Spes Napisano 12 Października 2014 Napisano 12 Października 2014 Witam Pytanie dotyczy przyszłego spotkania mojego z panem T. 1- Mój świadomy cel spotkania- 7 DENARÓW 3- Mój podświadomy cel spotkania- 9 DENARÓW 5- Czy dojdzie do spotkania w terminie- MAG 6- Przebieg spotkania: -początek- 4 BUŁAW -środek- WIARA -koniec- 7 KIELICHÓW 7- Rezultat spotkania dla mnie- KRÓL MIECZY _______________________________________________________________________ 1- Konkretnego celu nie widzę. Czekanie na to spotkanie i na jego ruch. 2- On teraz cieszy się wolnością ale chce być w związku. On jest ostrożny w stosunku do ludzi i nie chce się śpieszyć. 3- Podświadomie chcę dać dużo miłości i dostać jej w zamian.. Cieszyć się związkiem z nim i robić wszystko żeby układało się jak najlepiej. 4- Jest dojrzały, chce dbać o rodzinę i dom. On chce być w związku w którym będzie czuł się swobodnie. 5- Tak, dojdzie do spotkania w określonym terminie.. Będzie to na początku miesiąca. 6-* Początek spotkania- Będzie nam się fajnie rozmawiać, będziemy się śmiać, żartować, będziemy radości i ogólnie to spotkanie dla nas obydwóch będzie przyjemnie. 4 Buław często wypada na związki/romanse.. *Środek spotkania- Polubimy się, zaufamy sobie i dowiemy się dużo o sobie nawzajem. *Koniec spotkania- Będziemy marzyć o sobie wzajemnie, myśleć o planach. 7- Tutaj naprawdę nie mam pojęcia.. Nie rozumiem tej karty i nie wiem jak ją zinterpretować.. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 12 Października 2014 Napisano 12 Października 2014 regulamin się kłania... Nie zinterpretujesz jego podświadomości. Można dobrać inny rozkład. Cytuj
Czarownica Napisano 12 Października 2014 Napisano 12 Października 2014 Usunęłam pozycje, których nie będziesz w stanie zweryfikować, czekam na opis sytuacji (nie mamy pojęcia kim dla Ciebie jest Pan T i czy jest wolny czy jaki) wówczas można będzie interpretować rozkład. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi