Skocz do zawartości

Czy wygram książkę? (ZWERYFIKOWANY)

afercia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Pewien magazyn weterynaryjny organizuje konkurs w którym do wygrania jest bardzo fajna książka. Oczywiście wysłałam zgłoszenie :) Pytam się raczej dla warsztatu niż z wielkich nadziei :D

Czy wygram książkę?

X buław Kapłanka Świat

Nagrody dostaną chyba ci co mieli wygrać od początku - tak mi się X buław kojarzy z tym wynoszeniem. Kobieta nie dopuści innych zgłoszeń i pójdą w świat do śmieci. Czyli w rezultacie książki nie dostanę :icon_smile:

Napisano
Czy wygram książkę?

X buław Kapłanka Świat

Niestety, ale wg mnie książka powędruje gdzie indziej niż do Ciebie :/

• Lubię to! 1
Napisano

Dzięki Trida :D Specjalnie ubolewać nie będę w sumie chociaż dawno nic nie wygrałam xD

Napisano

też myślę, że jednak nie dostaniesz od nich książki.

Ale jak nie tą drogą, to inną. Może ktoś zechce ją odsprzedać albo będzie w antykwariacie. W ostateczności masz księgarnie :)

Napisano

Ta pierwsza buława niezbyt rokuje na nagrodę ale kapłanka i świat to dobre karty w tym kontekście wg mnie. W sumie masz Sprawiedliwość a ta co do wygranych z kolei nie jest przychylną.

Stawiam, że z tej książki jednak nic nie będzie.

Napisano
Czy wygram książkę?

X buław Kapłanka Świat

wg mnie nie. Świat to inny wygrany/a, niż Ty

• Lubię to! 1