karolina7988 Napisano 7 Października 2014 Napisano 7 Października 2014 Same AW. :Proszę o interpretację. Nie mam już kontaktu z kimś z kim "kreciłam" kiedyś, niestety Pan ma inna kobietę juz. Na pytanie jak zareaguje na wieść o tym, że kogoś mam wyszło: mag+świat. Czyli zacznie się interesować tym związkeim z ciekawości??
Ceres Napisano 7 Października 2014 Napisano 7 Października 2014 Nie, w ogóle go to nie zainteresuje. Jest zajęty sobą i swoim światem.
QPucharów Napisano 7 Października 2014 Napisano 7 Października 2014 Zgadzam się z Ceres, to samo chciałam napisać. Pan ma swój świat, swoje życie. Jest zamknięty na Ciebie. Nie będzie ingerował w Twój związek
Davisa Napisano 7 Października 2014 Napisano 7 Października 2014 Karolinko, za chwilę przyleci Czarownica na miotle i zamknie temat. Zajrzyj do regulaminu.
Czarownica Napisano 7 Października 2014 Napisano 7 Października 2014 Zapoznaj się z regulaminem działu. A Wy dziewczyny nie interpretujcie wątków naruszających regulamin. Źle zatytułowany wątek, brak własnej interpretacji i złe pytanie naruszające myśli i odczucia innej osoby.
Rekomendowane odpowiedzi