Gość Arashir Napisano 8 Października 2014 Napisano 8 Października 2014 Snil mi sie tygrys, byl blisko mnie choc na poczatku balem sie go to pozniej okazalo sie ze tygrys byl mi przyjazny, dawal sie glaskac i nie byl agresywny. Zachowywal sie jakby moj pies. Sennik podaje, ze tygrys to niezbyt dobry znak, ja jednak jako, ze mocno wierze w sny biore pod uwage aure jaka jest w snie, a czulem sie spokojnie i bezpiecznie. Odczytuje to jako dobry znak cos jakby moj wewnetrzny obronca. Wczesniej snily mi sie atakujace mnie psy i koty co oznacza falszywych i nieprzychylnych ludzi, a takich wokol mnie nie brakuje. Tygrys byl przyjazny, odczytuje to jako dobry znak. A Wy jak myslicie? Cytuj
Gość alieninside Napisano 10 Października 2014 Napisano 10 Października 2014 Wszystko zależy od Twoich odczuć, sennikowe znaczenia mi się rzadko sprawdzają. Mi sie też czesto śnią tygrysy i lwy, ale zawczaj przed nimi uciekam i boję sie ich Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi