Lena75 Napisano 14 Października 2014 Napisano 14 Października 2014 Matka ...żona ...pracownik:) Aura: KRÓL MIECZY Chyba sporo sie bedzie skupiało wokół męża i jego pracy. Praca: KRÓLOWA MONET Taaa...pieniadze to mój zywioł i praca Stabilizacja i pomyśloność finansowa. Dom ; 10 BUŁAW Jakieś przemeczenie mnie dopadnie, albo "młoda" da w pióra i byc moze zastosuje złe metody wychowawcze. Uczucia:PAŹ MONET Hmmm..Paż Monet to taka interesowna milosc...oczarowanie ,uwodzenie...tak sobie pomyslałam ze "młoda" bedzie chciała cos uzyskac ode mnie i pewnie bedzie sie mizdrzyła bardziej niz dotad ;) Niespodzianka: KRÓL PUCHARÓW uczucia ? miłośc ? hmmm.. Czego sie wystrzegać; 10 MIECZY Nie robić radykalnych cięc, nie dokonywać gwałtownych zmian. Suma: SĄD BOZY No jak sie wkurze na moje "bejbe" to bedzie miało "sąd"...ale genarlnie widze tu szczescie, miłosc,przezwycięzenie trudności, ozywienie czegos... Cytuj
Gość Euterpe Napisano 14 Października 2014 Napisano 14 Października 2014 Aura może mówić, że pewien mężczyzna o cechach króla mieczy może się bardziej zaznaczyć i w niespodziance też masz pana - może to być też znajomość z przeszłości, chociażby na poziomie samych myśli. w pracy powinno być dobrze, żadnych wielkich niespodzianek. Dodatkowo w uczuciach również możesz się skupić bardziej na sprawach finansowych czy właśnie na swoim dziecku. W domu może być trochę ciężej, więcej na głowie. Wystrzegaj się właśnie tego, co napisałaś. Od siebie dorzucę, abyś nie była zbyt chłodna. suma może wskazywać, że uwolnisz się od jakiejś sprawy. Cytuj
Trida Napisano 14 Października 2014 Napisano 14 Października 2014 Aura: KRÓL MIECZYZajecie się sprawami męża prawdopodobnie. Możliwe, że trochę chłodniejszy w uczucia tydzień, na zasadzie - każde zajęte bardziej sobą i swoimi sprawami niż partnerem. Lekki chłodek.Praca: KRÓLOWA MONETŁadnie, spokojnie. Co masz zrobić to zrobisz.Dom ; 10 BUŁAWMoże być burzliwie. Wiele obowiązków spadnie na Twoje ramiona. Możesz się nie wyrabiać.Uczucia:PAŹ MONETBędziesz czuła się po prostu pewnie ale bez większych uniesień. Ohhów i ahhów. Moze kilka miłych słow usłyszysz.Niespodzianka: KRÓL PUCHARÓWHmmm... Mąż niekoniecznie ale może komplementy od jakiegoś pana. Miłe spotkanie.Czego sie wystrzegać; 10 MIECZYChłodu, kłótni (głownie podjudzania)Suma: SĄD BOZYOgarniaj emocje koleżanko, bo różnie moze być. 1 Cytuj
Lena75 Napisano 17 Października 2014 Autor Napisano 17 Października 2014 Częściowa weryfikacja Aura: KRÓL MIECZY Chyba sporo sie bedzie skupiało wokół męża i jego pracy. No wyszło odcięcie męża i to jego GG :/ Praca: KRÓLOWA MONET Taaa...pieniadze to mój zywioł i praca Stabilizacja i pomyśloność finansowa. Dom ; 10 BUŁAW Jakieś przemeczenie mnie dopadnie, albo "młoda" da w pióra i byc moze zastosuje złe metody wychowawcze. Ta...mloda pokazała...miała wykonac makiete której nie wykonała ( bo nie trzeba) i dostała "1" Mąż zastosował wobec niej kare na bajki a ja....odpusciłam jej Uczucia:PAŹ MONET Hmmm..Paż Monet to taka interesowna milosc...oczarowanie ,uwodzenie...tak sobie pomyslałam ze "młoda" bedzie chciała cos uzyskac ode mnie i pewnie bedzie sie mizdrzyła bardziej niz dotad ;) Niespodzianka: KRÓL PUCHARÓW uczucia ? miłośc ? hmmm.. Emocjonalny tydzień Czego sie wystrzegać; 10 MIECZY Nie robić radykalnych cięc, nie dokonywać gwałtownych zmian. Suma: SĄD BOZY No jak sie wkurze na moje "bejbe" to bedzie miało "sąd"...ale genarlnie widze tu szczescie, miłosc,przezwycięzenie trudności, ozywienie czegos.. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi