Skocz do zawartości

Tydzień 13.X - 19.X. (ZWERYFIKOWANY)

Lena75

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Matka ...żona ...pracownik:)

Aura: KRÓL MIECZY

Chyba sporo sie bedzie skupiało wokół męża i jego pracy.

Praca: KRÓLOWA MONET

Taaa...pieniadze to mój zywioł i praca :) Stabilizacja i pomyśloność finansowa.

Dom ; 10 BUŁAW

Jakieś przemeczenie mnie dopadnie, albo "młoda" da w pióra i byc moze zastosuje złe metody wychowawcze.

Uczucia:PAŹ MONET

Hmmm..Paż Monet to taka interesowna milosc...oczarowanie ,uwodzenie...tak sobie

pomyslałam ze "młoda" bedzie chciała cos uzyskac ode mnie i pewnie bedzie sie mizdrzyła bardziej niz dotad ;););)

Niespodzianka: KRÓL PUCHARÓW

uczucia ? miłośc ? hmmm..

Czego sie wystrzegać; 10 MIECZY

Nie robić radykalnych cięc, nie dokonywać gwałtownych zmian.

Suma: SĄD BOZY

No jak sie wkurze na moje "bejbe" to bedzie miało "sąd"...ale genarlnie widze tu szczescie, miłosc,przezwycięzenie trudności, ozywienie czegos...

Napisano

Aura może mówić, że pewien mężczyzna o cechach króla mieczy może się bardziej zaznaczyć i w niespodziance też masz pana - może to być też znajomość z przeszłości, chociażby na poziomie samych myśli.

w pracy powinno być dobrze, żadnych wielkich niespodzianek. Dodatkowo w uczuciach również możesz się skupić bardziej na sprawach finansowych czy właśnie na swoim dziecku.

W domu może być trochę ciężej, więcej na głowie.

Wystrzegaj się właśnie tego, co napisałaś. Od siebie dorzucę, abyś nie była zbyt chłodna.

suma może wskazywać, że uwolnisz się od jakiejś sprawy.

Napisano
Zajecie się sprawami męża prawdopodobnie. Możliwe, że trochę chłodniejszy w uczucia tydzień, na zasadzie - każde zajęte bardziej sobą i swoimi sprawami niż partnerem. Lekki chłodek.
Ładnie, spokojnie. Co masz zrobić to zrobisz.
Dom ; 10 BUŁAW
Może być burzliwie. Wiele obowiązków spadnie na Twoje ramiona. Możesz się nie wyrabiać.
Będziesz czuła się po prostu pewnie ale bez większych uniesień. Ohhów i ahhów. Moze kilka miłych słow usłyszysz.
Hmmm... Mąż niekoniecznie ale może komplementy od jakiegoś pana. Miłe spotkanie.
Chłodu, kłótni (głownie podjudzania)
Ogarniaj emocje koleżanko, bo różnie moze być.
  • Lubię to! 1
Napisano

Częściowa weryfikacja

Chyba sporo sie bedzie skupiało wokół męża i jego pracy.

No wyszło odcięcie męża i to jego GG :/

Taaa...pieniadze to mój zywioł i praca :) Stabilizacja i pomyśloność finansowa.

Dom ; 10 BUŁAW

Jakieś przemeczenie mnie dopadnie, albo "młoda" da w pióra i byc moze zastosuje złe metody wychowawcze.

Ta...mloda pokazała...miała wykonac makiete której nie wykonała ( bo nie trzeba) i dostała "1" Mąż zastosował wobec niej kare na bajki a ja....odpusciłam jej

Hmmm..Paż Monet to taka interesowna milosc...oczarowanie ,uwodzenie...tak sobie

pomyslałam ze "młoda" bedzie chciała cos uzyskac ode mnie i pewnie bedzie sie mizdrzyła bardziej niz dotad ;););)

uczucia ? miłośc ? hmmm..

Emocjonalny tydzień

Nie robić radykalnych cięc, nie dokonywać gwałtownych zmian.

No jak sie wkurze na moje "bejbe" to bedzie miało "sąd"...ale genarlnie widze tu szczescie, miłosc,przezwycięzenie trudności, ozywienie czegos..

• Lubię to! 1