Trida Napisano 11 Października 2014 Napisano 11 Października 2014 Tydzień 12-18.10.2014 Singiel, pracująca (we wtorek wyjazd służbowy), mieszkam z rodzicami. Jak minie mi ten tydzień (klasycznie, od 9 w górę, z Jokerami, jedno tasowanie, bez przetasowania po każdym dniu) Niedziela 12.10.2014 10 karo – może jakieś małe zakupy? I planowane spotkanie z koleżankami (prawdopodobnie u jednej z nich) Poniedziałek 13.10.2014 9 kier – hmmm ‘najszczęśliwsza karta’… A mi się pewnie szykuje opr w pracy hehe z pozytywnych rzeczy – może jeden kolega się odezwie, co byłoby dla mnie very happy. Ewentualnie odpowiedź pewnego pana na moją prośbę / zapytanie dotyczące edukacji. Wtorek 14.10.2014 9 trefl – podróż do Wawy autem, którego nie lubię i stres z tym związany. Na pewno w Wawie będzie fajnie, bo spotykam się z ezo-kolegą ale całe spotkanie poprzedzone stresem na pewno będzie. Środa 15.10.2014 As trefl – papiery od ubezpieczyciela (mała stłuczka samochodowa). I tutaj też załatwianie spraw związanych z nowym biurem dla mojej firmy. Czwartek 16.10.2014 Dama trefl – dzień dla mnie ;>? Albo plotki z jakaś znajomą z pracy Piątek 17.10.2014 Król kier – jakieś spotkanie towarzyskie z kimś znajomym (ehh mam problem z interpretacją kart ‘personalnych’ :/) Sobota 18.10.2014 Król pik – eee i znów jakieś spotkanie…? Interpretacja tego tygodnia totalnie mi nie poszła :/ Mogę prosić o pomoc bardziej doświadczone Duszyczki ? Pozwolę sobie weryfikować codziennie. 1 Cytuj
Gość anhana Napisano 11 Października 2014 Napisano 11 Października 2014 10 karo - coś miłego się zadzieje ale bez euforii, osobiście mi 10 karo nigdy nie pokazuje spotkania, tylko jakąś dobrą wiadomość albo czytanie książki, sprzątanie coś w ten deseń 9 kier - radosny dzień po prostu 9 trefl- stresik i załatwianie jakiś spraw z pracą związanych As trefl- Tego dnia coś cię zaskoczy albo będziesz się czegoś uczyła, załatwiała papierkową robotę, As trefl pokazuje mi często badawczy umysł, ja zawsze dokładam do asa trefl kartę żeby się dowiedzieć trochę więcej Dama trefl- a może spotkanie z mamą, kobietą z rodziny lub koleżanką albo zajmowanie się domem Król kier - spotkanie z mężczyzną z rodziny albo z kimś nieznajomym o jasnej karnacji, kiedyś pokazała mi bezdomnego proszącego o pomoc w bardzo uprzejmy sposób Król pik - Jak dla mnie król pik to dystans i chłód, więc taki dzień raczej nieciekawy Cytuj
Trida Napisano 11 Października 2014 Autor Napisano 11 Października 2014 Dziękuję Każda interpretacja jest dla mnie cenna Punkcik reputacji dodam później, bo coś nie mogę :/ Cytuj
WróżkaZębuszka Napisano 11 Października 2014 Napisano 11 Października 2014 (edytowane) Trinia, Król kier - ktoś wyciągnie rękę do pomocy; Król pik - lekarz kub urzędnik, ale także ktoś, kto pomaga i uzdrawia. Tak to wygląda w mojej interpretacji Edytowane 11 Października 2014 przez WróżkaZębuszka Cytuj
Trida Napisano 12 Października 2014 Autor Napisano 12 Października 2014 Niedzielna weryfikacja Niedziela 12.10.201410 karo – może jakieś małe zakupy? I planowane spotkanie z koleżankami (prawdopodobnie u jednej z nich) 10 karo – coś miłego się zadzieje ale bez euforii, osobiście mi 10 karo nigdy nie pokazuje spotkania, tylko jakąś dobrą wiadomość albo czytanie książki, sprzątanie coś w ten deseń Dzień spędzony głownie na Forum i w kuchni Podróż była - do lasu biegać. Krótkie spotkanie z koleżanką. ALE - karta dobrych wiadomości. Dziś dowiedziałam się trochę więcej o tym i owym, na czym mi bardzo zależało co poprawiło mi bardzo humor i dało iskierkę nadziei na przyszłość karta obfitości - obfita pizza domowej roboty na kolację zjedzona hehe Cytuj
Gość gość5 Napisano 12 Października 2014 Napisano 12 Października 2014 10 karo - taki dzien dla siebie- zapewnienie wlasnej przyjemnosci- spełnienie 9 kier - cZego nie dotkniesz - bedzie szło jak po masle 9 trefl- stresik i troche nerwow- czasami na zapas As trefl- cos niespodziewnego moze Cię spotkac- ktos albo cos Cie zaskoczy - w jaki sposób.... gdybys tylko dociągneła karte Triniu .... Dama trefl- rozmowy z kims z pracy- starsza koleanka albo z kims z rodziny- stawiam na prace Król kier - miły i spokojny dzien bez wiekszych wstrzasów- mozesz spotkac kogos uprzejmego Król pik - kojarzy mi sie z urzedem i zalatwianiem spraw- pisalas cos o stłuczce- ukonczenie tej sprawy moze miec final wlasnie tego dnia- bo Trinia raczej jezdzi spokojnie i mandatow nie dostaje -prawda? . Cytuj
Gość gość5 Napisano 12 Października 2014 Napisano 12 Października 2014 Niedzielna weryfikacja Dzień spędzony głownie na Forum i w kuchni Podróż była - do lasu biegać. Krótkie spotkanie z koleżanką. ALE - karta dobrych wiadomości. Dziś dowiedziałam się trochę więcej o tym i owym, na czym mi bardzo zależało co poprawiło mi bardzo humor i dało iskierkę nadziei na przyszłość karta obfitości - obfita pizza domowej roboty na kolację zjedzona hehe o.......... ja sie tu produkuje- a tu czesciowa weryfikacja widzę nastapila:P Cytuj
Trida Napisano 12 Października 2014 Autor Napisano 12 Października 2014 Rogi Ty w klasykach się też odnajdujesz ? Nieee mandatów nie dostaję, bo to w sumie babka mi się wpakowała pod auto (swoim autem żeby nie było ), bo jej się zjazdy pomyliły i 'nagle' przyśpieszyła jak ja wyjeżdżałam już... Ale że ona była na głównej a ja wyjeżdżałam z podporządkowanej to moja wina niestety :/ Pisaj pisaj wszystko dla mnie jest ważne I tak wiem, będę kładła po dwie - trzy karty od przyszłego tygodnia. Cytuj
Gość gość5 Napisano 12 Października 2014 Napisano 12 Października 2014 Rogi Ty w klasykach się też odnajdujesz ? Nieee mandatów nie dostaję, bo to w sumie babka mi się wpakowała pod auto (swoim autem żeby nie było ), bo jej się zjazdy pomyliły i 'nagle' przyśpieszyła jak ja wyjeżdżałam już... Ale że ona była na głównej a ja wyjeżdżałam z podporządkowanej to moja wina niestety :/ Pisaj pisaj wszystko dla mnie jest ważne I tak wiem, będę kładła po dwie - trzy karty od przyszłego tygodnia. kiedys tylko w klasykach sie odnajdowalam- potem wiadomo a ostatnio mnie natchnęło na powrót do klasyków..... zobaczymy na jak długo ja tylko o predkosci myslalam- zeby nie przekraczac- w soboty lubia łapac . Cytuj
Trida Napisano 12 Października 2014 Autor Napisano 12 Października 2014 Aaaa i wszystko jasne Jak masz jakieś rady dla początkujących chętnie przyjmę, chłonę jak gąbka :mrgreen: Cytuj
Ciastko08 - Klaudia G. Napisano 12 Października 2014 Napisano 12 Października 2014 Tridzia szalejesz Tydzień 12-18.10.2014Singiel, pracująca (we wtorek wyjazd służbowy), mieszkam z rodzicami. Jak minie mi ten tydzień (klasycznie, od 9 w górę, z Jokerami, jedno tasowanie, bez przetasowania po każdym dniu) Niedziela 12.10.2014 10 karo – może jakieś małe zakupy? I planowane spotkanie z koleżankami (prawdopodobnie u jednej z nich) Dałaś weryfkę, więc lece do Wtorku Poniedziałek 13.10.2014 9 kier – Uuu Tridzia, emocjonalnie do wszystkiego będziesz podchodzić. Ale nawet jak będzie się waliło to Ty i tak będziesz wyluzowana Czilałt Wtorek 14.10.2014 9 trefl – hmm, kurde 9 treflowa to dwuznaczna karta, może nie dojść do spotkanie, z przyczyn od Was niezależnych, albo pojawi się mała wymiana zdań. Środa 15.10.2014 As trefl – Raz, że papierologia Cię czeka, a dwa, że może pojawić się małe przeziębienie. Męczący dzień okrutnie. Czwartek 16.10.2014 Dama trefl – Raczej skupisz się na rzeczach ważnych i ważniejszych. Dużo rozmów z bliskimi. Piątek 17.10.2014 Król kier – Sentymentalnie o Panu. Może spotkasz się, lub jakaś pisanka się pojawi, choć jak dla mnie to takie siedzenie i marzenie o mężczyźnie Sobota 18.10.2014 Król pik – Chciałabym napisać to inaczej, ale po prostu będziesz zła. Przepraszam za moje pytanie, ale może zbliża Ci się armagedon hormonalny? Interpretacja tego tygodnia totalnie mi nie poszła :/ Mogę prosić o pomoc bardziej doświadczone Duszyczki ? Pozwolę sobie weryfikować codziennie. Oooo najlepiej jest weryfikować codziennie. Nie zniechęcaj się od razu Rogi jak dobrze Cię widzieć znowu w klasykach ) 1 Cytuj
Trida Napisano 12 Października 2014 Autor Napisano 12 Października 2014 Wtorkowe spotkanie już niestety odwołane (z kolegą), bo pracuje kurcze. Trafiłaś Ehh nie chcę znów siedzieć i smęcić gezzz.... Aaaa w sb w sumie możliwe, bo to tydzień przed @ a wtedy mam największe 'pos.ranie' w głowie PS. A Pani Ciastko jak radzi kartę dnia wyjmować ? Jedną, dwie czy trzy ? Do nauki oczywiście )) Cytuj
Ciastko08 - Klaudia G. Napisano 12 Października 2014 Napisano 12 Października 2014 A jak Ci wygodniej Z jednej wyciagniesz najwazniejsze informacje, z 2-3, co i jak i dlaczego Cytuj
Gość gość5 Napisano 13 Października 2014 Napisano 13 Października 2014 Tridziu- chetnie bym Ci pomogła gdybym mogła- klasyki zawsze mnie intrygowąły, bomalo umiałam "wyczytac" z tych kart- w duzych rozkładach totalnie sie gubie- mniej wiecej znam znaczenie poszczegolnych kart-takze uczyc bedziemy sie razem Cytuj
Trida Napisano 13 Października 2014 Autor Napisano 13 Października 2014 Poniedziałek 13.10.20149 kier – hmmm ‘najszczęśliwsza karta’… A mi się pewnie szykuje opr w pracy hehe z pozytywnych rzeczy – może jeden kolega się odezwie, co byłoby dla mnie very happy. Ewentualnie odpowiedź pewnego pana na moją prośbę / zapytanie dotyczące edukacji. 9 kier - radosny dzień po prostu 9 kier – czego nie dotkniesz - bedzie szło jak po masle Poniedziałek 13.10.20149 kier – Uuu Tridzia, emocjonalnie do wszystkiego będziesz podchodzić. Ale nawet jak będzie się waliło to Ty i tak będziesz wyluzowana Czilałt Wszyscy mieli rację Gdzieś tam emocje próbowały wybić ale tylko na chwilkę, dzień najzwyklejszy ze zwykłych w sumie Nadzieje na odzew były ale się rozmyły niestety. Ale dzień zwyczajno-pozytywny Cytuj
WróżkaZębuszka Napisano 13 Października 2014 Napisano 13 Października 2014 Trinia, a na wtorek, ta 9 trefl - ja w tym widzę przypływ gotóweczki - zadowolenie ze spraw zawodowych albo mały podarunek, jak dla mnie trafi Ci się kasa jutro Cytuj
Trida Napisano 14 Października 2014 Autor Napisano 14 Października 2014 Wtorek 14.10.20149 trefl – podróż do Wawy autem, którego nie lubię i stres z tym związany. Na pewno w Wawie będzie fajnie, bo spotykam się z ezo-kolegą ale całe spotkanie poprzedzone stresem na pewno będzie. 9 trefl- stresik i załatwianie jakiś spraw z pracą związanych 9 trefl- stresik i troche nerwow- czasami na zapas Wtorek 14.10.20149 trefl – hmm, kurde 9 treflowa to dwuznaczna karta, może nie dojść do spotkanie, z przyczyn od Was niezależnych, albo pojawi się mała wymiana zdań. Trinia, a na wtorek, ta 9 trefl – ja w tym widzę przypływ gotóweczki - zadowolenie ze spraw zawodowych albo mały podarunek, jak dla mnie trafi Ci się kasa jutro Stres był ale związany raczej z sytuacją na drodze, jak jeden Pan przy 140 km/h prawie mi w dupkę wjechał, bo tak mu się spieszyło… Sprawy z pacą, bo odstawiałam auto służbowe do centrali Nerwy na zapas – fakt Rogi trafiłaś Ciastkowa – ewidentnie nie z naszej winy nie doszło do spotkania – w pracy mojego znajomego zwolnił się jeden chłopak dość niespodziewanie i niestety – Pietro musiał iść w ten dzień do pracy. A Zębuszka jesteś dla mnie hitem dostałam pieniążki od Pani z BlaCara za przejazd Małe rozczarowanie też było- bo nie było nikogo, kto by mnie z PKP w ZS odebrał :/ no i z pewnym Panem się odezwaliśmy… Tzn ja pierwsza i tak jakoś… Zobaczymy jak bd z czasem i co przyniosą kolejne dni Cytuj
Trida Napisano 16 Października 2014 Autor Napisano 16 Października 2014 Środa 15.10.2014As trefl – papiery od ubezpieczyciela (mała stłuczka samochodowa). I tutaj też załatwianie spraw związanych z nowym biurem dla mojej firmy. As trefl- Tego dnia coś cię zaskoczy albo będziesz się czegoś uczyła, załatwiała papierkową robotę, As trefl pokazuje mi często badawczy umysł, ja zawsze dokładam do asa trefl kartę żeby się dowiedzieć trochę więcej As trefl- cos niespodziewnego moze Cię spotkac- ktos albo cos Cie zaskoczy - w jaki sposób.... gdybys tylko dociągneła karte Triniu ..... Środa 15.10.2014As trefl – Raz, że papierologia Cię czeka, a dwa, że może pojawić się małe przeziębienie. Męczący dzień okrutnie. Boshe tak męczącego dnia dawno nie miałam. Pierw spina z szefem, później jakieś głupie myślenie, że się nie nadaję do swojej pracy, full papierkowej roboty, humor pod psem i o… Dopiero godzina orbitreka na siłowni mnie podniosła Cytuj
WróżkaZębuszka Napisano 16 Października 2014 Napisano 16 Października 2014 Wróżka haj-fajv! Trinia, wbijaj na ćwiczenia z 1 kartą, bo pytanie zadałam . Cytuj
Trida Napisano 16 Października 2014 Autor Napisano 16 Października 2014 Wróżka haj-fajv! Trinia, wbijaj na ćwiczenia z 1 kartą, bo pytanie zadałam . Kicia nie mam kart w pracy niestety Ale wieczorkiem jak bd miała silę zawitam Cytuj
Gość gość5 Napisano 17 Października 2014 Napisano 17 Października 2014 Boshe tak męczącego dnia dawno nie miałam.Pierw spina z szefem, później jakieś głupie myślenie, że się nie nadaję do swojej pracy, full papierkowej roboty, humor pod psem i o… Dopiero godzina orbitreka na siłowni mnie podniosła heheh widze, ze nie tylko ja brykam - jak nerwy zżerają ale lepiej tak niż dusić w sobie Cytuj
Trida Napisano 17 Października 2014 Autor Napisano 17 Października 2014 Czwartek 16.10.2014Dama trefl – dzień dla mnie ;>? Albo plotki z jakaś znajomą z pracy Dama trefl[/b]- a może spotkanie z mamą, kobietą z rodziny lub koleżanką albo zajmowanie się domem Dama trefl- rozmowy z kims z pracy- starsza koleanka albo z kims z rodziny- stawiam na prace Czwartek 16.10.2014Dama trefl – Raczej skupisz się na rzeczach ważnych i ważniejszych. Dużo rozmów z bliskimi. Sama nie wiem, czy ktokolwiek miał rację czy nie ale generalnie za wiele to się nie działo. Miałam korepetycje z uczniem i tyle o…. Zrobiłam wieczór trochę dla siebie i położyłam się wcześniej spać. Ciekawa żem jestem tego dzisiejszego Kierowego ;> Cytuj
Trida Napisano 18 Października 2014 Autor Napisano 18 Października 2014 Piątek 17.10.2014Król kier – jakieś spotkanie towarzyskie z kimś znajomym (ehh mam problem z interpretacją kart ‘personalnych’ :/) Król kier - spotkanie z mężczyzną z rodziny albo z kimś nieznajomym o jasnej karnacji, kiedyś pokazała mi bezdomnego proszącego o pomoc w bardzo uprzejmy sposób Trinia, Król kier - ktoś wyciągnie rękę do pomocy Król kier - miły i spokojny dzien bez wiekszych wstrzasów- mozesz spotkac kogos uprzejmego Piątek 17.10.2014Król kier – Sentymentalnie o Panu. Może spotkasz się, lub jakaś pisanka się pojawi, choć jak dla mnie to takie siedzenie i marzenie o mężczyźnie Dzień pod znakiem ‘panów’ w pewnym sensie. Pierw wyjazd z moim szefem oglądać nowe biuro, później pół dnia przegadane z pewnym osobnikiem na komunikatorze i cóż – dawna moja love się odezwała. Całe dwa smsy ale jednak Cytuj
Trida Napisano 19 Października 2014 Autor Napisano 19 Października 2014 Sobota 18.10.2014Król pik – eee i znów jakieś spotkanie…? Król pik - Jak dla mnie król pik to dystans i chłód, więc taki dzień raczej nieciekawy Król pik - lekarz kub urzędnik, ale także ktoś, kto pomaga i uzdrawia. Król pik - kojarzy mi sie z urzedem i zalatwianiem spraw- pisalas cos o stłuczce- ukonczenie tej sprawy moze miec final wlasnie tego dnia- bo Trinia raczej jezdzi spokojnie i mandatow nie dostaje -prawda? . Sobota 18.10.2014Król pik – Chciałabym napisać to inaczej, ale po prostu będziesz zła. Przepraszam za moje pytanie, ale może zbliża Ci się armagedon hormonalny? Sama nie wiem jak określić ten dzień. Odezwał się stary znajomy, z którym nie odzywamy się od kilkunastu dobrych miesięcy i ja nie planuję odradzać tej znajomości (nie będę tolerowała braku szacunku do mojej osoby). Pan, z którym byłam na dziś ‘wstępnie umówiona’ odwołał. Poszłam ze znajomymi na miasto. A wcześniej byłam umówiona z koleżanką i jej chłopakiem ale jej chłopak przyszedł z osobnikiem, którego mój system nerwowy nie trawi skrajnie jawnie wiec odwołałam spotkanko. Taki dzień nijako-pozytywny jednak, bo coś mi się tam w głowie poprzestawiało. Jeszcze raz ślicznie wszystkim dziękuję za pomoc w interpretacji Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi