afercia Napisano 12 Października 2014 Napisano 12 Października 2014 Pewien magazyn weterynaryjny organizuje konkurs w którym do wygrania jest bardzo fajna książka. Oczywiście wysłałam zgłoszenie Pytam się raczej dla warsztatu niż z wielkich nadziei Czy wygram książkę? X buław Kapłanka Świat Nagrody dostaną chyba ci co mieli wygrać od początku - tak mi się X buław kojarzy z tym wynoszeniem. Kobieta nie dopuści innych zgłoszeń i pójdą w świat do śmieci. Czyli w rezultacie książki nie dostanę Cytuj
Trida Napisano 12 Października 2014 Napisano 12 Października 2014 Czy wygram książkę?X buław Kapłanka Świat Niestety, ale wg mnie książka powędruje gdzie indziej niż do Ciebie :/ 1 Cytuj
afercia Napisano 12 Października 2014 Autor Napisano 12 Października 2014 Dzięki Trida Specjalnie ubolewać nie będę w sumie chociaż dawno nic nie wygrałam xD Cytuj
Gość Euterpe Napisano 12 Października 2014 Napisano 12 Października 2014 też myślę, że jednak nie dostaniesz od nich książki. Ale jak nie tą drogą, to inną. Może ktoś zechce ją odsprzedać albo będzie w antykwariacie. W ostateczności masz księgarnie Cytuj
adivino Napisano 12 Października 2014 Napisano 12 Października 2014 książki nie wygrasz, ale hmm..jakieś inne możliwości chyba będą Cytuj
Gość Noa20 Napisano 12 Października 2014 Napisano 12 Października 2014 Ta pierwsza buława niezbyt rokuje na nagrodę ale kapłanka i świat to dobre karty w tym kontekście wg mnie. W sumie masz Sprawiedliwość a ta co do wygranych z kolei nie jest przychylną. Stawiam, że z tej książki jednak nic nie będzie. Cytuj
emilr Napisano 12 Października 2014 Napisano 12 Października 2014 Czy wygram książkę? X buław Kapłanka Świat wg mnie nie. Świat to inny wygrany/a, niż Ty 1 Cytuj
afercia Napisano 15 Października 2014 Autor Napisano 15 Października 2014 WERYFIKACJA Nie wygrałam 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi