Skocz do zawartości

moj pazdziernik

panna.marta

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

singielka, pracujaca ale myslaca o zmianach

1) miłość:

moc VIII, giermek buław, 4 mieczy dołożone król mieczy

dam sobie spokój z romansowanie,, zajmę się sobą

2) praca:

giermek denarów, 10 denarów, głupiec dołożyłam sąd ostateczny XX, as kielichów, król buław

chyba wpadną dodatkowe pieniążki, nie małe :D

3) zdrówko:

10 buław, 3 kielichy, giermek buław

będzie duże zmęczenie, 3 kiele wyczytałam gdzie, że wskazują na narządy rodne- muszę uważać.

4) dom:

rydwan VII, 4 kielichy, 3 denary

dobrze, może jakieś podróże i wyjazdy z domu?

5) otoczenie, znajomi:

mag I, świat XXI, 3 mieczy

odcięcie się od pewnych ludzi, spraw

6) zaskakujące wydarzenie:

wypadła królowa pucharów

as denarów, 7 denarów, rycerz mieczy dołożone diabeł XV

może długo będę czekała na wypłatę?

z góry dziękuję za wszystkie wpisy!

Napisano
1) miłość:

Tak, nic z tego nie będzie. Moc mi kiedyś pokazała brak zainteresowania z mojej strony/brak aktywności w tych sprawach, mimo sprzyjajających okazji. Za bardzo byłem wtedy przejęty swymi sprawami.

2) praca:

giermek denarów, 10 denarów, głupiec dołożyłam sąd ostateczny XX, as kielichów, król buław

A może jakiś awans? Całkiem fajne karty.

3) zdrówko:

będzie duże zmęczenie, 3 kiele wyczytałam gdzie, że wskazują na narządy rodne- muszę uważać.

E tam, w innej książce znowu wyczytałabyś z kolei co innego. Ja tu nie widzę jakichś większych sensacji ze zdrowiem. Codzienny stres, jakieś jeszcze może dolegliwości, które nie są Ci nowością.

4) dom:

Chyba będziesz “wyrywać” się z domu kiedy będzie trzeba lub nie trzeba. W domu nic specjalnego, chociaż możesz wykorzystać ten domowy czas i zająć się czymś konkretnym (3 Monety).

5) otoczenie, znajomi:

Ktoś Ci zaimponuje/czy zauroczy w jakiś sposób, ale pójdzie później w świat. Zdasz sprawę z tego, że na bliższe nawiązanie znajomości nie masz szans. To nie musi być ktoś w realnym świecie, może ktoś z telewizorni, czy jakoś tam.

wypadła królowa pucharów

Przy przypływie kasy Ci/okazji na kasę będziesz starała się może coś wyjaśnić w tym Rycerzu M. Może troszkę zakotłować się na tym tle. Czy to będzie w pracy, czy w urzędzie, czy gdzie indziej to nie wiem.

Napisano

1) miłość:

na pierwszy rzut oka rzucają się tutaj panowie: giermek i król. Z jakiego jesteś żywiołu? Jeśli z ognia (baran, lew, strzelec), giermek może mówić o Tobie jako o osobie jeszcze młodej.

na początku możesz być bardziej powściągliwa w tej kwestii, możesz poczuć więcej spokoju. Dalej:

a - paź buław jako chłopak: możesz spotkać młodego, przystojnego, mającego w sobie dużo energii młodzieńca

b - paź buławo jako Ty: znowu obudzi się w Tobie zapał do działania, chciałabyś niektóre sprawy przyśpieszyć

W 4 mieczach znowu się wyciszysz, przemyślisz kilka spraw i pojawi się bierność w działaniu. Może nawet poczujesz, że zamykasz się na świat zewnętrzny, przynajmniej duchem, ale tylko po to, aby zrobić porządek z myślami, planami, marzeniami. W królu mieczy może zjawić się pan, którego znałaś wcześniej. Kojarzy mi się z człowiekiem opanowanym, takim, który kilka razy pomyśli zanim coś powie. No jest już bardziej dojrzały od giermka buław, może Cię czegoś nauczy nowego.

2) praca:

w pracy aż miło :) W tym giermku starasz się jak możesz, poświęcasz sporo własnej uwagi, potrafisz się skupić i wykonywać dokładnie powierzone Ci obowiązki. Widać, że na początku osiągniesz zadowolenie, chyba nawet czujesz się tam jak w domu, może ona być już dla Ciebie pewna (wiesz, że Cię nie wywalą). Jeżeli miałaś zakończyć jakiś projekt, teraz może się to udać (dziesiątka jako koniec + sąd). Zdaje się, że jesteś nią usatysfakcjonowana :) W ostatnich trzech kartach widać, że wydarzy się coś już nowego. W sądzie nastąpi na to otwartość, wyzwolisz się z czegoś starego. W asie kielichów w połączeniu z królem buław widziałabym uczucia wywołane nowym panem (wcześniej w miłości miałaś króla mieczy - to może być ta sama osoba).

3) zdrówko:

i znowu młody pan na końcu :) uważaj pod koniec tego miesiąca, aby nie przegapić okazji :P

na starcie może coś Cię przygnieść: przeziębienie, zbyt duża ilość zjedzonego pokarmu, kac (+ 3 kielichy)...

Ale dalej widać jak będziesz tętnić zdrowiem, energią. Większej choroby nie widzę.

4) dom:

też pomyślałam o wyjeździ, ale nie wszyscy mogą być z niego zadowoleni. Rydwan mówi o pewnych zmianach, zakrętach na drodze życia. Może będzie trzeba obrać inny kierunek działania. W 4 kielichach kto wie czy ktoś się nie obrazi, zechce pobyć samemu, nie zechce przyjąć wyciągniętej do niego ręki. W 3 denarach już jest lepsze porozumienie, dbanie o to, co jest i co być może, staranie się o dobre relacje z pozostałymi.

5) otoczenie, znajomi:

chyba postawisz na oddalenie... w magu zadbasz bardziej o własny interes, w świecie no cóż... masz już swój świat. W 3 mieczach możesz usłyszeć kilka nie miłych słów.

wypadła królowa pucharów

pojawi się cenna szansa. Jeżeli wcześniej szykowałaś pod coś grunt, teraz doczekasz się owoców. Może to być jak najbardziej związane z pewnym panem (tutaj rycerz, wcześniej królowie i giermki). Diabełek może tutaj mówić, że od razu poczujesz do niego pożądanie, będzie ciężko się mu oprzeć. Nagły przypływ ciepła :)

Rycerz mieczy z diabłem może też mówić o nagłym pokrzyżowaniu planów w czymś na co długo czekałaś (as + 7 denarów), więc miej oczy szeroko otwarte.

Napisano

1) miłość:

Raczej nic ciekawego. Jakieś podrygi, smsy ale bez realnych spotkań czy deklaracji.

2) praca:giermek denarów, 10 denarów, głupiec dołożyłam sąd ostateczny XX, as kielichów, król buław

Chyba mała podwyżka się szykuje ;)

Na pewno skupiona na pracy, dodatkowe pieniążki.

3) zdrówko:10 buław, 3 kielichy, giermek buław

Przeziębienie jak nic. Uważaj na siebie.

4) dom:

Remont Ci się nie szykuje?

Stabilnie.

5) otoczenie, znajomi:

Jakieś imprezy i w mniejszym gronie przy piwku i w większym typu dymówka. 3 mieczy sugerowałaby mi tutaj rozmowy w kilka osób takie ożywione, mocną wymianę zdań.

wypadła królowa pucharów

Wydarzenia raczej żadnego nie będzie takiego zapierającego dech w piersiach ale może jakieś informacje o kimś (plotki ploteczki ;))

Napisano

singielka, pracujaca ale myslaca o zmianach

1) miłość:

dam sobie spokój z romansowanie,, zajmę się sobą

Moze bedzie Cie nosilo, bedziesz nastawiona na znalezienie milosci albo nawet konkretna osobe, ale cos[ktos] Twoj zapal ostudzi

2) praca:

chyba wpadną dodatkowe pieniążki, nie małe :D

A Moze za sprawa faceta pojawi się szansa na lepsza prace? Lub dostaniesz prezent od mezczyzny

3) zdrówko:

opcja 1:może będziesz poddenerwowana i zaczniesz zajadać stres

opcja 2:odwiedzisz dentystę

opcja 3: przeziebisz się, lub jakas alergia Cie zlapie

4) dom:

dobrze, może jakieś podróże i wyjazdy z domu?

Może ktoś z daleka Cię odwiedzi albo sama się do kogos wybierzesz-ale chyba nie będziesz szczęśliwa z tej wizyty

5) otoczenie, znajomi:

odcięcie się od pewnych ludzi, spraw

duzo rozmow:))

wypadła królowa pucharów

nie mam pojęcia, może bedziesz miala na cos szanse ale niespodziewanie plany się pokrzyzuja i trzeba bedzie to przelozyc, poczekac ( gdzies wyzej tez pisalam cos o szansie, moze to będzie coś związanego z tym pytaniem:)

może długo będę czekała na wypłatę?

z góry dziękuję za wszystkie wpisy!