już do odebrania 2. Zgadza się
Ciastko08 - Klaudia G. Napisano 9 Października 2014 Napisano 9 Października 2014 1. Tak mam psa 2. Tak mam kota
Rekomendowane odpowiedzi