Gość paulinqa123 Napisano 9 Października 2014 Napisano 9 Października 2014 Jakie działania podejmie X wobec mnie jeżeli nie będę się odzywać ? rycerz kielichów, rycerz buław, 6 buław, kapłan, rycerz monet chyba warto pomilczeć, Pan troche sie ukorzy , po czym zacznie działać intensywnie dobrze to wpłynie na naszą relacje Cytuj
Gość Euterpe Napisano 9 Października 2014 Napisano 9 Października 2014 Jakie działania podejmie X wobec mnie jeżeli nie będę się odzywać ? rycerz kielichów, rycerz buław, 6 buław, kapłan, rycerz monet karty ładnie mówią o kontakcie ze strony pana, może nawet coś sobie wytłumaczycie, dowiesz się czegoś nowego od niego zastanawia mnie ten rycerz monet... stoi i czeka... możesz usłyszeć od niego co nie co, ale część zachowa dla siebie, wyjaśni później... Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 9 Października 2014 Napisano 9 Października 2014 cały on... bardzo skąpy w słowach... tak tylko co, bo karty wyszły dość poważnie związkowe, widać tutaj jego przemianę od jakiegoś ukorzenia, po działanie przez spokój i tradycję, staniecie na wysokosci zadania poprzez nawet jakis podarunek ? nie wiem moze gdzies mnie zabierze Cytuj
Trida Napisano 10 Października 2014 Napisano 10 Października 2014 Jakie działania podejmie X wobec mnie jeżeli nie będę się odzywać ? rycerz kielichów, rycerz buław, 6 buław, kapłan, rycerz monet Pan będzie powracał i po chwili znów milczał jak dla mnie. Zobaczy, ze sytuacja się stabilizuje/odradza i znów się odetnie. Pierw okaże uczucia, emocje, ze ahh zależy mu (kielichowy), zacznie działać, nawet może wyjść z propozycją spotkania (buławowy). Zobaczy, ze "łyknęłaś haczyk" (6 buław) to znów może lekko ochłodzić tą relację i wielce zacząć się zastanawiać, czy ona ma sens etc (Kapłan z denarowym). Powodzenia w każdym razie Cytuj
d@neczka Napisano 10 Października 2014 Napisano 10 Października 2014 Jakie działania podejmie X wobec mnie jeżeli nie będę się odzywać ? rycerz kielichów, rycerz buław, 6 buław, kapłan, rycerz monet Ja myślę, że nie bardzo on podejmie działania. Na początku będzie zaskoczony, zdziwiony, że się nie odzywasz. Wycofa się z takim fochem "jak nie, to nie". Potem będzie miał ochotę się odezwać, ale nie zrobi tego, zacznie głębiej rozmyślać, zastanawiać się. Poczeka na rozwój wydarzeń, na Twój krok. Ciśnie mi się jeszcze myśl, że z jakąś niespodzianką, prezentem... Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 10 Października 2014 Napisano 10 Października 2014 że on mi wręczy prezent czy ja jemu wg Ciebie ?: ) Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 10 Października 2014 Napisano 10 Października 2014 Ja myślę, że nie bardzo on podejmie działania. Potem będzie miał ochotę się odezwać, ale nie zrobi tego, zacznie głębiej rozmyślać, zastanawiać się. więc nie odezwie się a wręczy prezent ? jedno wyklucza drugie Cytuj
d@neczka Napisano 10 Października 2014 Napisano 10 Października 2014 Przecież napisałam, że będzie czekał na Twój krok i wtedy ewentualnie ta niespodzianka. Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 10 Października 2014 Napisano 10 Października 2014 przeciez spokojnie, odebralam to inaczej dlatego dopytuje Cytuj
roszpunka79 Napisano 10 Października 2014 Napisano 10 Października 2014 W pełni zgadzam się z Tridą. Dla mnie kapłan i denarowy studzą początkowy zapał widoczny w kielichowym i buławowym. Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 17 Października 2014 Napisano 17 Października 2014 nagle zaczął dzwonić, pisać, w końcu przyjechał do mnie, rozmawialiśmy, podziękował mi za to że tyle czasu wytrzymałąm i że go nie zostawiłam, że do niego pisałam itd., podarował mi wisiorek (Wagę) powiedział że chiałby żeby się wsyzstko ułozylo i było harmonijne, powiedział tez że bardzo chce żebyśmy razem zamieszkali Cytuj
Gość Euterpe Napisano 17 Października 2014 Napisano 17 Października 2014 no to jednak rycerz denarów również pokazuje wiadomość w tym wypadku bardzo cenną Cytuj
emilr Napisano 17 Października 2014 Napisano 17 Października 2014 Mi rycerz denarów zawsze pokazuje zaanagżowanie w relację. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 17 Października 2014 Napisano 17 Października 2014 Mi rycerz denarów zawsze pokazuje zaanagżowanie w relację. dobrze wiedzieć Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 19 Października 2014 Napisano 19 Października 2014 wiadomość lub może bardziej rozmowe, albo to że po prostu już przyjechał bo denarowy stoi, jakby jest już na miejscu i tez ten prezent Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 19 Października 2014 Maestro Napisano 19 Października 2014 nagle zaczął dzwonić, pisać, w końcu przyjechał do mnie, rozmawialiśmy, podziękował mi za to że tyle czasu wytrzymałąm i że go nie zostawiłam, że do niego pisałam itd., podarował mi wisiorek (Wagę) powiedział że chiałby żeby się wsyzstko ułozylo i było harmonijne, powiedział tez że bardzo chce żebyśmy razem zamieszkali Świetnie, cieszę się Paulina:)) Cytuj
Lena75 Napisano 20 Października 2014 Napisano 20 Października 2014 Ciesze sie ze jest ok Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi