Skocz do zawartości

Spotkanie..

Spes

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam :) Pytanie dotyczy przyszłego spotkania mojego z panem T.

1- Mój świadomy cel spotkania- 7 DENARÓW

3- Mój podświadomy cel spotkania- 9 DENARÓW

5- Czy dojdzie do spotkania w terminie- MAG

6- Przebieg spotkania:

-początek- 4 BUŁAW

-środek- WIARA

-koniec- 7 KIELICHÓW

7- Rezultat spotkania dla mnie- KRÓL MIECZY

1- Konkretnego celu nie widzę. Czekanie na to spotkanie i na jego ruch.

2- On teraz cieszy się wolnością ale chce być w związku. On jest ostrożny w stosunku do ludzi i nie chce się śpieszyć.

3- Podświadomie chcę dać dużo miłości i dostać jej w zamian.. Cieszyć się związkiem z nim i robić wszystko żeby układało się jak najlepiej.

4- Jest dojrzały, chce dbać o rodzinę i dom. On chce być w związku w którym będzie czuł się swobodnie.

5- Tak, dojdzie do spotkania w określonym terminie.. Będzie to na początku miesiąca.

6-* Początek spotkania- Będzie nam się fajnie rozmawiać, będziemy się śmiać, żartować, będziemy radości i ogólnie to spotkanie dla nas obydwóch będzie przyjemnie. 4 Buław często wypada na związki/romanse..

*Środek spotkania- Polubimy się, zaufamy sobie i dowiemy się dużo o sobie nawzajem.

*Koniec spotkania- Będziemy marzyć o sobie wzajemnie, myśleć o planach.

7- Tutaj naprawdę nie mam pojęcia.. Nie rozumiem tej karty i nie wiem jak ją zinterpretować..

Napisano

regulamin się kłania... Nie zinterpretujesz jego podświadomości. Można dobrać inny rozkład.

Napisano

Usunęłam pozycje, których nie będziesz w stanie zweryfikować, czekam na opis sytuacji (nie mamy pojęcia kim dla Ciebie jest Pan T i czy jest wolny czy jaki) wówczas można będzie interpretować rozkład.