Skocz do zawartości

jak bedziemy sie bawili na weselu (ZWERYFIKOWANY)

Arshi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Niedawno poznana dziewcz zprosila mnie na wesele.

Jak bedziemy sie bawili na weselu?

paz mieczy-slonce-as mieczy=cesarz

Wyglada jak to na weselu wpierw bedzie chyba troche rozmow siedzenia przy stole bo to nieznane mi towarzsytwo a pozniej dobra zabawa i znow troche rozmow.

Ale hmm dziwne karty jak na wesle.

Napisano

coś mi się zdaje, że każde z was będzie dogadzać głównie sobie...

masz dwa miecze i dwa AW - też te karty nie kojarzą mi się specjalnie z weselem...jeszcze te miecze (fe!)

paź mieczy może mówić tutaj o komunikacji na weselu, czyli więcej rozmów, ale też obserwowania otoczenia

paź mieczy obok słońca - trochę wejdzie tej radości, może nawet sam się wyrwiesz do imprezy (tańce, zabawy); o ile na początku może być drętwo, o tyle po załóżmy godzince sam ruszysz do tłumu

słońce - nie możliwe, aby nikt Cię nie dostrzegł :)

słońce + as mieczy - oj, szybko się skończy ten szał...

as mieczy - rozmowa mająca coś wyjaśnić albo sobie zwyczajnie pójdziesz, bo źle się poczujesz

as mieczy + cesarz - odetniesz się od tej sytuacji, zachowasz kamienną twarz, może nawet zechcesz pokazać swoją dumę, honor...

cesarz - i znowu karta nasączona testosteronem (wcześniej miałeś słońce), możesz tutaj zgrywać twardziela, osobnika, który ma racje i podejmuje trafne decyzje

z HB masz VI Kochanków (19+1+4=24), a to dla mnie takie razem a jednak osobno. Na mojej karcie widać, jak jedna osoba jest otwarta na tą drugą, a ta z kolei zastanawia się. Myślę że po tej uroczystości będziesz odczuwał niepewność w uczuciach i myślach do tej kobiety.

Sorki, ale to nie są karty typowe na chociażby taką zabawę.... Może być dobrze, ale tylko przez chwilę.

Mimo negatywnej prognozy życzę powodzenie :) Może się pomylę :)

Napisano (edytowane)

o ile dojdzie do wspólnego wyjscia na wesele, to jeśli pójdziecie nie będziecie sie dobrze bawili. Bo pytasz o WAS. Niewaidomo wiec konkretnie Ty, czy ona. Nie spodoba Ci sie jej zachowanie, albo jej Twoje. Moze wyjdziecie szybciej.

Edytowane przez emilr
Napisano

---------cesarka--sąd------kapłan

----------------mag--cesarka

-------------------cesarz

No Tobie się nie spodoba, wydaje mi się, że może Cie ona zostawić trochę samemu sobie i Cię to delikatnie mówiąc zdenerwuje, ona się będzie bawić dobrze. W ogóle te karty wyglądają jakbyś miał siedzieć przy stoliku i burczeć, ale może to po prostu jakaś szalona, niekonwencjonalna talia? :lol:

Napisano

Grrr czytajac to wyglada malo optymistycznie

Zobaczymy jak to bedzie znam tam kilka osob tylko, wiec bede musial nie dac sie zostawic albo jakos to przetrqac, zgodzilem sie to trzeba isc

Napisano

Średnio na jeża jak dla mnie... Bd kilka fajnych kawałków do potańczenia ale więcej jednak siedzenia jak dla mnie. Rozmowy z ludźmi dookoła.

Cesarz z podsumy skojarzył mi się, że bd zostawiony 'sam sobie' niestety.

Mimo wszystko udanej zabawy życzę.

Napisano (edytowane)

Weryfikacja wpierw posiedzieliśmy u niej jak się szykował z koleżanką i taka trochę klasyczna i lekko dretwa część oficjalna.

Sporo czasu rozmawiała przy stole ze swoją znajoma. Ale też mi poświęcała czas.

Prawie całe wesele bawiła się ze mmą, przy każdym wznowieniu gry orkiestry na parkiet szlismy. Końcówka to już zmęczenie a i na koniec jeszcze kilku nowych kroków do tańca postanowiliśmy poduczyc sie. Impreza byla do konca ogólnie pozytywne odczucia.

Edytowane przez Arshi
Napisano

pazia i słońce jeszcze mogę zrozumieć w tej weryfikacji, ale as mieczy? :co: