Gloster Posted October 7, 2014 Share Posted October 7, 2014 Witam. Delikatnie mówiąc, przez ostatnie czasy zaniedbałem się, a przez najbliższe tygodnie będę musiał pochłonąć mnóstwo wiedzy . Brakuje mi regularnego snu , koncentracji , pamięci lepszego samopoczucia itd . W związku z tym postanowiłem zakupić zioła. W czasie zamawiania wszystko wydawało mi się piękne i przeźroczyste xD ale jak dostałem przesyłkę to się okazało , że nie mam zielonego pojęcia co z czym łączyć , ile i kiedy tego stosować . Są to takie substancje : 1. Gotu kola (hydrocotyle asiatica) 2. Griffonia simplicifolia 30% ekstrakt 200mg (chyba jest to 5htp) 3. Żeń-Szeń Syberyjski (eleutheroccocus senticoocus) 4. Brahmi (bacopa monnieri ) 5. Mucuna 40% ekstrakt indie (mucuna pruriens ) 6. Kozieradka ziarno (trigonella foenum-graecum) 7. Catuaba (erythroxylum catuaba) 8. Ashwagandha (withania somnifera ) Pierwszy raz to wziąłem 5htp 1 kaps , a do tego herbatkę z łyżeczki ashwagandha , łyżeczki żeńszenia i łyżeczki gotu kola , zalamem to 500 ml wrzątku . Proszę o pomoc kogoś kto miał już styczność z tego typu ziołami Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bangi Posted November 18, 2014 Share Posted November 18, 2014 Spróbuj z nasionami chia. Naturalny produkt na koncentrację - zero chemii. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Menekse Posted November 19, 2014 Share Posted November 19, 2014 A jak tam z magnezem i witaminami b u ciebie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts