Skocz do zawartości

Czy do konca roku pan sie przeprowadzi

JagodowaTruskawka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak zrealizuje sie moje oczekiwanie ze do konca tego roku przeprowadzi sie M do mojego miasta: 6 bulaw, 8 pucharow,As pucharow, Paz pucharow, As mieczy, As bulaw, 9 denarow - Bedzie przeprowadzka. Najpierw przyjedzie do mnie, potem wroci do siebie, ale potem znajdzie lokum i prace (wymog) As mieczy +as bulaw kojarzy mi sie z szukaniem dobrej pracy i mieszkania, od rozmow po czyny, 9 denarow widze tu jako nowe mieszkanko :) W planach jest ze zamieszka sam.

Napisano

Strasznie dużo kart, a przeprowadzki nie ma w żadnej z nich :<

8 kieli mi blokuje, jeszcze dużo spraw do załatwienia w miejscu w którym jest obecnie i nie wyrobi moim zdaniem.

Napisano
Jak zrealizuje sie moje oczekiwanie ze do konca tego roku przeprowadzi sie M do mojego miasta:

6 bulaw, 8 pucharow,As pucharow, Paz pucharow, As mieczy, As bulaw, 9 denarow

Będą próby, rozmowy, deklaracje ale żadnego ruchu takiego stanowczego tu niestety nie widzę.

Napisano

myślę, że będzie okazja, ale skończy się to fiaskiem. Dopiero za drugim czy kolejnym razem może się udać. Ogólnie jestem na tak.

Dla mnie as buław + 9 denarów to szansa, zapalenie się do tego, aby być w końcu niezależnym.

Napisano

Zalezy to od tego czy znajdzie prace a roznie z tym bywa jak wiadomo

Napisano

No pod koniec roku to raczej nędznie bywa, stąd wydaje mi się, że te asy to przenoszą wszystko na przyszły rok.

Napisano

6 bulaw, 8 pucharow,As pucharow, Paz pucharow, As mieczy, As bulaw, 9 denarow

Tak, przeprowadzi się.

Sześć buław to pokonanie przeszkód i dobre wiadomości,

ósemka kielichów poszukiwanie nowego miejsca,

wszystkie trzy asy symbolizują dobre podstawy początków,

dziewiatka denarów doprowdzenie spraw do końca, oznacza tez stałe źródło dochodów.

Może to się wydłużyć w czasie.

Powodzenia :-)

Napisano

Ja też jestem na tak. 6 buław wypadła jako pierwsza. Niby to nie jest karta ruchu, ale karta świadcząca o pozytywnym załatwieniu sprawy. Gdyby była na drugiej pozycji, można byłoby polemizować, także moja wersja jest identyczna jak Laksmi. :0)

Napisano

6 buław z 8 pucharów to przyjazdy i powroty, dalej same chęci w kartach, - 9 denarów oznacza tu zachowanie niezależności - osobne mieszkanie

Napisano

Tak, dodam ze pan mieszkalby sam :) Taki jest plan wlasnie

Napisano

Ja bym powiedziała, że coś z tego może wyjść. Dla mnie dwie pierwsze karty właśnie przeprowadzkowe. Później karty "nowych początków". As buław przy 9 monet może oznaczać nową propozycję zarobkowania. 9 monet znalezienie swojego miejsca.