Arshi Napisano 12 Października 2014 Napisano 12 Października 2014 Niedawno poznana dziewcz zprosila mnie na wesele. Jak bedziemy sie bawili na weselu? paz mieczy-slonce-as mieczy=cesarz Wyglada jak to na weselu wpierw bedzie chyba troche rozmow siedzenia przy stole bo to nieznane mi towarzsytwo a pozniej dobra zabawa i znow troche rozmow. Ale hmm dziwne karty jak na wesle. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 12 Października 2014 Napisano 12 Października 2014 Jak bedziemy sie bawili na weselu? paz mieczy-slonce-as mieczy=cesarz coś mi się zdaje, że każde z was będzie dogadzać głównie sobie... masz dwa miecze i dwa AW - też te karty nie kojarzą mi się specjalnie z weselem...jeszcze te miecze (fe!) paź mieczy może mówić tutaj o komunikacji na weselu, czyli więcej rozmów, ale też obserwowania otoczenia paź mieczy obok słońca - trochę wejdzie tej radości, może nawet sam się wyrwiesz do imprezy (tańce, zabawy); o ile na początku może być drętwo, o tyle po załóżmy godzince sam ruszysz do tłumu słońce - nie możliwe, aby nikt Cię nie dostrzegł słońce + as mieczy - oj, szybko się skończy ten szał... as mieczy - rozmowa mająca coś wyjaśnić albo sobie zwyczajnie pójdziesz, bo źle się poczujesz as mieczy + cesarz - odetniesz się od tej sytuacji, zachowasz kamienną twarz, może nawet zechcesz pokazać swoją dumę, honor... cesarz - i znowu karta nasączona testosteronem (wcześniej miałeś słońce), możesz tutaj zgrywać twardziela, osobnika, który ma racje i podejmuje trafne decyzje z HB masz VI Kochanków (19+1+4=24), a to dla mnie takie razem a jednak osobno. Na mojej karcie widać, jak jedna osoba jest otwarta na tą drugą, a ta z kolei zastanawia się. Myślę że po tej uroczystości będziesz odczuwał niepewność w uczuciach i myślach do tej kobiety. Sorki, ale to nie są karty typowe na chociażby taką zabawę.... Może być dobrze, ale tylko przez chwilę. Mimo negatywnej prognozy życzę powodzenie Może się pomylę Cytuj
emilr Napisano 12 Października 2014 Napisano 12 Października 2014 (edytowane) o ile dojdzie do wspólnego wyjscia na wesele, to jeśli pójdziecie nie będziecie sie dobrze bawili. Bo pytasz o WAS. Niewaidomo wiec konkretnie Ty, czy ona. Nie spodoba Ci sie jej zachowanie, albo jej Twoje. Moze wyjdziecie szybciej. Edytowane 12 Października 2014 przez emilr Cytuj
Czarownica Napisano 12 Października 2014 Napisano 12 Października 2014 Jak bedziemy sie bawili na weselu? paz mieczy-slonce-as mieczy=cesarz ---------cesarka--sąd------kapłan ----------------mag--cesarka -------------------cesarz No Tobie się nie spodoba, wydaje mi się, że może Cie ona zostawić trochę samemu sobie i Cię to delikatnie mówiąc zdenerwuje, ona się będzie bawić dobrze. W ogóle te karty wyglądają jakbyś miał siedzieć przy stoliku i burczeć, ale może to po prostu jakaś szalona, niekonwencjonalna talia? Cytuj
Arshi Napisano 13 Października 2014 Autor Napisano 13 Października 2014 Grrr czytajac to wyglada malo optymistycznie Zobaczymy jak to bedzie znam tam kilka osob tylko, wiec bede musial nie dac sie zostawic albo jakos to przetrqac, zgodzilem sie to trzeba isc Cytuj
Trida Napisano 13 Października 2014 Napisano 13 Października 2014 Jak bedziemy sie bawili na weselu? paz mieczy-slonce-as mieczy=cesarz Średnio na jeża jak dla mnie... Bd kilka fajnych kawałków do potańczenia ale więcej jednak siedzenia jak dla mnie. Rozmowy z ludźmi dookoła. Cesarz z podsumy skojarzył mi się, że bd zostawiony 'sam sobie' niestety. Mimo wszystko udanej zabawy życzę. Cytuj
Arshi Napisano 19 Października 2014 Autor Napisano 19 Października 2014 (edytowane) Weryfikacja wpierw posiedzieliśmy u niej jak się szykował z koleżanką i taka trochę klasyczna i lekko dretwa część oficjalna. Sporo czasu rozmawiała przy stole ze swoją znajoma. Ale też mi poświęcała czas. Prawie całe wesele bawiła się ze mmą, przy każdym wznowieniu gry orkiestry na parkiet szlismy. Końcówka to już zmęczenie a i na koniec jeszcze kilku nowych kroków do tańca postanowiliśmy poduczyc sie. Impreza byla do konca ogólnie pozytywne odczucia. Edytowane 19 Października 2014 przez Arshi Cytuj
Gość Euterpe Napisano 19 Października 2014 Napisano 19 Października 2014 pazia i słońce jeszcze mogę zrozumieć w tej weryfikacji, ale as mieczy? Cytuj
emilr Napisano 19 Października 2014 Napisano 19 Października 2014 as mieczy to moze jeszcze jasność umysłu na koniec - uczyli sie nowych koków. Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 19 Października 2014 Napisano 19 Października 2014 lub po prostu rozmowy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi