Skocz do zawartości

Sobota - impreza ze wspólpracownikami (ZWERYFIKOWANY)

Ceres

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Sobota, 11 październik idę na coroczną imprezę ze współpracownikami. Zawsze była w restauracji ale w tym roku nikomu nie chciało się wokół tego tyle biegać więc idziemy po prostu do klubu. Z automatu, że to klub a nie proszona kolacja połowa odpadła :) Jestem współorganizatorem.

1. Frekwencja czyli ilu z zapisanych się pojawi ? (VII Kielichów, V Buław)

Przyjdzie raczej tylu ilu się zadeklarowało.

2. Jakie będzie, moje samopoczucie na imprezie? ( XXI ŚWIAT, Rycerz Mieczy)

Samopoczucie super, w sensie przetańczę całą noc, (jak myślę o tej imprezie to w głowie mam tylko to

:icon_smile: )możliwa jakaś drobna sprzeczka albo dyskomfort psychiczny w sensie nie mogę pójść na całość, bo potem będą mnie obgadywać w pracy przez cały kolejny rok.

3. Na co uważać? (III Monet, VII Buław)

Tak jakby trochę trzymać język za zębami, mam tam jakieś plany przyszłościowe w sensie zawodowym raczej nie związane z obecną pracą. Skojarzyło mi się żeby pod wpływem imprezy nie dzielić się nimi z nikim.

4. Niespodzianka ? (Król Buław, XI SPRAWIEDLIWOŚĆ)

No nie wiem, jakaś rzeczowa, interesująca rozmowa z facetem w typie buławianego. Lub rozmowa wyjaśniająca coś z jakimś facetem.

5. Wynik (efekty po imprezie)? (IV Monet, X KOŁO FORTUNY, As Mieczy suma XV DIABEŁ)

Będę zadowolona z imprezy, przeleżę kolejny dzień dochodząc do siebie, lecząc kaca i odciski na stopach. Mogą mnie męczyć obawy o to co o mnie będą mówić w pracy. Być może czegoś się nauczę, lub dowiem coś ważnego od kogoś z imprezy (może od buławianego)

6. Co będą o mnie mówić w pracy po imprezie? (II Kielichów, Rycerz Kielichów)

Chyba nic złego :icon_smile:

Napisano

myślę, że jakaś osoba (min. 1) odpuści, ale mimo to osób to tańca nie będzie brakować

na początku znakomity z nutką ostrożności. Później uważałabym, aby nie wdać się w konflikt - rycerz mieczy na nastrój nie jest przyjemną kartą... Ale obok tej pierwszej może wszystko stłamsisz w sobie i nikt nie pozna, że jesteś trochę bardziej nerwowa.

aby nie mówić zbyt wiele o pracy, nie poddawać się zbyt (negatywnym - rycerz mieczy wcześniej) emocjom

też stawiam na pana i może to on wywróci Cię trochę z równowagi (rycerz mieczy + 7 buław + sprawka).

Może też być to ktoś nowy, ale w tej drugiej karcie podejdziesz do tego na chłodno (bo koledzy/koleżanki patrzą).

5. Wynik (efekty po imprezie)? (IV Monet, X KOŁO FORTUNY, As Mieczy suma XV DIABEŁ)

oj... w tej czwórce denarów nie za dobrze... możesz się zamknąć na coś (może w sprawie przemyśleń, oczekiwania), a później postanowisz się odciąć, ale nadal coś może Cię dręczyć, nie dawać spokoju (diabeł). Albo postanowisz zwyczajnie zapomnieć jakieś małe głupstwo :)

tutaj powinno być dobrze :) 2 kielichy to osoba ugodowa, pogodna, a z rycerzykiem wie, jak się dobrze bawić, nie przesadza, ale też potrafi wrzucić na luz :)

Napisano

Oj niewielka wg mnie… Kilka osób jeszcze może się wykruszyć, raczej kameralne grono.

Niby wszystko fajnie ale nie widzę pozytywów w tym połączeniu kart. Bd próbowała ogarnąć imprezę, jako organizator i chyba nie do końca skupisz się na samej imprezie. Początkowo może być fajnie ale w późniejszej fazie imprezy to różnie…

Jakaś kłótnię. Czy tutaj jest jakaś zrzutka finansowa? Bo wydaje mi się, że mogą Ci zarzucić, ze zadumo pieniędzy płacą a za mało dostają.

Przetańczona noc jakimś panem ;)

Nie widze pozytywów po powrocie do pracy. Taki wisielczy jakby humor. Impreza ‘jak każda inna’. Chociaż może wyjść jakaś plotka z tego wszystkiego (diabeł)

Że próbowałaś ‘wszystkim dogodzić’, starałaś się ze wszystkim pogadać. Raczej pozytywne odczucia co do Twojej osoby.
  • Lubię to! 1
Napisano

Trida no właśnie nie ma żadnej zrzutki a mój udział w tym polega na tym, że na moje nazwisko jest rezerwacja :)

Napisano

Odnoszę wrażenie, ze bd takie standardowe marudzenie polaczków... Że i tak znajdą coś, do czego się przyczepią ;)

Napisano (edytowane)

To by mnie nie zdziwiło :)

A tak ogólnie to wychodzi na to, że chyba lepiej żebym tam nie szła xD

Edytowane przez Ceres
Napisano (edytowane)

Weryfikacja

Sobota, 11 październik idę na coroczną imprezę ze współpracownikami. Zawsze była w restauracji ale w tym roku nikomu nie chciało się wokół tego tyle biegać więc idziemy po prostu do klubu. Z automatu, że to klub a nie proszona kolacja połowa odpadła :) Jestem współorganizatorem.

Przyjdzie raczej tylu ilu się zadeklarowało.

Z tych co się zadeklarowało przyszło kilku ale przyszli też tacy, którzy się nie deklarowali. W sumie Było nas trochę mniej niż miało być.

Samopoczucie super, w sensie przetańczę całą noc, (jak myślę o tej imprezie to w głowie mam tylko to

:icon_smile: )możliwa jakaś drobna sprzeczka albo dyskomfort psychiczny w sensie nie mogę pójść na całość, bo potem będą mnie obgadywać w pracy przez cały kolejny rok.

Moje samopoczucie było ok, na początku trochę się nudziłam ale potem było fajnie. A rycek mieczy (pyskaty dres) też był ale nie startował do mnie a do kumpla

Tak jakby trochę trzymać język za zębami, mam tam jakieś plany przyszłościowe w sensie zawodowym raczej nie związane z obecną pracą. Skojarzyło mi się żeby pod wpływem imprezy nie dzielić się nimi z nikim.

Kłótnia była. Ale nie brałam w niej czynnego udziału, raczej biernym obserwatorem byłam. karty chyba sugerowały żebym właśnie się do niej nie mieszała

No nie wiem, jakaś rzeczowa, interesująca rozmowa z facetem w typie buławianego. Lub rozmowa wyjaśniająca coś z jakimś facetem.

Pogaduchy z kumplem to chyba były takie zaawansowane na poważne tematy.

Będę zadowolona z imprezy, przeleżę kolejny dzień dochodząc do siebie, lecząc kaca i odciski na stopach. Mogą mnie męczyć obawy o to co o mnie będą mówić w pracy. Być może czegoś się nauczę, lub dowiem coś ważnego od kogoś z imprezy (może od buławianego)

Kac, ból głowy i coś jakby kac moralny (trochę za dużo wymieszałam). Zniechęciłam się trochę do tej knajpy, zawsze mi się tam podobało, nie ma małolatów, fajna muza taka w sam raz do tańczenia ale tym razem DJ połowę tego co grał to disco z pola. Zastanawiam się czy tam jeszcze kiedyś pójdę. Ogólnie to jedna z mniej udanych jak dla mnie imprez

Chyba nic złego :icon_smile:

A ci co nie byli tylko podchodzą i się pytają jak było? Co mnie irytuje coraz bardziej

Edytowane przez Ceres
  • Lubię to! 1