agaMAJ Napisano 8 Października 2014 Napisano 8 Października 2014 czy to mój kot rozerwał tą cholerną firankę? (zobaczyłam tylko dziure, więc pewności nie mam) Rycerz buław--Słońce--2 puchary ehh i to chyba z największą radością co z tego wyniknie( firanka obrzydliwa i stara ale żony mojego ojca, ja bym tą szmate już dawno wywaliła) Księżyc--Królowa Mieczy--Rycerz Monet Nie wiem, jakby w tym księżycu było to załatwione beze mnie, babsztyl wyciśnie kase na nową z mojego ojca Cytuj
Trida Napisano 8 Października 2014 Napisano 8 Października 2014 czy to mój kot rozerwał tą cholerną firankę? (zobaczyłam tylko dziure, więc pewności nie mam)Rycerz buław--Słońce--2 puchary Tak, dla zabawy co z tego wyniknie( firanka obrzydliwa i stara ale żony mojego ojca, ja bym tą szmate już dawno wywaliła) Księżyc--Królowa Mieczy--Rycerz Monet Oj bd gadanie, mamrotanie, foch... I chyba kupisz jej coś nowego wg mnie w ramach 'przeprosin'. Cytuj
agaMAJ Napisano 8 Października 2014 Autor Napisano 8 Października 2014 Nie gadam z nią, prowadzimy bardzo zimną wojnę, najwyżej dam kasę ojcu i tyle bo to najszybciej on do mnie z awanturą wyskoczy, że kota nie pilnuje Cytuj
Czarownica Napisano 8 Października 2014 Napisano 8 Października 2014 Od ojca??? Od Ciebie będzie chciała kasę, za zniszczenie tej wyjątkowej firanki, wyczuwam zimną wojnę A pytanie o to, czy to kot zrobił jest nieweryfikowalne, chyba, że na święta gada Cytuj
Trida Napisano 8 Października 2014 Napisano 8 Października 2014 Nie gadam z nią, prowadzimy bardzo zimną wojnę, najwyżej dam kasę ojcu i tyle bo to najszybciej on do mnie z awanturą wyskoczy, że kota nie pilnuje A spróbuj taka samą kupić gdzieś, moze się uda i nie zauważy ;> Corna - weź się aż tak nie czepiaj z tą weryfikowalnością toć to logiczne, że kicia uczyniła te szkody Więc pytanie jest zwykłym zaracaniem d... Czepiać się muszę, bo zaczynacie pytać o jakieś paranoiczne bzdety - C. Cytuj
agaMAJ Napisano 8 Października 2014 Autor Napisano 8 Października 2014 Firanka to szczyt bezguścia w dodatku stara jest, od 7 lat wisi w pełnym słońcu, normalnie to by tylko pozaciągała się i tyle a tu materiał już lichy to i się rozerwała. Ale gadanie to bedzie straszne, tylko właśnie przez ojca, bo to działa na zasadzie, że ona do mnie się nie odezwie, za to do niego będzie jęczeć, że mój wredny kot popełnił tak dotkliwą zbrodnie na jej cudownej firance. A że ojciec kota nie lubi, to młyn na wode oj zbierze mi się za tą bestyje ;D mi to na nią się trudno złościć bo przesłodka jest ale oni w koncu będą mieli pretekst żeby się do mnie przywalić Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 8 Października 2014 Napisano 8 Października 2014 czy to mój kot rozerwał tą cholerną firankę? (zobaczyłam tylko dziure, więc pewności nie mam) Rycerz buław--Słońce--2 puchary ehh i to chyba z największą radością tak to kotek miał niezła frajde no i przecież nie rozumie że przez rzecz materialna może być nieprzyjemnie co z tego wyniknie( firanka obrzydliwa i stara ale żony mojego ojca, ja bym tą szmate już dawno wywaliła) Księżyc--Królowa Mieczy--Rycerz Monet Nie wiem, jakby w tym księżycu było to załatwione beze mnie, babsztyl wyciśnie kase na nową z mojego ojca bardzo prawdopodobne że będzie własnie tak jak napisałaś, troszke podstępem, manipulacją zagra na Twoim tacie żeby dostać to czego chce, bedzie miec pretekst i wykorzysta to że kot zniszczył firankę żeby dostać nową Cytuj
roszpunka79 Napisano 8 Października 2014 Napisano 8 Października 2014 Oglądałam kocurka na you tube:). Nie dziwię się, że wymiękasz przy nim. Cudny jest, do zeżarcia )). Cytuj
agaMAJ Napisano 8 Października 2014 Autor Napisano 8 Października 2014 A jakie buziaki rozdaje, szczególnie wieczorami W nocy wchodzi do łóżka i budze się dzieląc poduszkę z kotem Cytuj
Gość Euterpe Napisano 8 Października 2014 Napisano 8 Października 2014 firanką pewnie kot się bawił Też bym się nie umiała gniewać na takiego cukiereczka W księżycu będzie to zagadką dla niektórych 'co', 'jak', 'po co', 'dlaczego' itp... Albo tajemnicą poliszynela. W tej królowej mieczy pani wyprosi u pana denarowego nową ozdobę do okna. Cytuj
roszpunka79 Napisano 8 Października 2014 Napisano 8 Października 2014 A jakie buziaki rozdaje, szczególnie wieczorami W nocy wchodzi do łóżka i budze się dzieląc poduszkę z kotem Znam to. Tyle, że ja całuję się z psiną . No i oczywiście, że też z nią śpię . Trochę inaczej niż Ty z kotem. Moja nie leży na poduszce, woli się uwalić na mnie . Cytuj
Lena75 Napisano 11 Października 2014 Napisano 11 Października 2014 Podobno zwierzęta czuja dobrych ludzi ..:):) A skoro kicius potargał firanke....widocznie nie lubi tej pani...:) Sama mam kota i wiem ze one potrafia bardzo dosadnio pokazać wszelakie uczucia Pozdrawiam Cytuj
afercia Napisano 12 Października 2014 Napisano 12 Października 2014 czy to mój kot rozerwał tą cholerną firankę? (zobaczyłam tylko dziure, więc pewności nie mam) Rycerz buław--Słońce--2 puchary Pewnie kot Chyba zrobił to bardzo szybko za to skutecznie co z tego wyniknie( firanka obrzydliwa i stara ale żony mojego ojca, ja bym tą szmate już dawno wywaliła) Księżyc--Królowa Mieczy--Rycerz Monet Myślę że będzie wypominać Ci uszczypliwie przy każdej okazji, tacy ludzie są straszni. Pewnie Rycerz monet zainwestuje żeby ją udubruchać w coś nowego. Moim zdaniem Ty będziesz musiała jedynie jej mamranie znosić. Cytuj
adivino Napisano 12 Października 2014 Napisano 12 Października 2014 pani będzie wyolbrzymiała tę sytuację, coś będzie próbowała zamanipulować i zyskać więcej niż warta jest tego szkoda Cytuj
Gość Noa20 Napisano 12 Października 2014 Napisano 12 Października 2014 1.sprawcą zdecydowanie jest kot:) 2. wprost nie powie Ci nic ale będzie mocno wkurzona,swe żale wyleje Twojemu ojcu a on kupi jej nową firankę Cytuj
Arcan Napisano 15 Października 2014 Napisano 15 Października 2014 Kotek miał niezłą radochę rozrywając firankę-słońce Cytuj
agaMAJ Napisano 20 Października 2014 Autor Napisano 20 Października 2014 Półweryfikacja: Sprawa rozdartej firanki jakoś mnie omija, więc albo to nie kot ją załatwił, albo wcześniej była tam dziura a kot ją tylko poprawił. Inaczej by mi nie podarowano bez awantury szanownej firanki. A tu cisza... a nie ma mowy o tym, by dziura nie została odkryta. Cytuj
agaMAJ Napisano 29 Października 2014 Autor Napisano 29 Października 2014 Weryfikacja : ja z powodu firanki nawet słowa nie usłyszałam, nic nie wiem o żadnych kosztach. Firanka jest obecnie obcinana z szerokości by wyciąć dziurę ;D Kot żyje, więc pewnie tylko rozerwała już wcześniej istniejącą dziurę. Bo ogólnie usłyszałam trask firanki, nie byłam jednak pewna czy ta dziura to faktycznie w całości wina kota. Jeśli by była, to juz bym się za to nasłuchała więc weryfikacji winy kota jest na 80%. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi